Şimdi Ara

Vostok Komandirskie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu vostok saatlere ilgim arttı bu ara, ama internette türk sitelerinde bu saatler hakkında tatmin edici yoruma ve bilgiye ulaşamadım. Sahip olan veya deneme imkanı olan varsa biraz saatin kalitesi vs. özelliklerden kısaca bahsedebilir mi?
    İlgilendiğim model k-34 serisinden
     Vostok Komandirskie  Vostok Komandirskie bu model. Fiyatı 6900 ruble oda 450-500 tl civarı ediyo. F/p ürünü müdür? Bu kadar para değer mi? umarım bu saatte son olarak edindiğim saat olan swatch yos413 gibi hayal kırıklığı yaratmaz. Gerçi indirimli 180 liraya aldım ama 350-400 lira etiket fiyatını asla haketmiyo, malzeme kalitesi de kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrest Gump -- 10 Ocak 2014; 17:15:31 >

• Rus saatleri hakkında pek bilgim ve ilgim yok ama sizin için biraz google araştırması yaptım, alıp da pişman olan yok ... mekanizması çok dakik değil diyen de var , sadece dizaynı , military görünümü için aldım diyen de... Siz de eğer görünüm için alayım diyorsanız Vostok köklü bir Rus markasıdır diye biliyorum , alınabilir ;)
  • yanlış bilmiyorsam bu vostok lar ve diğer SSCB kaynklı klasik üreticiler(poljot,raketa gibi) krom kaplı pirinç gibi malzemelerden yapılıyor.(vostok europe apayrı bir markadır pahalı ve günümüz markalarına özenen paslanmaz çelik ürünler yapar,litvanya menşeilidir,miyota makineleri pek sever).

Rus makineleri arabaları gibi basit ve sadedir.Sağlamdır,arıza yaparsa da onarımı çok basittir.Zaman tutması kötü diye yorumlar boldur sebebi de fabrikada kalite standartları düşüktür kalibre edilmeden piyasaya çıkarlar.Kalibrasyonu bakımı çok kolaydır.

Açık konuşayım gösterdiğiniz saati hiç araştırmadım ama size önerilerimsaatin yapıldığı malzemeyi,mekanizmasını falan iyice öğrenin.Krom-pirinç bir saate o fiyat çok olur,dayanıklılık açısından da sizi üzer.
  • Forrest Gump kullanıcısına yanıt
    bu saati nereden temin edebiliriz...180 dolar civary yurt dy?y sitelerde..
  • TSF 2. el bölümüne bir bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.