Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sürü üye varken beni niye etiketledi diye soruyorum gerekirse silerim diyorsunuz

Zorla kullandırmıyorlar

İsteklerini karşılayan 1000 fırın ekmek yiyen operatör bulursanız onu kullanın

Siz kullanamıyorsanız herkesi kendiniz gibi kullanamıyor sanmayın

Mümkünse de bunları beni etiketlemeden yapın VoWifi Turk Telekom 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vowifi kullanınca ulaşılamıyor diyor bazen telekomda. aramada sorun yok ama aranamayabilirsiniz.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

para ödediğim hizmet ile ilgili size mi danışıp fikir paylaşacağım?

Zorla değil kendi iradem ile kullanıyorum sessiz neden kalayım? en son mesaj olduğu için cevaben yazdım en son mesajda volte ile ilgili sorunun olduğunu iletmiş biri daha TT adına ne tartışmaya gerek var ne de karşılıklı diyaloğa muhatabım siz değilsiniz ilgili hizmeti tam olarak veremeyen operatör bunu size iğnelemek amacıyla yazmıyorum bir tüketici olarak paylaşıyorum.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Ben de böyle bir sorun yaşadım bir kaç sefer diğer Telekom hattımın olduğu cep telefonu ile aradım kendi hattımı ulaşamadım kendi hattıma hatta Telekom üzerinden sabit hat ile aradığımda da ulaşılamaz durumda idi VOLTE yi kapatıp telefonu açıp kapadım düzeldi sorun.

• maxi909 M kullanıcısına yanıt

Sorununa buradan denilenleri yapıp çözüm anlamamışsın sen muhattabında operatör veya btk olacak

Sim kartı başka telefona takıp servisleri kullanabiliyorsan

Sorun telefonun yazılımı ile alakalı olur operatörü tanımıyor olabilir

Bu sorun yüzünden hattımı başka operatöre taşımıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünden beri uğraşıyorum ne yaptıysam çözüm olmadı. Modemden değilmiş. vowifi sadece ekran açıkken çalışıyor. kapalıyken arayanlar bana ulaşamıyor. Turkcell'e geçeceğim gibi...

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Ekran kapalıyken bildirim geliyor mu kablosuz İnterneti kesiyor olabilir mi?

Ekran kapalıyken Whatsapp bildirimleri falan geliyor. Kablosuzu kesmiyor ondan eminim. Evde 3 farklı telefon var hepsi TT hat. Problem aynı hepsinde ekran kapalıyken kimse ulaşamıyor. (1i iphone 2 si android cihaz)

Bu özelliği belki de en çok ben kullanıyorumdur, hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım hocam.

• Evdeki ISS nedir sizde hocam?

aynı sorunu volte de yaşıyorum bazen. Vowifi kullanmadıgım için çok fazla tecrübem olmadı o konuda. Ama demekki orada aynı. Hat bimcell.

Bölge kaynaklı internet kaynaklıda olabilir.

Bende kullanırken sorun yaşamadık

Mobilden internet paylaşıp deneyim bide

Mobilden paylaşınca sorun çıkmıyor. Benim wifi ağına turkcell hatlı telefon bağladım onda sıkıntısız çalıştı mesela. Bu arada evdeki İSS VodafoneNet. Sanıyorum TT Mobil ile Vodafonenet arasında bir sorun var.

bende de Vodafone

Muhtemelen modem ve port ayarlarından çözülebilir

• 500 ve 4500 nolu portları açtım. Port tetikleme de yaptım. Port Tetikleme, Nat seçenekleri vs herhangi bir değişim olmadı. Pes ettim operatör değiştireceğim.

Karar sizin tabi VoWifi Turk Telekom 

• Türk Telekoma yeni geçiş yaptım, malum yoldan kayıtlı telefon kullanıyorum bu yüzden volte ve vowifi desteklemiyor. Hattı çıkarıp resmi note 9 pro telefona takıp ikisininde açtım. bir saat kadar kullandim sonra kendi telefonuma taktım normal çalışıyor. Bulunduğum bölgede 4g zor geçiyor genelde H+ olarak çekiyor bu durumda vowifi çalışmıyor sebebi varmıdır acaba.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

Uçak moduna aldığınızda çalışıyor mu peki!

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.