Şimdi Ara

Volvo XC60'a 2.0T 205 HP 2.0D 163HP ve PowerShift şanzıman gelmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
14.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böylelikle Vikinglerin minik SUV'u 2.4 litre hacimden kurtuldu, başlangıç motoru 2 litreye indi.

2.0T + Powershift donanımlı otomobil 45 bin € civarında bir etikete sahip. R-Design olanı ise 10 bin lira kadar pahalı. Lakin olay sadece bodykitten ibaret değil. R-Design stil paketi ile geliyor.

Ayrıca 2.0D gibi Powershift olmayan bir seçenek var. Başı çekecek gibi görünüyor.

Listede görünmüyor ama kendim oluşturdum. Ağzına kadar dolu 2.0T + Powershift bir XC60 55 bin € ediyor.

Ne düşünüyorsunuz? Bu donanım, şanzıman ve motorla, aracın akıbeti ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 8 Ağustos 2010; 22:53:59 >

• İyi bir dizel gelmedikce çok satamaz.Dizayn olarak sinifindaki en iyisi ancak dizel motor olmadan isi zor
  • daha önceden para olsada V70 , XC 70 alsam diye takılıyordum.
    XC60 gerçekten almak istediğim bir araç ama param yok her zamanki gibi.

• Arkadan bakınca bu resimde Hoda cv idi galiba ona benzettim. AMa gerçekte alakası yok
  • Ben standart jantlarını diğer jantlardan daha çok seviyorum, R-Design falan yalan geliyor bana
    Yakıt masrafları sorun olmayacaksa bence çok iyi bir seçenek. Tam bir uzun yol arabası bence. Üstelik uzun yolda yakıt tüketiminin de 9 litre altına düşeceğini düşünüyorum.
    Şimdi fiyatlarına baktım, dizeliyle benzinlisi arasında 21.000TL gibi bir fark var, ve bu farkı kapatmak çokça km yapma gerekliliği demek. Bunun vergisi de cabası. Benzinli seçenek her şekilde parasını hakediyor kanımca.
  • nasıl oluşturdun sitesinde görünmüyor madem oluşturdun teknik verilerini de yazabilir misin
  • Ufak SUV larda 2.0 dizel olmadigi surece zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 8 Ağustos 2010; 18:38:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzlmmr

nasıl oluşturdun sitesinde görünmüyor madem oluşturdun teknik verilerini de yazabilir misin

2.0 lt otomatik, deri koltuk, sunroof

0-100 8-9 sn filandır işte. 12 lt de benzin yakar.
  • 8 saniye hızlanması var.
  • Ben açıkçası bu SUV'u benzinli tercih ederdim. Dizel pek yakıştıramıyorum.
    Dizel motorlar benim için 8 silindirden başlıyor.
    Şu açıdan da güzel çıkmış:

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: The_BUTZ

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Dikkat ettinizmi bilmiyorum ancak xc60'a da d3 ve 2.0t motor takviyeleri gelmiş. Fiyatlar ise 98 ve 100 den başlıyor. Bence freelander a güzel bir alternatif olabilir.

sadece freelandera değil,
    dizel otomatik x3,x1,q5, tiguan, sorento, santafe ve hatta qashqai, ix35, yeni sportage'a ciddi rakip oldu

Yalnız 2000 motorlu versiyonun fiyat listesinde yanında AWD yazmıyor.Önden çekişli bir versiyon olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Ufak SUV larda 2.0 dizel olmadigi surece zor

quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Ben standart jantlarını diğer jantlardan daha çok seviyorum, R-Design falan yalan geliyor bana
    Yakıt masrafları sorun olmayacaksa bence çok iyi bir seçenek. Tam bir uzun yol arabası bence. Üstelik uzun yolda yakıt tüketiminin de 9 litre altına düşeceğini düşünüyorum.
    Şimdi fiyatlarına baktım, dizeliyle benzinlisi arasında 21.000TL gibi bir fark var, ve bu farkı kapatmak çokça km yapma gerekliliği demek. Bunun vergisi de cabası. Benzinli seçenek her şekilde parasını hakediyor kanımca.

2.0 d3 kodlu dizel motor var.163hp ve 100 bin lira fakat yanında AWD yazmıyor
    http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Documents/MY11%20Fiyat%20Listesi%20TL%2004.08.2010.pdf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K@lken

Ufak SUV larda 2.0 dizel olmadigi surece zor

quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Ben standart jantlarını diğer jantlardan daha çok seviyorum, R-Design falan yalan geliyor bana

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/Documents/MY11%20Fiyat%20Listesi%20TL%2004.08.2010.pdf

aman! ben bunu görmedim, sağol Raif abi hemen konuya ekleyeyim!

• raifokten bey'in dediği gibi fiyat listesinde awd yazmıyor. Ancak 4*4 olup olmamasının ne kadarı avantaj ne kadarı dezavantaj, orası tartışılır. Bence hem xc60 a hemde s80'e yapılan d3 motor takviyeleri yerinde oldu.
  • Almanya sitesinde teknik datalar ayrıntılı;
    Motorbezeichnung D3-- D5 AWD-- 2.0T
    Motortyp Fünfzylinder-Turbodiesel mit Direkteinspritzung Fünfzylinder-Turbodiesel mit Direkteinspritzung Vierzylinder-Turbodiesel mit Direkteinspritzung
    Antrieb Frontantrieb Allradantrieb Frontantrieb
    Anzahl Zylinder 5 5 4
    Hubraum 1984 cm³-- 2400 cm³-- 1999 cm³
    Bohrung 81 mm 81 mm 87 mm
    Hub 77 mm 93,15 mm 83,1 mm
    Max. Leistung 120 kW 151 kW 149 kW
    Max. Leistung 163 PS-- 205 PS-- 203 PS

2000 motorlar maalesef önden çekişli gözüküyor.Önden çekişli bir suv benim aklıma yatmıyor.Bu motorlar S80 için bence çok güzel duruyor.
  • pardon doğruymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 9 Ağustos 2010; 1:00:52 >
  • Ford sattı bunu nası Power Shift sanzıman oluyor ki
  • Araçlar önden çekişli, bugün volvo bayisi ile konfirme ettim.
  • AWD tercih ederim açıkcası yani 2.4 motor. 2lt ler de 4 çeker olsa daha iyi olurdu.
  • quote:

Evet var, fakat motor gücü açısından 2.4 litre olan motorla fiyat olarak karşılaştırmayı uygun gördüm. Bir de D3 motorda dediğiniz gibi 4 çeker seçeneği yok.
    4 çekersiz heybetli SUV almak mantıklı gelmiyor bana. Ha nerde kullanacaksınız 4 çekeri derseniz inanın cevap verememem Girecek arazi var, ama bende o aracı sokacak cesaret yok, kıyamam yani.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.