Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam istediğimiz kasko firması ile anlasabiliyoruz değil mi? Volkswagen da Volkswagen Kasko yaptırmak zorunda kalıyorduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Elbette istediğiniz firma ile anlaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Selamlar, hasarsızlık indiriminiz devam ediyor muydu?

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Siz konya bayisinden mi sipariş vermiştiniz ??...evet bir 28 ocakta birde 3-4 subat gibi arac siparisleri verildi...insallah haftaya aracınıza kavuşursunuz..

28 ocak veya 3-4 subatta siparis verip suan aracini alacak olan baska biri var mi aramizda acaba??

• Ben 17 ocakta kapora verdim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperDönmez

Siz konya bayisinden mi sipariş vermiştiniz ??...evet bir 28 ocakta birde 3-4 subat gibi arac siparisleri verildi...insallah haftaya aracınıza kavuşursunuz..

28 ocak veya 3-4 subatta siparis verip suan aracini alacak olan baska biri var mi aramizda acaba??
    Sizin muafiyetlimiydi acaba. Ben de 5 şubatta yatırdım kaporayı hala bilgi yok.

• esrkan E kullanıcısına yanıt
    Evet muafiyetli siparis verdim 28 ocakta , konya bayisinden..bende satis danismanima soruyorum henuz herhangibir bilgisi olmadigini soyluyor... aracimin henuz uretilmedigini, ne zaman uretileceginide bilmedigini soyledi dun gece...2 ay oldu ben kapora vereli...siz hangi bayiden siparis vermistiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperDönmez -- 21 Mart 2020; 12:59:37 >
  • İnşallah bu muafiyetle alımlarda herhangi bir değişme olmaz o kadar bekledik sonuçta

• Sanırım belçikadaki fabrika 4 nisana kadar kapalı olacakmış. Bu da teslimatları 15 gün öteler sanırım.

• trakianboy kullanıcısına yanıt
    Benim kasko 3400 küsür, trafik 600 küsür tuttu. Hasarsızlık indirimi yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 22 Mart 2020; 3:17:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isdemircan57

Hocam istediğimiz kasko firması ile anlasabiliyoruz değil mi? Volkswagen da Volkswagen Kasko yaptırmak zorunda kalıyorduk.
    O ne saçma sapan bir şeymiş yahu
  • Spartacüs72 S kullanıcısına yanıt
    VDF'den kredi kullananlar için geçerli bu durum, x bankasından taşıt kredisi çekseniz de ilk kaskosunu kendi zorunlu yaptırır. Doğuş'da VW alacaklara VDF kredisi kullandırırsa ilk kaskosunu kendi yapıyor.
  • esrkan E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

hassas bir konu olduğu için cevap verme gereği duyuyorum. XC40 otomobillerimiz Belçika'da üretiliyor. Belçika 4 Nisan'a kadar karantina kararı aldı. Bu durumda Volvo Fabrikamız da bu karardan etkilendi ve 4 Nisan'a kadar üretime ara verildi.

18 Mart'ta gelen gemide tüm otomobillerimizin sahipleri belli, kaparosu alınmış ve teslimat bekleyen müşterilere ait. Kendi kafamıza göre o aracın sahibinin rızası olmadan, kimsenin otomobilini yer değiştirmeyiz.

Bu küresel bir durum ve Volvo Car Turkey olarak elimizden gelen bir şey yok. Bu durumdan etkilenen tek marka da biz değiliz, herkes aynı durumda. Ancak belki maliyeye başvurarak raporunuzun süresini uzatabilirsiniz. Sonuçta diğer raporlu hastaların (Kalp, tansiyon, şeker vs.) raporları ve reçeteleri otomatik olarak uzatıldı. Olası bir gecikme durumunda bu yolu denemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssozen11

Merhabalar,

hassas bir konu olduğu için cevap verme gereği duyuyorum. XC40 otomobillerimiz Belçika'da üretiliyor. Belçika 4 Nisan'a kadar karantina kararı aldı. Bu durumda Volvo Fabrikamız da bu karardan etkilendi ve 4 Nisan'a kadar üretime ara verildi.

18 Mart'ta gelen gemide tüm otomobillerimizin sahipleri belli, kaparosu alınmış ve teslimat bekleyen müşterilere ait. Kendi kafamıza göre o aracın sahibinin rızası olmadan, kimsenin otomobilini yer değiştirmeyiz.

Bu küresel bir durum ve Volvo Car Turkey olarak elimizden gelen bir şey yok. Bu durumdan etkilenen tek marka da biz değiliz, herkes aynı durumda. Ancak belki maliyeye başvurarak raporunuzun süresini uzatabilirsiniz. Sonuçta diğer raporlu hastaların (Kalp, tansiyon, şeker vs.) raporları ve reçeteleri otomatik olarak uzatıldı. Olası bir gecikme durumunda bu yolu denemenizi tavsiye ederim.

Sevgiler
    Merhabalar bu 18 martta gelen gemide Mart Nisan ayının siparişlerimi var mesela bize Mayıs ayında gelcek demişlerdi.Bayimize sorup ordanmı bilgi almamız lazım

• ssozen11 S kullanıcısına yanıt
    Tekrar Volvo CEO'u sn sabri beyin bizleri bilgilendirmek amaclı cevap vermis olması harika birsey...ncelikle tesekkür ederim kendı adıma...Sabri bey mumkunse bu gelen 18 gemide ki aracların kimlere ait oldugunu paylasırsanız, veya hangi donemde kapora yatıranların aracları oldugunu bizde kimin araclarının geldigini anlamıs oluruz diye dusunuyorum...Malum hepimiz cocuk bekler gibi heycanla araclarımızı beklemekteyiz..

saglıcakla kalınız
  • Şu anda gelmiş ve beklemekte olan sevkiyattaki araçların sahipleri yerine kapora yatırmış ve aracını bekleyen tüm müşterilere e-posta veya kısa mesajla bir bilgilendirme gönderilmesi daha doğru olmaz mı? Açıkçası bana da Mayıs ayı dendi ama ben de şu anda merak ediyorum tahmini olarak ne zaman teslimat olacak.

Herkese sağlık diliyorum.
  • inshroud kullanıcısına yanıt
    Benim bayim saolsun (Diyarbakır Ak-can) beni adım adım her aşamada bilgilendirdi. Bu konuyu bayinizle konuşmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca bugün aracı 2. Kez kullanabildim bu hengamede önceden planladığımız için ziebartta cam filmi yaptırdım 5 parça cam(ön cam hariç). Ömür boyu garanti verdiler. Ancak dışarda çok vakit geçirmek istemediğim için hala gruba söz verdiğim foto video çekip tam manasıyla inceleme şansım olmadı.

Bikaç güne işallah..

• Önceden çekilmiş fotoları atayım en azından. Volvo XC40 Kullanıcıları Volvo XC40 Kullanıcıları Volvo XC40 Kullanıcıları Volvo XC40 Kullanıcıları Volvo XC40 Kullanıcıları

• Cam filmi aracın görüntüsüne ciddi katkı sağladı, bu fotolar önceden çekildiği için burda filmsiz. Arabanın rengi pebble gri. Bu renk arabaya baya yakıştı.

Daha detaylı fotolar ve belki bir inceleme videosu sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserti -- 23 Mart 2020; 1:9:55 >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Çok güzel duruyor maşallah. İnşallah bizde aracımıza kavuşuruz böyle belirsizlikte beklemek zor oluyor. Biran önce hem arabamıza hemde sağlığımıza kavuşuruz

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.