Şimdi Ara

Volvo'yla ölen olmamış efsanesi ve ilginç kazalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
44.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

Golfle a serisinin arasında fiyat farkı var canımsın,katlaması normal.
    Türkiye pazarında golfle A serisinin arasında aynı donanım veya dizel motor benzinli motor düzeyinde 5 bin civarı fark olsa golfün kimse suratına bakmaz.
    Bunu sen de ben de çok iyi biliyoruz.
    Neyse volvoya yine çamur attın,yine fail oldun ne olacak senin bu halin bilmiyorum cihanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Türkiye pazarında golfle A serisinin arasında aynı donanım veya dizel motor benzinli motor düzeyinde 5 bin civarı fark olsa golfün kimse suratına bakmaz.
    Neyse volvoya yine çamur attın,yine fail oldun ne olacak senin bu halin bilmiyorum cihanım

Birak ya kivirma

Golf her turlu 1.5 porsiyon a180 eder

A180 dedigin araba i30'dan biraz kaliteli iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

cihan delikanliysan şu cümleyi aynen yazıp konu olarak açsana
    Bi görelim boyunu söz ben yorum atmicam.
  • quote:

quote:

cihan delikanliysan şu cümleyi aynen yazıp konu olarak açsana
    Bi görelim boyunu söz ben yorum atmicam.

Konu disimi burasi

Aksini iddia ediyorsan gel birgun karsilastiralim

Video cekip konu acalim

Edit:

İstersen anket acalim forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 17 Haziran 2013; 20:55:11 >

• quote:

yahu cihan,şurada yumurtladığını bile konu olarak açamıyosun,ve daha konuşuyosun ne diyiyim ben sana arkadaşım.
    Çık söylediğinin konusunu aç beyler bence böyle siz ne düşünüyorsunuz yazıcan alt tarafı
    konu başlığında hazır zaten
  • Ne olursa olsun dorse altı gibi, ağaç gibi fiziğin otomobile karşı 3-0 galip olduğu dallar vardır.

Kimse kusura bakmasın. Ha Volvo yamulur Kartal 2 ye bölünür.
    Onun haricinde ikisinde de ölürsün ama Volvo daha sağlam olduğu için daha çok hayatta kalma şansı diyelim.
  • quote:

...Golf her turlu 1.5 porsiyon a180 eder

• quote:

quote:

yahu cihan,şurada yumurtladığını bile konu olarak açamıyosun,ve daha konuşuyosun ne diyiyim ben sana arkadaşım.
    Çık söylediğinin konusunu aç beyler bence böyle siz ne düşünüyorsunuz yazıcan alt tarafı
    konu başlığında hazır zaten

Öyle bir başlık açarsam millet galeyan'a gelir taşlar beni

Anket açarım ama istersen

• quote:

Öyle bir başlık açarsam millet galeyan'a gelir taşlar beni

Anket açarım ama istersen

niye taşlasın arkadasım,ben böyle düşünüyorum dersin,açarsın konusunu.
    Eğer konusunu açamadığın şeyi yorumda söylüyorsan zaten saçmaladığın tescillenir senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

okumadan yazıya baksaydım kartal sanardım

Hacı okumadan yazıya baksaydın gene okurdun ?
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    hocam resim yazacakdımda yazı yazmışım
  • Resimdeki arac kartal slx. Volvo'yla ucurumdan bile atlasaniz birsey olmaz

Saka bir yana volvo dayanikli bir arac olabilir ama bir arabadaki insanlarin ölümündeki en büyük etmen emniyet kemeri takilmamasidir.

Simdi bir örnek verim. Volvo aracinizla saatte 120 kmyle karsidan gelen kamyona tosluyorsunuz.Aracta birsey yok sadece kaportdada cizil var diyelim. Ama siz ön cami kirarak aractan firladiniz. Ve öldünüz. Simdi saglamlik önemlimi?

• volvoyu beyeniyorum 25 bine 2004 model s40 2,0turbo 95binde donanim konfor kalite ne ararsan var ama almak cesaret ister yakiti bakimi parcasi falan altindan kalkmak beni asar.

• quote:

Orijinalden alıntı: southname

hocam resim yazacakdımda yazı yazmışım

:))
  • quote:

quote:

quote:

Birak ya kivirma

hiç güleceğim yoktu allah da seni güldürsün

•  Volvo'yla ölen olmamış efsanesi ve ilginç kazalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Bunlar sehir efsanesi bos yere kandirmayalim olmeme garantisi yahu o zaman herkes bundan alsin, 600s mercedeslerde bile insanlar olmedi mi? Neyin garantisi olabilirki? Evet guvenlik konusunda ileri duzeyde ama garanti olamaz, hele de su son 3-4 senedir ford motorlu cin mali araclariyla

Eski bir yorum ama sizin kafanızla cevap vereceksem, Mercedes de "teneke röno" motoru kullanıyor. Bilginize.

Gel gelelim Volvo, Mercedes, Saab gibi bazı markalar (Her ne kadar Saab batmış olsa da) sağlamlık konusunda aşmış markalar. Hatta bir rivayete göre bir Volvo ile Saab'ın çarpışması Dünya'nın yörüngesinde 3 dereceye kadar varan sapmalara sebep olabiliyormuş. Ayrıca bir tank ile Volvo'nun çarpışmasında genelde ölen taraf tank sürücüsü oluyormuş. Sonra ne bileyim işte Volvo'dan ölü çıkmıyormuş falan yani bunlar güzel şehir efsaneleri.
    Ha mesela 2000 model S40'a biniyorum. Emsali tüm arabalardan daha sağlam olsa da 2014 model bir FIAT ya da Renault ile çarpıştığımda sanırım onlardan daha sağlam olmayacağımı düşünüyorum.
    Gel gelelim şehir efsanelerine rağmen İsveçlilerin ya da Almanların güvenlik önlemi konusunda hakikaten öncü olmuş oldukları da bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Rutin olarak her ay forumda Volvo'dan ölü çıkmaz konuları açılıyor. Volvo dünyada güvenliğiyle ün salmış bir marka olsa da, bu arabaların alayı teneke yığınıdır. Eğer uçuk hızlarda sağa sola girerseniz Volvo molvo dinlemez, tahtalı köyü boylarsınız arkadaşlar.

(Aboo forumdaki 30'u geçmeyenler gibi konuştum :S )

volvo da teneke yığınıysa sağlam güvenli araç isteyen millet ne alacak ne kalıyor elimizde

gerçekten okudugundan bunu mu anladın

• bu bir şehir efsanesi.

ama volvo'nun bir 2020 hedefi var. o tarihten sonra volvo araçlarda kimsenin ölmemesini hedefliyorlar.
  • Tamamen bir şehir efsanesi. Google görsellere "volvo death crash" yazın 5. resmin olduğu linki açın. Konu da böylelikle kapanmış olur. Resimler çok rahatsız edicidir, psikolojinizi de bozabilir. Uyarmış olayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.