Şimdi Ara

Volvo V60 Cross Country (Ana konu) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
529
Cevap
16
Favori
43.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihan irgaliyoutube
    volvo v60 cross country pilot assist (cihanair)
    https://www.youtube.com/watch?v=nJ7EeAwus-U&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo V60 Cross Country (Ana konu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

İstanulda ise eger tanismak isterim

Alıntıları Göster
    Maaesef İzmir, bu tarafa yolunuz düşerse beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacüs72

Maaesef İzmir, bu tarafa yolunuz düşerse beklerim.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun çok güzel bir tercih allah kaza bela vermesin
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Bu konuyada bir kac birsey yazmanizi bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 26 Şubat 2020; 0:16:37 >
  • Mayisa ayina kadar araba yok arkadaslar

• Toplam 150 otomobil getirilmiş, 60 tanesi gelmeden satılmış (yersen). Metalik renkli olanlar 485, opak olanlar 475 bin TL'ye veriliyor şu an. Bir klasik olarak Sahibinden'de galeriler, sıfırı 475 bin TL olan aracı minimum 50-60bin TL üstüne satma peşinde. Araba güzel, gittim inceledim, 360 ekran vs. baya dolu bir paket getirilmiş.

Zaten C7 Allroad kullanıyorum bana biraz bilgi verin diyorum ama satış danışmanları diferansiyelden, motor yerleşiminden, CC'nin normal V60'a göre yüksekliğinden bihaber. Tek dedikleri arabalar bitiyor, hızlı olun. Volcar, Otokoç, Ortaklar, Mezcar. İki hafta arayla hepsine farklı renkler sordum, ellerinde sorduğum tüm renklerden teslime hazır otomobiller bulunduğunu, ama elimi çok hızlı tutmam gerektiğini söylediler. Komedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alwaysquattro

Toplam 150 otomobil getirilmiş, 60 tanesi gelmeden satılmış (yersen). Metalik renkli olanlar 485, opak olanlar 475 bin TL'ye veriliyor şu an. Bir klasik olarak Sahibinden'de galeriler, sıfırı 475 bin TL olan aracı minimum 50-60bin TL üstüne satma peşinde. Araba güzel, gittim inceledim, 360 ekran vs. baya dolu bir paket getirilmiş.

Zaten C7 Allroad kullanıyorum bana biraz bilgi verin diyorum ama satış danışmanları diferansiyelden, motor yerleşiminden, CC'nin normal V60'a göre yüksekliğinden bihaber. Tek dedikleri arabalar bitiyor, hızlı olun. Volcar, Otokoç, Ortaklar, Mezcar. İki hafta arayla hepsine farklı renkler sordum, ellerinde sorduğum tüm renklerden teslime hazır otomobiller bulunduğunu, ama elimi çok hızlı tutmam gerektiğini söylediler. Komedi...
    Hocam bu bilgileri nereden aldiniz ?

Suan bayi sergi arabasinin disinda satilik araba yok benim bildigim ben bir arkadasa alacaktim bulamadim araba

• En son bu perşembe otokoç istinye'de sordum.
  • quote:

En son bu perşembe otokoç istinye'de sordum.
    Ne zaman teslim dediler
    Bende yarin sorarim bana mayis ayina kadar araba yok dediler

• Cam filimi isi tamam
    Volvo V60 Cross Country (Ana konu)

• V90 CC T6 benzinli icin altunizade bayisi ile görüstüm dizel getiriyorlarmıs benzinli ozel siparas oluyormus . simdilik 670 bin fiyat verdiler arac teslimi Mayıs, teslim tarihindeki fiyat icin bisey soyleyemiyorlar.. Epey arada kaldım 20 bin kapora istiyorlar boyle araba alınır mı ya? teslim tarihi belli degil fiyat beli degil. sacmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaker_

V90 CC T6 benzinli icin altunizade bayisi ile görüstüm dizel getiriyorlarmıs benzinli ozel siparas oluyormus . simdilik 670 bin fiyat verdiler arac teslimi Mayıs, teslim tarihindeki fiyat icin bisey soyleyemiyorlar.. Epey arada kaldım 20 bin kapora istiyorlar boyle araba alınır mı ya? teslim tarihi belli degil fiyat beli degil. sacmalık.
    Hocam v90 cok buyuk ya
    Neden benzinli aliyorsonuz
    D5 dizel oldukca iyi bir motor

Eminim iyi bir motordur. Benim dizel arabaya ihtiyacım yok hic olmadı zaten :) Dizel alacak olsam 2019 Velar falan alırdım herhalde. Volvoya sıra gelmezdi.
  • quote:

En son bu perşembe otokoç istinye'de sordum.
    Az önce otokoç istinye ile görüştüm mart sonu gelecek arabalar var ama fiyat sabitleme garantisi bitti
    4. yıl garanti ve navigasyon ile 485,000 sadakat indirimi hariç fiyat verdiler
    euro da artış ne olur bilmiyorum ama fiyat garantisi yoksa mutlaka zam gelir
  • V60 cc almak aklimin ucunda bile yoktu
    Volvoya xc60 almaya gittim
    Hem araba yoktu hemde 600 kusur bin fiyat verdiler bende v60 cc aldim iyiki almisim oncelikle
    Neyse bugun bayiye gittim paspas ve bagaj havuzunu teslim almaya
    Bayide xc60 vardi
    Herseyini inceledim 650.000 dediler 200.000 fazla verip xc60 almanin sahsin adina gram artisi yok
    Mesela v60’in bagaji daha kullanisli asagi yukari ayni araba zaten
    Motor hibrit xc60 da
    Vites topuzu yeni tip topuz
    Biraz da yuksek

XC60'ın V60 CC'ye göre en büyük artısı havalı süspansiyonları ve bunun getirdiği konfor.

V60 CC'nin IIHS çarpışma testleri olmadığı için sağlamlık konusunda XC60 ile farklılıkları nedir bilemiyorum ama 2012 yılında yapılan small overlap testinde Audi-BMW teneke gibi yamulurken Volvo'nun literatürde ilk defa yapılan hazırlıksız testten bile nasıl geçtiğini dünya alem gördü, bu yüzden sağlamlık konusunda Volvo fabrikasından çıktıktan sonra lafa gerek olmadığını düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU -- 8 Mart 2020; 13:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU

XC60'ın V60 CC'ye göre en büyük artısı havalı süspansiyonları ve bunun getirdiği konfor.

V60 CC'nin IIHS çarpışma testleri olmadığı için sağlamlık konusunda XC60 ile farklılıkları nedir bilemiyorum ama 2012 yılında yapılan small overlap testinde Audi-BMW teneke gibi yamulurken Volvo'nun literatürde ilk defa yapılan hazırlıksız testten bile nasıl geçtiğini dünya alem gördü, bu yüzden sağlamlık konusunda Volvo fabrikasından çıktıktan sonra lafa gerek olmadığını düşünüyorum :)
    Havali suspansiyon xc60’da opsiyon ama stanrt degil vergiler dahil 30.000 buluyor mutlaka faydasi vardir ama
    700.000 oluyor onlari eklersek

• ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    IIHS testinde volvonun 2003 model xc90'ı bile bugünkü çoğu araçtan daha iyi puanlar aldı. 2003 diyorum, gerisini siz düşünün. Her ne kadar çoğu kişi artık markaların arasında pek bir güvenlik farkı kalmadığını söylese de(ki bir yere kadar ben de buna katılıyorum), volvo her zaman bir adım önde bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.