Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    babacım araştırma için öncelikle geçmiş sayfaları okumanız gerekır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernayvaz -- 28 Mart 2020; 17:54:4 >
  • es_mycar E kullanıcısına yanıt
    Fiyat bilgisini en iyi bayilerden öğrenebilirsiniz, söyleyebileceğim tek şey doğru karar vermek üzeresiniz olabilir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracı henüz bu salgından dolayı hiç kullanamadık... sadece bir cam filmi taktırmak için ziebart a götürdüm okadar.

Daha uzun yol deneyimi ve yakıt için bişey diyemeyeceğim. Ama aracın çok seri hızlandığını söyleyebilirim.

Yanlız araba kalkış yaparken motordan böyle senkronize bir ses geliyor. Sanırım araç 3 silindirli olduğu için silindirden gelen bir ses olmalı. Aynı gün teslim aldığımız arkadaşın aracındada aynı ses geliyor. Tabi bunu belki ancak benim gibi hassas kulaklar duyabilir :)

Orta ekranın kullanımı inanılmaz rahat,pratik.

Tabelâ okuma kusursuz çalışıyor.

Otonom sürüş çok çok başarılı(mercedes e göre daha fazla güven veriyor).

Arabanın ses sistemi harman kardon olmamasına rağmen gayet iyi. Bayide harman kardonlu aracı denedim çok büyük bir fark göremedim.

Ayakla bagaj açma çok stabil çalışmıyor. Bir nokta var onu bulmanız lazım yoksa olmuyor..

Camlara film çekince araba daha bi güzel oldu.

Jantlar tamam kötü ama okadarda dacia gibi değilmiş, canlı yinede idare ediyor.

Kablosuz şarj iyi çalışıyor ama sanırım hızlı şarj değil normal hızda şarj ediyor(çok uzun aralıksız kullanmadığım için net bişey demem mümkün değil)

Ambians aydınlatma olmayan araçlara göre güze bir hava katmış ama menderesteki ile yarışamaz:(

Araçla 50 kmlik tecrübelerim bunlar:) kullandıkça yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 28 Mart 2020; 21:13:25 >

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Ambians aydınlatmasının videosunu veya fotografını cekmenız mumkun mu ?? uzun zamandır herkes bunu gormeyi bekliyor sanırım...

Jantlar icin sn Sözen belki bir degisiklik yapabilecegini soylemıstı...bence yapılmalı..2 tane model var aynı inç'de bence diger model secilmeli...aynı inçte fiyat farkınında cıkacagını dusunmuyorum
  • AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın akşam çekmeye çalışırım...

• ernayvaz kullanıcısına yanıt
    babacım derken?? önce saygı!!

geçmiş sayfaları okudum ve öyle yazdım, ötv muafiyetli alan engelli kardeşlerimin deneyimlerini öğrenmek amacım.
  • huseyyil kullanıcısına yanıt
    doğru bir karar olduğunda hemfikiriz, umuyorum ki hayırlısı olur. fiyatları bayiden öğrenebilirim tabiki ama ötv muafiyetli araç alan diğer arkadaş-kardeşlerimin tecrübe ve aldıkları fiyatlarını öğrenmek, karşılaştırma yapmak amacım.
    Fiyat sabit zaten jant ve body KİT eklerseniz ekstra 15-20 bin lira daha veriyorsunuz. Ama şuan fiyatlar nedir ne değildir bilinmez belkide şu olan olaylardan sonra sipariş bile almayabilirler

• dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    şu an bayilere gidemiyorum malum durumdan dolayı, sipariş alamamaları normal karşılarım fabrika üretime ara vermişti. en kısa zamanda sağlıkla şu durumu atlatabilir ve normale dönebiliriz umuyorum. alacağım paket city pack II içinde istediğim her donanım mevcut, sadece ses sistemi ve kör nokta uyarı sistemi yok. keşke onlarıda ekleseler. standartta hıgh performance ses sistemi geliyor sanırım kalitesi nasıl biliyor musunuz?

yıl sonuna kadar kur artmazda fiyatlar yukarı çıkmaz umarım burada sipariş veren birçok arkdaşı etkileyeek yoksa :(

İyi forumlar.
    Normal ses sistemi de gayet yeterli ayrıca sabit fiyat garantisi söylendi çoğu kişiye ona göre anlaştık fiyatta herhangi bir artık olmicak. Yanlız bir kaç almak isteyen arkadaş bayiyle görüşmüştü onlara artık sabit fiyat olmadığını yada şuan sipariş alımını durdurduk gibi bilgiler vermişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: es_mycar

şu an bayilere gidemiyorum malum durumdan dolayı, sipariş alamamaları normal karşılarım fabrika üretime ara vermişti. en kısa zamanda sağlıkla şu durumu atlatabilir ve normale dönebiliriz umuyorum. alacağım paket city pack II içinde istediğim her donanım mevcut, sadece ses sistemi ve kör nokta uyarı sistemi yok. keşke onlarıda ekleseler. standartta hıgh performance ses sistemi geliyor sanırım kalitesi nasıl biliyor musunuz?

yıl sonuna kadar kur artmazda fiyatlar yukarı çıkmaz umarım burada sipariş veren birçok arkdaşı etkileyeek yoksa :(

İyi forumlar.
    Eğer henüz sipariş vermemişseniz hevesinizi kırmak istemem ama bu saatten sonra vermeniz zor. Şubatın başında Hazirana sipariş aldılar. Ve 3-4 hafta önce sipariş alımını durdurdular. Muhtemel bir fiyat artışını öngörüyorlar.

Ama yaşanan olaylar sonrasında nasıl bir yol izlenir bilemiyorum. Tavsiyem bir bayi ile iletişime geçip aracı kesin istediğinizi ifade edip kapora vermeye hazır olduğunuzu söyleyip dönmelerini bekleyin. Sipariş alınmaya başladığı gün bir sonraki ayın siparişleri doluyor. Öyle satış için yapıyorlar filan diye düşünmeyin :) Peynir ekmek gibi gidiyor araç. Kapan kapana yani inanın.

sabit fiyat garantisi verdilerse çok güzel, bekleyen arkadaşlar için artış olmaması sevindirici. fiyat teklifi almaya gittiğimde fiyat ve sipariş konusunda ne diyecekler merak ediyorum. şu sağlık durumunu en kısa sürede atlatırsak inşallah. burada sizlerden aldığım bilgiler çok faydalı olacak kendi adıma.
  • kuleli160 K kullanıcısına yanıt
    henüz sipariş vermedim, iş yoğunluğum sebebi ile gidemedim bayilere sonrada evden çıkamıyoruz malum. forumda en başından itibaren okudum aralık sipariş ve kaporasını verip mart nisan ayına gelecek araçları olanlar var :)

bulunduğumuz süreç biraz azalsın bayide yüzyüze herşeyi konuşmak, detayları öğrenmek ve fiyatta pazarlığı yapmak istiyorum :) telefonda hem sağlıklı olmuyor hemde uzun uzun konuşamıyorsunuz st ler sıkılıyor :)

haziranda sipariş versem sonbahara gelse yeterli benim için fiyat artışını göze aldım, ötv muafiyetli olacağı için donanımdan kısılmaz umarım tek endişem bu.
    Zaten ciddi bir fiyat artışı olursa eğer bu muafiyetli kampanyayı bile devam ettirmeyebilirler çünkü ciddi bir talep de oldu

fiyat artışı olur ve yine talep olursa, sadece momentum üzerine 2-3 donanım ekleyerek yine yapabilirler. xc40 güzel ve tercih edilen bir model bu talebi geri çevireceklerini sanmıyorum, sonuçta vergi alınmıyor buda devletin kaybı. volvo tr olarak yine kazançları olacak. yollarda daha çok xc40 olacak görünecek. ayrıca bakım ve yedek parça olarak yine kazanacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_mycar

henüz sipariş vermedim, iş yoğunluğum sebebi ile gidemedim bayilere sonrada evden çıkamıyoruz malum. forumda en başından itibaren okudum aralık sipariş ve kaporasını verip mart nisan ayına gelecek araçları olanlar var :)

bulunduğumuz süreç biraz azalsın bayide yüzyüze herşeyi konuşmak, detayları öğrenmek ve fiyatta pazarlığı yapmak istiyorum :) telefonda hem sağlıklı olmuyor hemde uzun uzun konuşamıyorsunuz st ler sıkılıyor :)

haziranda sipariş versem sonbahara gelse yeterli benim için fiyat artışını göze aldım, ötv muafiyetli olacağı için donanımdan kısılmaz umarım tek endişem bu.
    Okuduklarınızı pek anlamamışsınız siz. Ben tekrar tavsiyemi yineleyim. Telefonla yarın bulunduğunuz ildeki bir bayiyi arayıp almak istediğinizi ve kapora vermeye hazır olduğunuzu söyleyin, tabi kesin almak istiyorsanız.

Fiyatta pazarlık diye bir durum yok. Fiyat zaten ucu ucuna yetiyor. En ufak bir aksesuar ekleyip çıkartamıyorsunuz. Muafiyetli alacaksanız tek fiyat, tek araç var. Zam gelirse zaten sınırı aştığından araç muafiyetli satılamayacak. Yani öyle bayiye gideyim, yüz yüze görüşeyim pazarlık yapayım diye bir durum yok. Ben 3 gün düşüneyim dedim 1 ay geriye attı. Arkadaşım akşam karar vereyim dedi siparişini almadılar. Ki şu an hala sipariş veremiyor.

Aynı şekilde bmw 2 grand coupe da düşünüyordum. Araç satışa çıktı ve 1 saat içinde tüm araçlar bitti.

Piyasa böyle bir piyasa haline geldi. Araç yok, talep çok. Yine de siz bilirsiniz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuleli160 -- 29 Mart 2020; 21:7:10 >

• Çok istenen ambians aydınlatma videosu.
    720 p ile çektim ama Max 480 p görünüyor YouTube da. Yeterli kalite olur sanırım.

drserti drsertiyoutube
    Volvo XC40 T3 2020 Ambians
    https://www.youtube.com/watch?v=K9m_Umuz5gk&feature=youtu.be

• Arkadaşlar bu aracın ön ızgarasını incription gibi yapma şansımız olabilirmi acaba? Ve cam etrafındaki plastik çerçeveyi metal yapma şansımız?

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin cok hos gözüküyor. Bende muafiyetli bekleyenlerdenim arkadaslarin dedigi gibi araca ekstra hicbirsey ekleyemiyorsunuz arac bos gelmediğinden city pack ekli geliyor eger zam gelirse arac muafiyetten düşecektir insallah en kisa zamanda hersey duzelir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.