Şimdi Ara

Volvo XC60'a 2.0T 205 HP 2.0D 163HP ve PowerShift şanzıman gelmiş! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
14.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutcevik

Arac gercekten bırkac gundur butun bos zamanlarını kaplar oldu. Burada nasıl test surusu yaparım dıye bakıyorum.

Bır de sormak ıstedıgım aracın 2011 modellerınde on konsolda bır degısıklık oldu dıye okudum. konsolun uzerındekı kucuk ekranın kaldırılmıs seklınde bır fotograf gordum ama volvonun sıtesınde hala o ekran gorunuyor.

Alıntıları Göster
    en üstteki radyo tel ekranı kalkmış evet haklısınız.artık tek ekran standarda alınmış.yani türkiye versiyonunda opsiyon olan geri park ekranı artık standart ve her türlü görsel işlev onun üzerine aktarılmış,isteyenler de 7 inç. dvd ekranı olarakta sipariş edilebilecekmiş.

yanlız ekran altı kontrol düğmeleri kısmı da değişmiş,yeni s 60 tarzında yapmışlar.ben eski halini daha çok beğeniyordum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo6100

en üstteki radyo tel ekranı kalkmış evet haklısınız.artık tek ekran standarda alınmış.yani türkiye versiyonunda opsiyon olan geri park ekranı artık standart ve her türlü görsel işlev onun üzerine aktarılmış,isteyenler de 7 inç. dvd ekranı olarakta sipariş edilebilecekmiş.

yanlız ekran altı kontrol düğmeleri kısmı da değişmiş,yeni s 60 tarzında yapmışlar.ben eski halini daha çok beğeniyordum...

Alıntıları Göster
    BU ARADA ÜZÜCÜDE OLSA BU HABERİ GÖRÜN DERİM...ETKİLEYİCİ...

--------------------------------------------------------------------------------

Bu herhalde Türkiye' deki ilk XC 60 kazası, haberlerde verildi mi bilmiyorum...

http://webtv.hurriyet.com.tr/Default.aspx?vid=10988

• quote:

BU ARADA ÜZÜCÜDE OLSA BU HABERİ GÖRÜN DERİM...ETKİLEYİCİ...

--------------------------------------------------------------------------------

Bu herhalde Türkiye' deki ilk XC 60 kazası, haberlerde verildi mi bilmiyorum...

http://webtv.hurriyet.com.tr/Default.aspx?vid=10988

Alıntıları Göster
    YENİ DASHBOARD IN RESMİ....VE ALTTA ESKİSİ...

Volvo XC60'a 2.0T 205 HP 2.0D 163HP ve PowerShift şanzıman gelmiş!

• quote:

Alıntıları Göster
    bu ekran olayını sımdı getırmelerı sacmalıkdan ote degıl kı neysekı yenı gelenlerde var....

@cemo6100,

dedınız kı standart olan bır cok sey opsıyon olmus su anda bu donanımlar hangileri?

ayrıca paket fıyatlarına ne kadar odedınız acaba ögrenebılır mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

bu ekran olayını sımdı getırmelerı sacmalıkdan ote degıl kı neysekı yenı gelenlerde var....

@cemo6100,

dedınız kı standart olan bır cok sey opsıyon olmus su anda bu donanımlar hangileri?

Alıntıları Göster
    şuan xc90 larda ciddi indirim var... 170.000 tl lik araç 145.000 alan var...
    xc60 d3 için fiyat alan pazarlık yapan var mı ?
    103.000 tl olan liste fiyatı kaça alınabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

şuan xc90 larda ciddi indirim var... 170.000 tl lik araç 145.000 alan var...
    xc60 d3 için fiyat alan pazarlık yapan var mı ?
    103.000 tl olan liste fiyatı kaça alınabiliyor?

ben gorustum ama pazarlık yapmadım cunku araçlar subatta turkıye'ye gırıs yapıcakmıs yanı su an pazarlık yapmanın bır faydası yok ocak ortası gıbı falan daha kesın fıyat ve bılgı alınabılır xc60 d3 için....

bıldıgım kadarıyla xc90 yenılenmedı ve yenılenecek bu yuzden belkı yakın zamanda bır degısım varsa bu neden olur ındırımde ayrıca yıl sonu oldgunuda dusunursek en mantıklı ındırımlerle bu ay alınabılır gıbı gelıyor....
  • quote:

Yeni dashboard daha güzel olmuş bence .

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Yeni dashboard daha güzel olmuş bence .

Alıntıları Göster
    Benım gorusume gore de yenı dashboard daha guzel olmus. Gercı eskısı de cok sık.

Umarım Volvo da dıger markaların yaptıgı gıbı aracların yuzlerını bırbırıne kopyalamaya baslamaz. Sankı c70 c30 yenı s60 da bu sekılde bır tasarım gorur gıbı oluyorum. Bu akıma XC60 ı dahıl etmezlerse sevınırım.

• quote:

Benım gorusume gore de yenı dashboard daha guzel olmus. Gercı eskısı de cok sık.

Umarım Volvo da dıger markaların yaptıgı gıbı aracların yuzlerını bırbırıne kopyalamaya baslamaz. Sankı c70 c30 yenı s60 da bu sekılde bır tasarım gorur gıbı oluyorum. Bu akıma XC60 ı dahıl etmezlerse sevınırım.

Alıntıları Göster
    XC 60 D3 te city safety, şerit değiştirme standart mı acaba bilen var mı? Bir de liste fiyatı 103 bin, ne kadar bir indirim alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucarikarga

XC 60 D3 te city safety, şerit değiştirme standart mı acaba bilen var mı? Bir de liste fiyatı 103 bin, ne kadar bir indirim alınabilir?

%5 indirim olabilir gibi geliyor bana.. benzinli olsaydı belki biraz daha fazla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

%5 indirim olabilir gibi geliyor bana.. benzinli olsaydı belki biraz daha fazla..

Alıntıları Göster
    Arkadaslar aramızda Antalya'dakı Volvo bayısıyle gorusup ellerınde hangı XC60 oldugunu ve donanımlarının ne oldugunu ogrenen var mı. Ya da ogrenebılecek olan. Su anda arayıp soramıyorum. Aıle bıreylerı de yurtdısındalar. Onlar da yardımcı olamıyor. Ya da maılle sorsam donusu olur mu acaba.

• quote:

Arkadaslar aramızda Antalya'dakı Volvo bayısıyle gorusup ellerınde hangı XC60 oldugunu ve donanımlarının ne oldugunu ogrenen var mı. Ya da ogrenebılecek olan. Su anda arayıp soramıyorum. Aıle bıreylerı de yurtdısındalar. Onlar da yardımcı olamıyor. Ya da maılle sorsam donusu olur mu acaba.

Alıntıları Göster
    bu arada aracın direksiyon kumanda düğmeleri ve iç aydınlatması da değişmiş.daha aydınlıkmış artık iç bölüm.yani baya eksikler giderilmiş olarak gelecek...

ben xc 90 gibi bir indirim beklemiyorum,çünkü daha yeni bi araç ve baya iyi satıyor.volvo satışları düşen modellere ciddi indirimler yapıyor,bu arada 1 ay önce ellerindeki 3 adet t6 xc 60 ı uyguna veriyolardı.bilmiyorum ellerinde kalmışmıdır.benzinli ve 3000 cc olunca talep görmedi tabii...

• quote:

bu gibi özellikler standartta yok işte,hepsini opsiyonla alıyorsunuz,ama paket paket opsiyonları yükledikleri için daha ucuza geliyor galiba.en güzeli gidip sormak tabi...indirim sadece sizde veya yakınlarınızda üç adet volvo varsa %3 yapıyorlar...
  • quote:

@cemo6100,

herşeyi opsiyonla alıyorsunuz diye biliyorum,yani 100 bine de boş bi d3 xc 60 alabilirsiniz.ama 2010 pakette en üst donanım olan style paketi 73.000 euro idi.şimdi de full bi araç 2.4 d5 modelinde 150.000 i görüyor.
    d3 de tahminen 125 e full dolu bi araç alınabilir diye düşünüyorum.çünkü 20.000 tl direk vergi farkı ödemiyorsunuz...

2010 style paketi biraz açarsak...

BLİS
    CİTY SAFETY
    BLUETOOTH
    ZENON FAR
    ÖN ARKA PARK SENSÖR
    OTOMATİK BAGAJ KAPAĞI
    SUNROOF
    Hİ-PERFORMANCE MÜZİK SİST.
    6 LI CD ,MP3 ÇALAR
    18 JANTLAR
    DERİ KOLTUK
    KOLTUK ISITMA
    OTOMATİK AYARLI SÜRÜCÜ VE YOLCU KOLTUĞU
    KATLANIR AYNA,AYNADA PUSULA,
    YAĞMUR SENSÖRÜ,SİS FARI,FAR YIKAMA
    KARARAN İÇ DİKİZ
    KARARTMALI ARKA CAMLAR V.B.

OPSİYONLARDA ARKA PARK EKRANI,YAN MARŞBİYEL,ÖN,ARKA MARŞBİYEL VAR..YAKLAŞIK 7.000 TL
    SADECE ADAPTİF HIZ SABİTLEYİCİ YOK ODA 1500 TL DİYE BİLİYORUM.

• quote:

quote:

@cemo6100,

herşeyi opsiyonla alıyorsunuz diye biliyorum,yani 100 bine de boş bi d3 xc 60 alabilirsiniz.ama 2010 pakette en üst donanım olan style paketi 73.000 euro idi.şimdi de full bi araç 2.4 d5 modelinde 150.000 i görüyor.
    d3 de tahminen 125 e full dolu bi araç alınabilir diye düşünüyorum.çünkü 20.000 tl direk vergi farkı ödemiyorsunuz...

2010 style paketi biraz açarsak...

BLİS
    CİTY SAFETY
    BLUETOOTH
    ZENON FAR
    ÖN ARKA PARK SENSÖR
    OTOMATİK BAGAJ KAPAĞI
    SUNROOF
    Hİ-PERFORMANCE MÜZİK SİST.
    6 LI CD ,MP3 ÇALAR
    18 JANTLAR
    DERİ KOLTUK
    KOLTUK ISITMA
    OTOMATİK AYARLI SÜRÜCÜ VE YOLCU KOLTUĞU
    KATLANIR AYNA,AYNADA PUSULA,
    YAĞMUR SENSÖRÜ,SİS FARI,FAR YIKAMA
    KARARAN İÇ DİKİZ
    KARARTMALI ARKA CAMLAR V.B.

OPSİYONLARDA ARKA PARK EKRANI,YAN MARŞBİYEL,ÖN,ARKA MARŞBİYEL VAR..YAKLAŞIK 7.000 TL
    SADECE ADAPTİF HIZ SABİTLEYİCİ YOK ODA 1500 TL DİYE BİLİYORUM.

Alıntıları Göster
    volvo olması şartıyla model ayrımı yapmadan istanbul içi herhangi bir mekanda buluşmak ve araçlarımızı karşılıklı olarak görmek değerlendirmek fırsatı oluşturmak isterim.

bu amaçla katılım için ön talep toplamakta dahil olmak üzere organizasyona yardımcı olacak veya katkı sağlayan her görüşü bekliyorum.

-buluşma yeri belirlenmesi

-org.içeriği ve ikram v.b.konularda görüşlerinizi beklerim...slmlar..

• quote:

volvo olması şartıyla model ayrımı yapmadan istanbul içi herhangi bir mekanda buluşmak ve araçlarımızı karşılıklı olarak görmek değerlendirmek fırsatı oluşturmak isterim.

bu amaçla katılım için ön talep toplamakta dahil olmak üzere organizasyona yardımcı olacak veya katkı sağlayan her görüşü bekliyorum.

-buluşma yeri belirlenmesi

-org.içeriği ve ikram v.b.konularda görüşlerinizi beklerim...slmlar..

Alıntıları Göster
    bu arada volvo türkiye mail yoluyla xc 60 ları src yazılım güncellemesi için çağırıyor.ben bugün gittim,önlem amaçlı yan hava yastığına bi işlem yaptıklarını sölediler....bu arada garaj ağzına kadar yeni s 60 d3 doluydu,yeni gelmiş sipariş veren sahipleri teslimat bekliyordu...güzel bi görüntüydü...aralarında 2 tanede xc 60 vardı ama d5 motor...

• quote:

bu arada volvo türkiye mail yoluyla xc 60 ları src yazılım güncellemesi için çağırıyor.ben bugün gittim,önlem amaçlı yan hava yastığına bi işlem yaptıklarını sölediler....bu arada garaj ağzına kadar yeni s 60 d3 doluydu,yeni gelmiş sipariş veren sahipleri teslimat bekliyordu...güzel bi görüntüydü...aralarında 2 tanede xc 60 vardı ama d5 motor...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba

Uzun süren kararsızlığım ve araştırmalarım sonucunda Volvo XC60 D3 almaya karar verdim...hangi aracı alacağıma zor da olsa karar verdim ama bu kez de hangi bayiden alacağımı düşünmeye başladım.

Yarın ve Cuma günü Volvo bayileriyle opsiyon seçimleri ve pazarlık için görüşmeye başlayacağım inşallah.

Bursa'da ikamet ediyorum fakat burada Volvo'yu yalnızca Arkas pazarlıyor ve görüşmeye gittiğimde net cevaplar alamadım..örneğin dashboard değişiminden haberleri yoktu...uzun süre uğraştım ikna edebilmek için...araç ve paket fiyatları için de net bilgi veremediler.

Volvo'yu bazı illerde Arkas,bazılarında Otokoç,bazılarında ise Volvo Group satıyor diye biliyorum.

Sizce en uygun il ve bayi hangisi ?

Ayrıca D3'ün paket fiyatları hakkında bilgisi olan(lar) varsa ve burada paylaşır(lar)sa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1963 -- 12 Ocak 2011; 22:16:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemen1963

Arkadaşlar merhaba

Uzun süren kararsızlığım ve araştırmalarım sonucunda Volvo XC60 D3 almaya karar verdim...hangi aracı alacağıma zor da olsa karar verdim ama bu kez de hangi bayiden alacağımı düşünmeye başladım.

Yarın ve Cuma günü Volvo bayileriyle opsiyon seçimleri ve pazarlık için görüşmeye başlayacağım inşallah.

Bursa'da ikamet ediyorum fakat burada Volvo'yu yalnızca Arkas pazarlıyor ve görüşmeye gittiğimde net cevaplar alamadım..örneğin dashboard değişiminden haberleri yoktu...uzun süre uğraştım ikna edebilmek için...araç ve paket fiyatları için de net bilgi veremediler.

Volvo'yu bazı illerde Arkas,bazılarında Otokoç,bazılarında ise Volvo Group satıyor diye biliyorum.

Ayrıca D3'ün paket fiyatları hakkında bilgisi olan(lar) varsa ve burada paylaşır(lar)sa çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Bu haftaki otohaber de 2.0 T versiyonunun testi var ilgilenenlere duyurulur

• quote:

Arkadaşlar merhaba

Avcılar Volvo'yu tavsiye ederim oldukça ilgililer.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba

Avcılar Volvo'yu tavsiye ederim oldukça ilgililer.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bencn17

Yarın Avcılar'ı arayacağım mutlaka

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.