Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
16 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 6 Ocakta verdim kaporayı ötv muafiyetli için.Nisan başı teslim diyordu gaziantep bayi.Bugun aradım hala sistemde gorunmuyor uretilmemiş dedi.Peki benden sonra kapora yatıranların geliyor aracları dedim.Ben pepple gri ve amber iç rengi sectiğim için gecikme olur dedi.Umarım dogru soyluyordur torpil yapıp baska birine vermemişlerdir.Baska turlu nasıl kontrol edebilirz bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinbatex

Ben 6 Ocakta verdim kaporayı ötv muafiyetli için.Nisan başı teslim diyordu gaziantep bayi.Bugun aradım hala sistemde gorunmuyor uretilmemiş dedi.Peki benden sonra kapora yatıranların geliyor aracları dedim.Ben pepple gri ve amber iç rengi sectiğim için gecikme olur dedi.Umarım dogru soyluyordur torpil yapıp baska birine vermemişlerdir.Baska turlu nasıl kontrol edebilirz bilmiyorum.
    Eğer üretilmemişse zaten üretim durdu geliş tarihi belli olmaz o zaman

• Üretilmediyse sıkıntı etmiyorum cunku yapacak bişey yok cunku acil bi durum.Uretilip eğer başka birine verildiyse bu haksızlıktır.Bundada guvenmekten baska bi alternatifim yok suan.Umarım volvoda boyle bir durumla karsılasmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurAkcay

Selam arkadaşlar,

Seramik kaplama, ön cam hariç cam filmi, alt darbe koruyucu be deri koruyucu 3800 tl teklif sizce nasıl bayiden?

Önerirmisiniz?
    Arkadaşlar seramik kaplama türü “Seramik Pro imiş”

Bana fiyata göre bu işlemlerin uygun olup olmadığınk bildirecek arkadaş yokmu?

Şimdiden tşk ler

• sinbatex S kullanıcısına yanıt
    Diğer markalara bakarak şu an için sözünü tutan en azından ne koparirsam kardir gözüyle bakmayan bir Volvo kaldı. Umarım bir an önce bu virüs ve sıkıntıları ortadan kalkar ve araçlarımıza kavuşuruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı sürüşler yeni aracınızla. Bagajin aydınlatma konusunda zayıf olduğunu söyledi bir arkadaş. Fikriniz nedir acaba?
    Yakıt tüketimi ile ilgili düşüncelerinizi de alabilirsek tadından yenmeyecek.

• isdemircan57 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam inanirmisiniz arabayı aldım kapının önüne koydum 2 gündür kapısını açmaya vaktim olmadı,sağlık çalışanı olmamdan kaynaklı bu coronavirüs nedeniyle çok yoğunuz. Yarın bir boşluğum olacak, inceleme ve fotoları ondan sonra yazacağım.

Kolay gelsin, çok zor günlerden geçiyoruz. Allah yardımcınız olsun.

ALLAH yardımcınız olsun
  • Arkadaşlar sabif fiyat kampayasından mufiyetli olarak sipariş verdim aracımı. Bu kampanyadan normal ya da ötv muafiyetli faydalanan arkadaşlar, acaba sürecin uzaması ya da dolar/euro artışı bizi olumsuz etkiler mi, volvo bizi mağdur eder mi? Adı üstünde aslında sabit fiyat kampanyası ama insanın aklına bin türlü şey geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanceyhan

Arkadaşlar sabif fiyat kampayasından mufiyetli olarak sipariş verdim aracımı. Bu kampanyadan normal ya da ötv muafiyetli faydalanan arkadaşlar, acaba sürecin uzaması ya da dolar/euro artışı bizi olumsuz etkiler mi, volvo bizi mağdur eder mi? Adı üstünde aslında sabit fiyat kampanyası ama insanın aklına bin türlü şey geliyor
    Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama şu durumda onların bile bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum

• ermanceyhan E kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum sıkıntı olacağını, Volvo büyük marka, sözünün arkasında duracaktır :)

• OzgurAkcay O kullanıcısına yanıt
    ben hem seramik kaplama , hem yan camlar ve arka cama 2 numara film, hem kaput koruma filmi hemde deri koltuk koruma 5000 TL yaptırdım. herkes çok pahalı diyor. evet pahalı ama bu araca değer. dışarıda 800 liraya seramik kaplama yapıyorum diyen yerlerde var. karar sizin.. olacaksa tam olsun bence.
  • Herkese çok teşekkür ediyorum, umarım en az hasarla bu kötü günleri atlatırız.

• ermanceyhan E kullanıcısına yanıt
    Volvo isveç kronu (sek) kuru ile fiyat belirliyor. Şuan sek/tl ciddi düşüşte. Zaten sek/tl son 2 yıldır stabil seyrediyor. Son 2 ayda biraz yükselmişti şuan geri düştü. Kurdan dolayı volvonun sözünden dönmesini gerektirecek bi durum yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinfn

Volvo isveç kronu (sek) kuru ile fiyat belirliyor. Şuan sek/tl ciddi düşüşte. Zaten sek/tl son 2 yıldır stabil seyrediyor. Son 2 ayda biraz yükselmişti şuan geri düştü. Kurdan dolayı volvonun sözünden dönmesini gerektirecek bi durum yok bence
    üretimi ne kadar süre durdurcaklar acaba oda belli değil maksimum 2 hafta falan durur herhalde
  • dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    O konuda fikrim yok maalesef

• Merhaba arkadaşlar,

15 ocaktan sonra kapora yatırıp arabasi gelen yada yolda oldugunu bilen var mi içinizde? En son nezaman kapora yaptıranların araclari teslim edildi acaba bilgisi olan var mi???...

• Aynen bayiyle görüşen varmı nisan Mayıs siparişleri hakkında

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Ben 17 ocakta yatırmıştım. Haftaya burada olacağı söylendi .

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.