slm arkadaşlar yaw bu 3 elemanı nasıl yenicem (Dean-Rob-Patrick)
adamların lvlları 150 bi de shiny se oldumu sana 750 can ultra vuruş yapabilsen bile tek vuruşda öldüremiyorsun ... her team le denedim yenemedim .. bi takım çıkarırmısınız bana bu 3 gm için ayrı ayrı ... şimdiden teşekkürler
ben yenmiştim ama nası yendim bilmem
Mesela ilk türün zayıflığı neyse git o türün pokemonunu al. En güçlü saldırısını ekle ama Dark olsun pokemon. Ya da mystic bir de böyle dene.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Mesela ilk türün zayıflığı neyse git o türün pokemonunu al. En güçlü saldırısını ekle ama Dark olsun pokemon. Ya da mystic bir de böyle dene.
arkadaşım çok teşşekür ederim , yardım etmeye çalışıyorsunda zaten ben bu dediğini ilk denedim olmuyor ... çok iyi bilen birinin team çıkarması lzm yoksa yenilmiolar ...
ben yendim kadromda ezik ama :D
quote:
Orijinalden alıntı: WestCraft
quote:
arkadaşım çok teşşekür ederim , yardım etmeye çalışıyorsunda zaten ben bu dediğini ilk denedim olmuyor ... çok iyi bilen birinin team çıkarması lzm yoksa yenilmiolar ...
Sen bana yenmek istediğin rakibinin pokemonlarını yaz buraya. Ben sana öneriyim o zaman.
OHHH BEAAA ! sonunda yendim bitti .... ne kadar zor yapmışlar arkadaşım bu vortex gm lerini .. heralde efsanevi pokemonlar çok değerli oyunda
quote:
OHHH BEAAA ! sonunda yendim bitti .... ne kadar zor yapmışlar arkadaşım bu vortex gm lerini .. heralde efsanevi pokemonlar çok değerli oyunda
evet efsaneler zor çıkıyor bu yüzden de baya değerli
parayla satın alınanlar hariç nerdeyse tümü var legend pokemonların 10 günde az az oynayarak topladım
quote:
quote:
quote:
Sen bana yenmek istediğin rakibinin pokemonlarını yaz buraya. Ben sana öneriyim o zaman.
dostum o zaman bana yardım edersen sevinirim ben dean da son 2 pokemon zorluyor diğer 2 sini denemedim o yüzden
bu dean pokemonları
Mystic Buneary(bu bir kere vuruyom diğerinde kaçıyo ölmüyo bunu nasıl tek seferde yenebilirm varmı öle bi pokemon) Level: 150 HP: 600
Dragonite Level: 150 HP: 600
Shiny Eevee Level: 150 HP: 750
Shiny Mienshao Level: 150 HP: 750
Dark Tyranitar(bu baya zorluyor golem charizard blastoise denedim olmuyo en fazla vuran golem oluyo ne denemeliyim) Level: 150 HP: 600
Mystic Jellicent(buda öle bundan bende de var ama onun ki kadar fazla vurmuyo lvl:100) Level: 150 HP: 600
bu rob un pokemonları Mystic Hydreigon Level: 150 HP: 600
Mystic Milotic Level: 150 HP: 600
Mystic Porygon2 Level: 150 HP: 600
Mystic Salamence Level: 150 HP: 600
Mystic Politoed Level: 150 HP: 600
Mystic Darkrai Level: 150 HP: 600
bu da patrick in pokemonları
Shiny Munchlax Level: 150 HP: 750
Mystic Sableye Level: 150 HP: 600
Shiny Dragonite Level: 150 HP: 750
Shiny Arceus (Fire) Level: 150 HP: 750
Mystic Spiritomb(bunu nasıl yenebilirim) Level: 150 HP: 600
Dark Granbull Level: 150 HP: 600
ya şimdi bana yardım edin bu pokemonlara karşılık onları yenebileceğim pokemonları karşılıklı olarak yazarmısınız artık efsane istiyorum birde bana para lazım bu oyunda paramı nasıl yükseltebilirim bir tek bu adminler kaldı yenemediğim 1000 galibiyet ödülü bile verdi rozet
quote:
selam dostum nasıl yendin hangi pokeleri kullandın söylermisin bende bir tek onlarda tıkandım
Bu işler zor ama zayıflıklarına gidersen rahat yenersin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme