Bildirim
Volvo XC40 Kullanıcıları (32. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Siz hangi ay için anlaştınız bayi ile
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anlasamadim siparis almıyorlar kapora vermeyi teklif ettigim halde
Bazen vazgeçenler oluyor takip etmek lazım
Satis temsilcisini surekli arıyorum ama bakalim kısmet tabiki denk gelirse cok severek kullanirim testinden memnun kalmistim.
anladığımdan emin olun.. acelem olmadığımı ve bayiye gitmeden almak istemediğimi söylememin neresinden anlamadığımı çıkarttınız bilemedim!!
iyi tarafından düşünüp fikrimi düşüncemi de ilettim, talep olan bir araç için mutlaka birşey yaparlar eli kolu bağlı oturacak değiller hesap kitap işlerini biz bilemeyiz. paketsiz araba gelir yine satılır ötv muafiyetli, bu bir fikirdir olur olmaz o ayrı.
görüşleriniz doğrudur sizde almak istemişsiniz zaman ötelenmiş bir tecrübedir ama anlamadığım kanısına varmanız manidar.
şu an olmaz yeni yıla olur kısmet, gerekirse yeni yılda rakam yükseldiğinde alırım geç olur ama güç olmasın yeterki.
xc40 isteyen seven beğenen herkes aracına kavuşur gönül rahatlığıyla biner, sizde öyle..
yazdıklarımı tartışma olarak algılamayın lütfen hepsi düşüncedir iletmeye çalışıyorum. Paylaşımda bulunalım ki herkes blgilensin faydalansın.
teşekkürler.
-
Ben de hep aynı şeyi düşündüm, keşke on ızgara metal olabilse bunu değiştirme şansım olsa hiç düşünmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumartesi günü (28.03.2020) kayseri volvo bayine yolumun üstü olduğu için uğradım. Orda bulunan ve ismini şu an hatırlayamadığım satış temsilcisi XC40’ın artık ötv muafiyetine girmediğini fiyat güncellemesi olacağı ve fiyatın en az 400 bandına geleceğini söyledi. İlerleyen zaman bir kampanya falan olup tekrar fiyatı ötv muafiyet sınırına çekemezler mi dediğim de çok zor bir ihtimal dedi bence. Benim gibi ötv muafiyetli almak isteyenlerle paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi partickjane38 -- 29 Mart 2020; 23:34:19 >
bu sitede metal ön izgara ( inscription model ) ve r design ön ızgara modelleri var
MY VOLVO PARTS
Volvo XC40 Grille Upgrade to Momentum, Inscription or R-design type grillehttps://www.myvolvoparts.com/Volvo-XC40-Grille-Upgrade_p_23091.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Acaba birbirine oluyormudur, sanki r design olan dahamı küçük gibi banamı öyle geldi.
Ben inscription daki ön ızgarayı beğeniyorum metal olanı. Bi de acaba bunlar orjinal mi ki. Momentum daki plastik olduğu için daha basit bir görünüm veriyor
Valla hocam siteyi siz buldunuz orijinalmi değilmi bende size soracaktım :) bende inscription ızgarasını seviyorum. Mümkün olursa onunla değiştirmek isterim
Hocam çıkma satan kişilerden de bulabilirsiniz bence. Yurt dışı kaynaklı olmasındansa daha garantili olur...
Umarım almak isteyen bütün arkadaşlar araçlarına en kısa zamanda sahip olurlar. Şu virüs illeti biterse sorun olmayacağı kanısındayım. Bir umutla kapora verdik bekliyoruz, olursa çok güzel olacak ama olmazsa da dünyanın sonu değil elbet...
Daha önceki sayfalarda hem dış tasarım paketli hem iç aydınlatmalı teslim aldığım aracımın fotograflarını atmıştım. Sonkez yüklüyorum. Dış tasarım paketi krom çubuklar + 19 inch black diamond jant toplam 22800 idi ama şimdi fiyat ne oldu bilemem. Ötv muafiyetli almasım aracı. Harman kardon ses, bliss kararan aynalar, apple car play, iç aydınatma var. 400 km gittim 10 günde. Adaptif cruise ve pilot asist harika. Şehiriçi 9-10 , uzun yolda 7-8 litre yakıyor. 2 no cam filmleri + seramik kaplama + kaput koruma filmi + deri koltuk koruma işlemi 5000 tl yaptırdım serviste. Aracın rengi Glacier Gri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkarab -- 29 Mayıs 2020; 14:11:42 >
fotografları attım. dış tasarım paketi alırsanız ön tarafına krom çubuk geliyor zaten. -
Neden bizim halkımız anlamadın denildiğinde hakaret olarak algılar bilemiyorum. İnsanlar anlamayabilir. Gün içinde bile anlamadığım onlarca şey oluyor. Siz de bu aracı alırken ki süreci anlamadığınızı söyledim. Ve yine yazdığınız mesajda bunu ispatladınız.quote:
Orijinalden alıntı: es_mycar
anladığımdan emin olun.. acelem olmadığımı ve bayiye gitmeden almak istemediğimi söylememin neresinden anlamadığımı çıkarttınız bilemedim!!
iyi tarafından düşünüp fikrimi düşüncemi de ilettim, talep olan bir araç için mutlaka birşey yaparlar eli kolu bağlı oturacak değiller hesap kitap işlerini biz bilemeyiz. paketsiz araba gelir yine satılır ötv muafiyetli, bu bir fikirdir olur olmaz o ayrı.
görüşleriniz doğrudur sizde almak istemişsiniz zaman ötelenmiş bir tecrübedir ama anlamadığım kanısına varmanız manidar.
şu an olmaz yeni yıla olur kısmet, gerekirse yeni yılda rakam yükseldiğinde alırım geç olur ama güç olmasın yeterki.
xc40 isteyen seven beğenen herkes aracına kavuşur gönül rahatlığıyla biner, sizde öyle..
yazdıklarımı tartışma olarak algılamayın lütfen hepsi düşüncedir iletmeye çalışıyorum. Paylaşımda bulunalım ki herkes blgilensin faydalansın.
teşekkürler.
Anlamadığınızın ispatı, "rakam yükselir öyle" alırım diyorsunuz. Bu aracın fiyatı bin lira artarsa alamazsınız. Muafiyet sınırını aşıyor. Anlatabildim mi?
Şu an bile zar zor volvo satış yapıyor. City Pack 2 yi burda araç satışından sonra takıldığı için sınıra giriyor. City Pack 2'li olarak almıyoruz. City Pack 2'yi sonradan alıyoruz. Zam gelirse koltukları, direksiyonu, tekerleri çıkartmaları lazım ki size muafiyetli satabilsinler.
Ben size tecrübelerimden yola çıkarak bana göre çok değerli önerilerde bulunuyorum. Siz anlamayıp anlamadığınız konusunda takılıyorsunuz. Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum. Beğenip almak istediğiniz araç buysa bayileri arayıp vazgeçen olursa ya da yeni alım açılırsa hemen kapora bırakmak istiyorum demenizi tavsiye ettim. Gerisi size kalmış. İster beklersiniz yüz yüze sipariş vermek için yapılayacak pazarlığı yapmaya çalışırsınız ki forumda herkes kuruşuna kadar aynı rakama aldı. İster dediğimi yaparsınız.
Bu olayların sebebi de 2019 yılında yaşanan krizle bayiler araba çekmeleri durdurdu. Ellerinde kalıyordu. 2019 sonunda yapılan kredi iyileştirmeleri ve kampanyalarla tüm bayiler boşaldı. Ardından Ocak ve Şubatta hiçbir markada araba yoktu. Herkes görmediği hatta binmediği arabaları sipariş etti. İkinci el piyasası bu yokluktan fırladı. Tam sistem düzelecekken Covid-19 ile tekrar sıkıntılar başladı.
Burdaki arkaların çoğu alacağı arabanın renklerini canlı görüp seçemedi mesela.
-
Inanın ben de bu metal ön ızgaranın orjinal olup olmadığını bilemiyorum. Aslında en iyisi direkt bu konuyu bayimize danışmak olabilir. Belki de onlarin ellerinde öyle bir 8mkan vardır ya da orjinalini nerden bulabilecegimize dair bir fikirleri vardir. Ama inscription ön ızgaraya fena halde takmış durumdayım hocam.
genelde burada insanlar bırbırıne yardımcı oluyor ama bu arkadaşla ilgili bir sıkıntı var galiba. Diğer insanların görüp okumasına yardımcı olmuş oldunuz hiç değilse -
yazdığımdan herşeyi biliyorum anlamını nasıl çıkardınız şaşıyorum size!!
öncelikle yazdığımı anlamayan sizsiniz, kelimeyi aradan cımbızla çekmişsiniz!! size özetleyeyim... iyi okuyun lütfen!
1- fikirleriniz, deneyiminiz ve tecrübeniz var demişim ve bir çok bilgiden faydalanıyoruz hepimiz dedim bunun için teşekkürler.
2- sizin yazdıklarınızı gayet iyi anlıyorum, ben farklı bir düşünce ile fikrimi sunuyorum olur yada olmaz demişim.. demek ki sizin farklı görüşlere sabrınız yok, sadece doğmatik düşüncelerle sabit fikirlisiniz.. (sizi tanımıyorum ancak bunu düşündürttünüz bana kusura bakmayın)
3- ilk defa ötv muafiyetli araç almıyorum bir çok markanın birçok fiyat oynaklığının farkındayım ve takip ediyorum. otomotivde çalışan bir çok arkadaşım var volvo'da da olduğu gibi, ayrıca bilgimiz var ki yorum yapıyorum..
4- cımbızla çektiğiniz kelimeye gelince, rakam yükselir dediğim yeri tekrar okuyun.. yeni yılda rakam yükselir derken ötv muafiyet sınırı hersene ydo nda yükselir, acelem yok demiştim size, yeni yılda bu rakam yükselir yine alırım demişim!! anlatmak istediğim buydu, engelli arkadaşlar beni anlamıştır.
5- sizin dediğnizi yapmak zorunda değilim, siz fikrinizi tecrübenizi paylaştınız yine çok teşekkür ederim ama saldırmanızın bir anlamı yok..
6- her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, aracı görmeden de alan olur, detaylı konuşmadan görmeden almayanda buna saygı duymanız gerekir. ben mevcutta kullandığım aracı istanbul dışı dahil 5 bayi dolaştım her bayide test edip öyle aldım. aldığımız araçları 5 yıl kullanıyoruz mecbur, aracı iyi tanımak incelemek gerektiğini düşünüyorum doğru karar vermek adına.
7- gündemi takip ediyoruz son yaşanan olaylar her sektörü etkiledi, bu süreç sonunda ne olur kimse bilmiyor, aracı alırız alamayız bilemem tabiki, yarınımızı öngöremiyoruz bu ülkede. bu yüzden bunlara hiç gerek yok..
yanlış anlaşılmadan olduğunu düşünüyorum yine, umarım anlaştık,
iyi forumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X