Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam çalışıyor. Bende cgnat tan dolayı Türknette çalışmıyor sanmıştım baya zor buldum çözümü  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bimcell kullanıyorum, evde arka odalarda konuşma kesiliyor wifi aramasını açtırdım şimdi uçak moduna alarak wifiden konuşma yapıyorum ayrıca pilde bayağı tasarruf ettim birgün giden pil iki güne çıktı ayrıca arkadaşlar arka odaya internet güçlendlrici takmıştım şimdi evin her köşesinde konuşabiliyorum.....mesaj sorunu yok...

• efem-35 kullanıcısına yanıt

telefon marka model nedir acaba?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    samsung A50

• İyi günler. Hattımı Vodafone'dan Türk Telekom'a geçirdim. Geçiş 5 kasım 00:50'de tamamlandı. Evimde Vodafone gibi Türk Telekom'un da çok az çektiği farkettim. Bu sebeple iPhone XS Max cihazım ile VoWifi özelliğini aktifleştirmeye çalıştım fakat hiçbir şekilde başaramadım. iPhone ayarlar>hücresel>wifi ile arama bölümünü aktif hale getirip çıkan sözleşmeyi kabul ediyorum fakat geri döndüğümde ayar otomatik kapanmış oluyor. Yazılım güncellemesi yaptım (iOS 14.8.1), yine de wifi arama açılmadı. Ancak güncellemeden sonra hücresel>seçenekler>ses ve veri bölümünde VoLTE seçeneği aktif görünüyor.

2 farklı müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüştüğümde sms göndermemi, telefonu yeniden başlatmamı vs söylediler; tabii ki bunlar deneyip sonuç alamadığım yöntemlerdi. Wifi ile arama özelliği önemli idi benim için, Türk Telekom'da ilk kullanıma açıldığı zamanlar stabil olmadığını biliyordum fakat şimdiye kadar halledilmiştir diye ummuştum. Online İşlemler'den şikayet kaydı da oluşturdum, başka nasıl bir yol izleyebilirim?

Ayrıca geçmiş yıllarda Turkcell'den Vodafone'a geçiş yaptığımda Afad'dan sms aldığımı hatırlıyorum. Bu sefer SERVISAYAR'dan 112 kanalını aktifleştirmem gerektiğine dair bir sms aldım. Fakat iPhone cihazlarda bildirim ayarlarından "Emergency Notifications" seçeneklerini aktifleştirmek haricinde bir ayar yapılamıyor diye biliyorum. Bende o seçenekler zaten aktif görünüyor.

Gönderdiğim smsler, telefondaki Online İşlemler uygulaması ve bilgisayar üzerindeki Online İşlemler sitesinde görünen ayarlar resimlerdeki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymamirze -- 5 Kasım 2021; 14:43:26 >

• seymamirze S kullanıcısına yanıt

Yarın hepsi açılır Bi gün bekletin sistemde anca görünüyor.

Servisleri kapatın 4.g yi kapatınca cihazıda kapatıp açın

Daha sonra 4g yi aktifleştirin daha sonra volte yi sonrada wo Wifiyi buları sms ile aktifleştirin

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Söylediklerinizi bugün denediğimde olmamıştı, yarın tekrar deneyeceğim. Teşekkür ederim.

• Gönderdiğin mesajlarda direk wo Wifiyi açmaya çalışmışsın o yüzden yazmıştım

Yeni açılınca hat böyle oluyor Bi kaç güne düzeliyor. Sisteme anca yansıyıp oturuyor

Faturasızdan faturalıya geçtim .

Sim kart değişti .

Volte açık geldi

wifi arama için SMS yolladım açıldı mesajı geldi .

telefonu kapatıp açtım servis çalışıyor

Bende hala online işlemlerde servisler kapalı görünüyor.
    4.5g ve volte telefon ayarlarında aktif görünüyor.
    Sms ile önce 4.5g yi iptal etmeye çalıştığımda “Basvurunuz isleme alinmistir” mesajından başka bir cevap gelmiyor. Aynı şekilde Volteyi ve Wifi aramayı da iptal etmeye çalıştığımda yine isleme alınmıştır mesajını alıyorum.

Ya yeni abone olduğum için henüz sistemleri oturmadı, ya da farklı bir sıkıntı var hattımla alakalı. Birkaç güne düzelir umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yeni abone olduysaniz bir kac gun bekleyin sistem duzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 6 Kasım 2021; 17:57:52 >
  • Herkese Merhaba.Benim telefonum poco x3 pro türk telekom'un sitesinden baktığımda uyumlu gözüküyor.Fakat mesaj attığımda telefonunuz uyumlu degildir mesajı geliyor.Nasıl aktif hale getirebilirim?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• Akifylm34 A kullanıcısına yanıt

Uyumlu göstermesi yeterli gelmiyor destek vermesi lazım

Destek verdiği telefona hattınızı takıp servisi aktif ettikten sonra kendi telefonunuzda kullanabilirsiniz

• Destek verip vermediğine nereden bakabiliriz?

Uyumlu olduğunu nereden gördünüz? Destek verdiği cihazlar arasında göremedim

Sitesinden bakabilirsin

Türk telekom'un sitesinden gözüküyor.

Fiber Güçlü HD+ Görüşme > 4.5G > Türk Telekom (turktelekom.com.tr)

Siz hangi adresten bakıyorsunuz burada destek vermediği görünüyor ?

Telekom'u ara bakalım ne diyecekler

• Hattı bugün Türk telekoma taşıdım, Volte ve Vowifi açık görünmesine rağmen çalışmıyor. Vodafone kullanırken sorunsuz kullanıyordum. Önceki mesajlarda bir kaç güne düzelir diyen arkadaşlar var, düzeldi mi?

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.