Şimdi Ara

Volvo'yla ölen olmamış efsanesi ve ilginç kazalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
44.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canozpinar

Rutin olarak her ay forumda Volvo'dan ölü çıkmaz konuları açılıyor. Volvo dünyada güvenliğiyle ün salmış bir marka olsa da, bu arabaların alayı teneke yığınıdır. Eğer uçuk hızlarda sağa sola girerseniz Volvo molvo dinlemez, tahtalı köyü boylarsınız arkadaşlar.

(Aboo forumdaki 30'u geçmeyenler gibi konuştum :S )

Adana mersin yolunda D5 S80 le dorsenin altına giren iki kişi de burunları kanamadan çıkmışlardı. Hatta çağda okuyorlardı. Başka araç olsaydı ne olurdu bilemiyorum
  • volvonun olayı bence sürücüsüyle alakalı bir konu...

tipimi görseydiniz .. bu adama 80li yılların volvoları yakışır derdiniz... artık konuyu nereye çekerseniz... trafik erbablığına mı... uyanık-dikkatli sürücülüğe mi... eğitim/kültüre mi... vs. vs.....
  • hepsi teneke yüksek hızlarda her araba tehlikelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Güvenlik ve sağlamlık konusunda otomobil dünyasının durumu nettir:
    Volvo==========> ve diğerleri.
    Profilinizde amblemini taşıdığınız marka da bunlara dahil.

Üzülüyorum ya sana cidden bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba pert.
  • Kul yapısı abartmamak lazım
    Zaten sağlamlık adına bir mucize bulsalar, diğer markalarda uygulardı o kadarda eşek değillerdir.
  • Ağaçlara karşı araçların hiç şansı yok. En azından fotoğraftaki 850 tek parça halinde kalmış.

Volvo'yla ölen olmamış efsanesi ve ilginç kazalar

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Rutin olarak her ay forumda Volvo'dan ölü çıkmaz konuları açılıyor. Volvo dünyada güvenliğiyle ün salmış bir marka olsa da, bu arabaların alayı teneke yığınıdır. Eğer uçuk hızlarda sağa sola girerseniz Volvo molvo dinlemez, tahtalı köyü boylarsınız arkadaşlar.

(Aboo forumdaki 30'u geçmeyenler gibi konuştum :S )

Aynen katılıyorum.
  • Volvo'nun ölmeme garantisini yanlış anlamışsınız galiba normal testlerde ve şartlardaki kazalarda öyle bir garanti veriyordu.Böyle bir aracın içinden tabiki sağ çıkmak imkansız gibi birşey böyle bir kazada her aracın düşeceği durum aynı zaten crash testlerde'de belli hızlarda yapılıyor.Bunların tam araştırmadan bu konun açılma amacı nedir acaba çok merak ettim.
  • Aslında kaldırım gibi bi yerden sekmiş ve altıyla yanının tam ortasından köşeden girmiş gibi geldi bana.
  • quote:

Güvenlik ve sağlamlık konusunda otomobil dünyasının durumu nettir:
    Volvo==========> ve diğerleri.
    Profilinizde amblemini taşıdığınız marka da bunlara dahil.

Bir C serisi buldun ya tamam hemen çamur at.Volvo dünyanın en güvenli markası olabilir ama Mercedes'in güvenlik adına yaptığı teknolojik gelişmeler birçok markanın hayal dahi edemeyeceği kadar fazladır.Ayrıca sağlamlık konusunda Mercedes yüz yılı aşkın süredir kendini ispatlamış bir markadır.Tavan sağlamlığı konusunda ise dünyanın en iyisi denilebilecek bir markadır.

Güvenlik konusunda Volvo ne kadar akla geliyorsa Mercedes'te o kadar akla gelir.Şu an Volvo bazı modellerde biraz daha güvenli diye Mercedes'i yok sayamazsın.

Şu an aktif ve pasif güvenlik sistemleriyle beraber komple değerlendirildiğinde S class'tan daha güvenli bir araba yok bence ama ben en güvenli Mercedes falan demiyorum.

Biraz tarafsızlık.

• Bunlar sehir efsanesi bos yere kandirmayalim olmeme garantisi yahu o zaman herkes bundan alsin, 600s mercedeslerde bile insanlar olmedi mi? Neyin garantisi olabilirki? Evet guvenlik konusunda ileri duzeyde ama garanti olamaz, hele de su son 3-4 senedir ford motorlu cin mali araclariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

mercedes o bahsettiğin sağlamlığı alt modellerde sunmuyor artık,C serisiyle ortaya çıktı bu durum.
    Volvoda ise kapıdan içeri bütün modeller taş gibi.
  • quote:

quote:

mercedes o bahsettiğin sağlamlığı alt modellerde sunmuyor artık,C serisiyle ortaya çıktı bu durum.

Hondayıda unutmayalım Civic bile small overlaptan tam skorla geçti. Aynı şekilde small overlapın ilk testleri açıklandığındaki araçlar arasında acura (honda) ile volvo tek iyi skor alan araçlardı. Yanı hondanında bildiğim kadarıyla kötü bir skoru yok şimdiyekadarki testlerde.

Öte yandan vw ve toyotanın bütün modelleri rezalet, a4 ve c classta ortada. Mercedes birde testlere b.k atıyordu. Honda civicle yapiyorda sen c serisiyle yapamıyorsan k.bakma ama güvenlikte sınıfta kalmışsındır.

Ancak fanboylara durumu anlatamazsın. Mercedes fanları dahada kötü. W210 20 yillik teknoloji kaza testinde dacia bile değil anca tata ve cheryle yarışır ama gelmiş hala testlere inanmayıp markayı körü körüne savunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 17 Haziran 2013; 19:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

quote:

Hondayıda unutmayalım Civic bile small overlaptan tam skorla geçti. Aynı şekilde small overlapın ilk testleri açıklandığındaki araçlar arasında acura (honda) ile volvo tek iyi skor alan araçlardı. Yanı hondanında bildiğim kadarıyla kötü bir skoru yok şimdiyekadarki testlerde.

Öte yandan vw ve toyotanın bütün modelleri rezalet, a4 ve c classta ortada. Mercedes birde testlere b.k atıyordu. Honda civicle yapiyorda sen c serisiyle yapamıyorsan k.bakma ama güvenlikte sınıfta kalmışsındır.

Ancak fanboylara durumu anlatamazsın. Mercedes fanları dahada kötü. W210 20 yillik teknoloji kaza testinde dacia bile değil anca tata ve cheryle yarışır ama gelmiş hala testlere inanmayıp markayı körü körüne savunuyor.

Bana mı laf çarpıttın şimdi sen?

• quote:

quote:

Volvo saglam olmak zorunda baska turlu nasil araba satacak vw arabasi ile ayni guvenligi olsa

Adamlar ondan bundan parca topluyup araba yapiyor ya

Al volvoyu git ford servisine bakim yaptir adi volvo sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

audi vw motoru kullanınca cihandan gık yok.
    merso renault motoru kullanınca yine gık yok.
    ama volvo ortak parça kullanınca volvoya laf aşırır cihan efendi.
    Ama volvo gelir,bu cihanın GIK ÇIKARAMADIĞI alamanları çarpışma testinde donanımda motorda tokatlar,komaya sokar,ondan sonra cihan ne yapar?
    ardına bakmadan ben apaçiyim fanboyum diye kaçar
  • Ne kadar sacma volvodan ölu çıkmamış niye peygamber mi? Pekalada cikar.her arabadan ölü cikar cikacaktir bırakin bu hurafeleri simdi volvocular saldirabilir hersey guvenlik mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

audi vw motoru kullanınca cihandan gık yok.
    merso renault motoru kullanınca yine gık yok.
    ama volvo ortak parça kullanınca volvoya laf aşırır cihan efendi.
    Ama volvo gelir,bu cihanın GIK ÇIKARAMADIĞI alamanları çarpışma testinde donanımda motorda tokatlar,komaya sokar,ondan sonra cihan ne yapar?
    ardına bakmadan ben apaçiyim fanboyum diye kaçar

Mercedes'in yaptigi tam caresizlik

Vw golf ile bir olmak icin gitti renodan motir aldi

Ama nafile golf ezdi gecti satislari ile cakma premium a serisini

Vw'e gelirsek sagdan soldan motor sanziman almiyor kendi yapiyor gelistiriyor kardes firmalar ile pay ediyor

Sana da hani bana bana demek dusuyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.