< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (22. sayfa)
-
-
Üzüldüm, Volvo sizin gibi bir takipçi zor bulur, bence çok katkınız oldu Volvo markasına. -
Ayni seyi soyleyen cok kisi oldu hocam :(quote:
Orijinalden alıntı: Spartacüs72
Üzüldüm, Volvo sizin gibi bir takipçi zor bulur, bence çok katkınız oldu Volvo markasına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
250 hp mild hybrid B5 motor secenegi gelmis. Fiyat ve donanim bilgisi alan var mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: futurebenn
250 hp mild hybrid B5 motor secenegi gelmis. Fiyat ve donanim bilgisi alan var mi?Dizelden 30.000 pahali
800.000 vardir
Donanim ne seviyede acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: futurebenn
Donanim ne seviyede acaba?2021 modeller gibidir
Yeni B5 mild hybrid arac alan var mi aranizda arkadaslar?
Ben kapora verdim ay sonu teslim dediler bekliyorum bakalım.
Tercih gereği dizel araç kullanmadığım için biraz şaşırdım benzinli hybrid motoru duyunca, V60 CC ve V40 CC gibi araçları da çok beğendiğim için kaçırmak istemedim. Çok az sayıda gelecekmiş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengizbond007Ben kapora verdim ay sonu teslim dediler bekliyorum bakalım.
Tercih gereği dizel araç kullanmadığım için biraz şaşırdım benzinli hybrid motoru duyunca, V60 CC ve V40 CC gibi araçları da çok beğendiğim için kaçırmak istemedim. Çok az sayıda gelecekmiş diye duydum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.
Bu satten sonra 750-800 bine sw volvoyu kimse almaz hikaye bence
-
yani mevzu 700-800bin TL mevzusu değil sadece, aslında 85bin Euroya piyasadaki en iyi SWlardan birisini alıyorsunuz. Euro 9-10 olduktan sonra BMW 3kasaya da 750 bin TL vermek normal bir hale geldi. Yani görüşünüze tam katılamıyorum, bunun için biraz daha açabilir misiniz? yani bu paraya artık şu alınır diyecek olsanız alternatifler de uçtu gitti, siz olsanız şu anda elinizde 750bin olsa ne alırdınız? görüşlerinizi bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengizbond007yani mevzu 700-800bin TL mevzusu değil sadece, aslında 85bin Euroya piyasadaki en iyi SWlardan birisini alıyorsunuz. Euro 9-10 olduktan sonra BMW 3kasaya da 750 bin TL vermek normal bir hale geldi. Yani görüşünüze tam katılamıyorum, bunun için biraz daha açabilir misiniz? yani bu paraya artık şu alınır diyecek olsanız alternatifler de uçtu gitti, siz olsanız şu anda elinizde 750bin olsa ne alırdınız? görüşlerinizi bekliyorum.
Ben cebimden cikan paraya bakiyorum
ben 800.000 verip sw volvo asla almam
quote:
Orijinalden alıntı: cihanairBen cebimden cikan paraya bakiyorum
ben 800.000 verip sw volvo asla almam
Alıntıları Gösteraslında sorum çok basitti :)
peki siz olsanız ne alırdınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengizbond007aslında sorum çok basitti :)
peki siz olsanız ne alırdınız?
Alıntıları GösterSu zamanda 800.000 liraya egea’dan sellektor yiyecegim bir araba almazdim
bu fiyatlar mecbur geri gelecek gelmek zorunda
Bugün serviste gördüm bir tane, 250 beygir mild hibrit motor eminim oldukça keyifli bir performans verecektir.
Dizel sesi ve titreşimi olmaması da ayrıca güzel.
XC60'a da bu motor gelecek mi acaba?
-
V60 Cross Country T8 twin engine (benzinli plug-in hybrid) getirselerdi, bütçemi sonuna kadar zorlamam gerekse bile mutlaka alırdım.
Aynen 👍
quote:
Orijinalden alıntı: dreadknightBugün serviste gördüm bir tane, 250 beygir mild hibrit motor eminim oldukça keyifli bir performans verecektir.
Dizel sesi ve titreşimi olmaması da ayrıca güzel.
XC60'a da bu motor gelecek mi acaba?
Her yeri performans olsa ne olur ?
181 yapmayacak 400 beygir olsa ne olurki ?
o arabayi alana uzulurum bosuna benzin yakacak gitmeyen arabaya yazik gunah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X