Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 17 ocakta yatırdım banada Mayıs ayı demişlerdi ama şu durumda gecikme olur herhalde yarın bayiyle görüşcem bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mayıs ayı için bekleyen varmı acaba

• dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    Ben de mayıs ayı içn bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnoztrk

Mayıs ayı için bekleyen varmı acaba
    Ben şubat başı kapora verdim bana da mayıs demişlerdi.
    Haa Ocakta zaten belli değil diye kabul etmemişlerdi.
  • Selamlar, ben de Ocak son haftası yatırdım, ancak hala net bir cevap yok, bilgi gelirse buradan paylaşacağım.
  • Volvo fabrikalarını geçici süre kapadı. bu durum maalesef hem üretim, hem sevkiyat hem de 2021 model araçların gecikmesine yol açacaktır. Ben aracımı geçen hafta teslim aldım. bekleyen arkadaşlar eğer sabırlı olabilirse güzel bir araç sahibi olacaklardır. ancak üretimde durgunluk, gelecek hakkındaki belirsizlik ve dövizdeki oynaklık fiyatları değişik seviyelere getirebilir. 2. el piyasası da bu durumdan istifade ederek fiyatlarda şişirmeye gidecektir. Herşeyin hayırlısı...
  • bkarab B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun gule güle kullanın...
    Siz ne zaman yatırmıstınız kaporanızı ? birde size hangi ay demişlerdi kapora yatırdıgınızda ? once mi geldi yoksa zamanında mı geldi
  • Ben Aralık 2019'da ilk kontenjana yazılanlardanım. Mart ayında gelir demişlerdi ve geldi. Volvo kandırmaca yapmaz ama şu anki dünyadaki durum bambaşka.
  • Bayide tam durumu bilmiyor ama genel olarak iki hafta falan ara vermiş dier firmalar ciddi bir ara vereceklerini düşünmüyorum bende ama aksamalar illaki olur

• Başka bayiyle görüşen varmı acaba durumla ilgili bilgisi olan

• ben bayimle görüştüm 18 gemi limana gelmiş bekletiliyormuş. en erken bu cama araçları teslim alırız diye söylediler.
  • Sizinki nisan teslimiydi herhalde büyük ihtimal onda bir sıkıntı olmicak da bizim Mayıs teslimi ya o yüzden bilgimiz yok sizin hangi bayiydi

• dgnoztrk D kullanıcısına yanıt
    30 marta kadar faturlandırırız dedi. 13 ocakta parayı yatırdım ben izmir gaziemir şubesine
  • Valla sizin iyiymiş sevindim adınıza bizimkiler belli değil en azından bize söylenen bu

• Bana mayıs teslim dendi. Sonra telefonla. Araç üretimi 13-14. hafta olacak dendi.
    Bu da 23 Mart-5 Nisan arası olur.
  • Öncelikle merhaba. Benim gibi kapora verip fiyat sabitleyip muafiyetli araç için bekleyen bir çok arkadaş var. Maalesef raporumda süre sınırı var. Fabrikanın virüsten dolayı kapalı olması ve nezaman açılacağını belli olmaması. Süreli raporluları mağdur edecek. Eğer genel müdürümüz Sabri Bey bu yazıyı okuyorsa bu konuda bizlere yardımcı olabilir mi? Ernayvaz arkadaşın belirttiği 18 gemi gelmiş ise benim gibi süre sınırı olan arkadaşların sorunu bu gemilerde ki araçlardan çözülebilir mi? Süre sınırımız olmasa dert değil 1 yıl da bekleriz. Ancak süre geçtiğin de xc40 hayalimiz suya düşecek.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    MErhaba, Kaporayı ne zaman yatırmıstınız ?
  • Geçtiğimiz mesajlarda aracın kasko maliyeti sorulmuştu. Dün kaskom yenilendi. Aksigorta, orjinal cam, autoking mini onarım vs. içeriğiyle 3800tl tuttu. Merak edenlerin bilgisine.

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Ocak ayının 2.yarısında beni belli değil diye bekletti ve kapora almadılar. Sonra 3 veya 4 şubatta Tamam sipariş açıldı deyip kaporayı istediler
    Muafiyetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 20 Mart 2020; 19:53:56 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.