Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4g nin kapasitesi belli LTE-A ile bir yere kadar 5g bunun için geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Bende bu sabah Telekom’a geçtim. WiFi arama ve volte çalışmıyor. WiFi arama hiç açılmıyor hep kapalı konumda. Volte ise sürekli dönüp duruyor statüsünü dahi kontrol edemiyor. Mh açık olduğunu söylüyor ama konuşma sırasında 3G ye düşüyor. 1 2 güne düzelir herhalde. 5G Turkcell de çalışıyordu. Şu an Suadiye de olmama rağmen 5G ye geçmiyor. Herhalde düzelecek.
    Merhaba. Ben ttnet uygulaması üzerinden birkaç defa hat resetleme yapmıştım. Sonrasında ise 4.5G ve volte yi kapatıp sonrasında sms ile tekrar başlattım. Ve bir süre sonra kendi kendine aktif oldu. Büyük ihtimalle sizinki de aynı olacak. 5G sinyali test aşamasında olduğu için çok kısıtlı şu an. Ben sadece Ankara Bahçelide yakaladım sinyali. Bir de Bayramda Trabzon şehrinden geçerken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende dün gece resetledim. SMS ile kapatıp açtım düzeldi. Twitter üzerinden yazmıştım sabah aradılar. WiFi arama ve volte kapalı dediler ama çalışıyor. 5G kapalı dediler ama attırdılar sms de açık görünüyor onlarda kapalı. Telekom’un kafası biraz karışık anlaşılan. Ben istanbuldayım bulunduğum yerde 5G var ama ben bağlanamadım. Bu mesajı yazarken telekomdan mesaj geldi inceliyoruz diye. Bekleyelim bakalım.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

5g yazıp 5555 yollayın yeterli uygulamaya takılmayın

• volte ve wifi arama turktelekomda ucretsiz servisler degil mi ?..peki ilerde ucretlenme durumlari olabilir mi ..sirf bundan ikisini de acmadim (tel destekliyor) ..bu arada telimde konusma yaparken Hd yazısı cıkıyor konuyla alakali midir ?

• streamin S kullanıcısına yanıt

Bu sevisler ücretsiz, açın ve kullanın. Bu özelliklerin operatörün kaynaklarını verimli kullanmasına vesile olduğu için hiçbir zaman ücretli olacaklarını zannetmiyorum.

• szm428 S kullanıcısına yanıt

peki wifi arama hattimizdaki dakkadan dusmuyor whatsapptan arama gibi ucretsiz yani degil mi ? wifi dan arama (ucak modundayken) hat cekmediginde muthis bir olay aslinda..ve sadece turk telekom degil tum yerli servis saglayilardaki numarali bu sekilde ucretsiz arayabiliriz ?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hayır. Wowifi demek baz istasyonu bulunamadığında veya 4G olmayan yerde internet üzerinden şebekenin sistemine bağlanmanı sağlar ve paketindeki görüşme haklarından düşer. En büyük avantajı yurtdışında Türkiyedeymiş gibi paketini kullanırsın.

roaminge açık ise tabi operatörünüz vowifi de

ek bir ücret yansirmi wovifi de yurt dışında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vowifi yi ucak modunda kullanmak daha mantıklı degil mi ozellikle yurtdisinda.

• phasan P kullanıcısına yanıt

hayır istenemez

• maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi icin

Wowifi de yurtdışına açık olup olmaması önemli değil. Dolaşıma kapalı hatlarımı çok defa bu yöntemle kullandım. Türk operatörler hangi WiFi üzerinden geldiğinize bakmıyorlar. Ama yabancı hatlarım var bunlar sadece bulundukları ülkenin içinden gerçek bir ip ile WiFi bağlantınız varsa çalışıyor. VPN vs yemiyor.

tecrübe ettiniz mi? roaming den kasıt bazı operatörler bazı ülkelerde vowifi ye izin vermeyebilir CORE şekeye bağlanıyor sonuçta Türk operatörler de ben TT de denk gelmedim konu zaten vowifi olduğu için roaming yine söz konusu ve operatörünüzün onayına tabi bir durum yoksa alırsınız bir tane LTE modem ülkede gezersiniz ABD li operatörler izin vermeyebiliyor misalen. Iphone tarafında e-sim var mis gibi Android de ite kaka e-sim desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 13 Temmuz 2023; 15:34:20 >
    Wowifi çok uzun zamandır kullanıyorum. Aynı şekilde hep çift simli telefon kullanıyorum. Şahsi hattım yurtdışı arama aranma yurtdışında kullanım hepsi kapalı. Gittiğim her ülkenin kendi hattını alıp takarım internet ve yerel aramalar için. Şahsi hattımdan arama yapacaksam yanımdaki mobile WiFi cihazına bağlayıp veya bir WiFi a bağlanıp şebekeyi kapatır ve Türkiyedeymiş gibi görüşmelerimi yaparım. 2016 dan beri bu şekilde kullanıyorum.

Operatör izin verdiği için bu mümkün Turkcell ileride para alıyorum der operatörün CORE şebekesine ip yolu ile bağlanıyorsunuz sesli görüşme ve SMS için rahatlık vowifi o da her zaman sağlıklı çalışmıyor SNS kısmı e-sim büyük bir rahatlık DENT YESİM vs. işletmeciler sayesinde

• Bu volte wofi falan nasıl açılıyor? Hattım tt

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    hat ve telefon nedir

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Türk telekom. İphone 14 pro max

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.