Şimdi Ara

Vortex pk team yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde;
    mystic torhic
    mystic lotad
    mystic sableye
    mystic spiritomb
    mystic anorith
    mystic froslass

bulunmakta ayrıca legand pokemonlarımda bulunmakta bu konuda yazılan bir çok konuyu okudum. Fakat bunlar yeterli mi ayrıca tavsiye pokemonlarınız var mı? ona göre bu pokemonları editleyeceğim para boşuna gitmesin

• Sableye yahut Spiritomb'u çıkarıp Metagross, Bronzor, Shedinja üçlüsünden birini alabilirsin.
  • Bronzer ve shedinjam yok ama tavsiye için teşekkürler metagross u da test edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Sableye yahut Spiritomb'u çıkarıp Metagross, Bronzor, Shedinja üçlüsünden birini alabilirsin.

düsündüğüm team den froslass ı cıkarmayı ve senin söylediğin metagross u almamaya karar verdim ateş pokemonları 600 vuruyo :)
  • Yerinde Olsam Frolass Yerine Bi Trynatiar Alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkySwoRd

Yerinde Olsam Frolass Yerine Bi Trynatiar Alırım.

Şaka değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkySwoRd

Yerinde Olsam Frolass Yerine Bi Trynatiar Alırım.

Tyranitar pek de iyi bi pokemon değil bence ultra rahat yiyebilen bir pokemon

Fighting 4×
    Ground 2×
    Bug 2×
    Steel 2×
    Water 2×
    Grass 2×
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Team Fortress 2 Ekran Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

quote:

Sableye yahut Spiritomb'u çıkarıp Metagross, Bronzor, Shedinja üçlüsünden birini alabilirsin.

düsündüğüm team den froslass ı cıkarmayı ve senin söylediğin metagross u almamaya karar verdim ateş pokemonları 600 vuruyo :)

Emin ol Metagross un artıları eksilerinden çok daha fazladır takımına aldığına pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CybeR_chaqaL

quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

quote:

Emin ol Metagross un artıları eksilerinden çok daha fazladır takımına aldığına pişman olmazsın

Belki fazladır ama su an elinde ateş pokemonu veya pokemonlarını editleyerek ateş skili eklemyen birisi yoktur sanırım

• Metagross'a da 600 vurur ateş.
  • Aslında su an pk team için zaman ayıramıyorum elimdeki legend pokemonları tamamlamaya calışıyorum.
  • Metagross kraldır, sableye hariç her pokemonun tek yediği saldırı vardır zaten kasmayın o yüzden, eğlenmeye bakın.
  • ben yeni başladım vortex yardım 2 pokemonum var

shiny rapidash
    torterra

hangi pokemonları yakalamalıyım
  • nick ini ver sana bir kaç poke atayım hediye
  • teşekkütler nick: ALLblue
  • rica ederim trade e bi poke koy göndereyim
  • tmm
  • oyuna yeni başladığım için nasıl koyucam trade çalıştım koyamadım
  • 2 pokemonun var 5 tane daha yakala all your pokemona gir en son yakaladığına gel trade e bas
  • basdım koydum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.