Bildirim
voxline+creative 4400
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
VALLA BEN DE YENİ VOXLİNE ALDIM YANINA DA PİRANHA MDT 66 A 5+1 ALDIM...MUAZZAM ÇALIIYO SÜPER TAD VERİYO TAVSİYEM HEMEN AL PİRANHAYI,HEM KOLONLAR AHŞAP,VE TAM MANYETİK KORUMA FELAN VAR...95 YTL 10 TAKSİT... -
ses sistemim var.creative 4+1.onu kullanmayı düşünüyorum.benim merak ettiğim voxline dvdyi aldığım gibi hemen ses sistemime bağlayabilecek miyim?yoksa birkaç ara bağlantı yapmam gerekir mi?AV Receiver falan kullanmak gerekmez umarım.voxline topicinde analog 5+1 çıkış olduğu yazıyor.bu terimlerden pek anlamadığım için buraya yazıyorum. -
DOSTUM SANA ŞÖYLE İZAH EDEYİM...SES SİSTEMİNİN ÇIKIŞLARI VOXLİNE İLE AC 3 BAĞLANTISI İLE BİRLİKTE YAPILIYOR YANİ DVD PLAYERİN ARKA SOL TARAFINDA 6 ADET GİRİŞ BULUNMAKTA ...BUNLARDAN HERBİRİ SUBBOOFER,ÖN,ARKA,MERKEZ,VB...DİYE GİRİŞLER AYRILIYOR...SES SİSTEMİNİN KIRMIZI BEYAZ VE SARI UÇLU BAĞLANTI GİRİŞLERİ,KABLO FELAN VARSA HEMEN YAPABİLİRSİN 5 DAKKANI ALIR.BİRİNİ SUBBOOFEREN ARKASINA DİĞER UYANINI DVDNİN ARKASINA TAKIYOSUN,BÖLE BÖLE 5 GİRİŞ TAKACAN YANİ (4+1) OLAY ÇOK BASİT YANİ... -
faho teşekkürler dostum.hakikatten işin pek bir zorluğu yokmuş.voxline'ın kullanma kılavuzunda (pdf) dvdnin arka ksımının şekli var.4 hoperlörün yeri belli zaten.yanlız benim subwooferın uydular gibi bir girişi olmadığı için ona bir kablo gerekecek.bir ucu normal walkman kulaklığının ucu gibi diğer tarafı da dvdnin arkasına bağlanacak ses kablosu için.olay şudur yani:
http://www.lindy.com/us/productfolder/03/35/35496/3_5SJM_2xPhoneMbig.jpg
bu resimdeki klabloyu harhangi bir elektronikçiden bulurum herhalde.aslında bunun teklisi de işimi görür.
-
Arkadaşlar voxline dvd/divx playeri aldım.
Resimdeki kabloyu playerin 2.1 channel output çıkışına(beyaz ve kırmızı) taktım
diğer ucunu da creative ses sistemime.
şu anda stereo olarak filmleri gayet basslı efektlerle izliyorum.
ancak elimde 5.1 dublajlanmış film olmadığı işin henüz 5+1 ses alamadım.
o da olacak inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_blast -- 17 Eylül 2006; 4:27:16 > -
arkadasım bende aynı sistemler var cretive ve voxline bende dusnuorum voltranı oluşturmayı fakat senin gosterdiğin kablo da siyah olanın erkek deil dişi olması gerekmezmi?Yani bizim creative den cıkan kablo erkek o dişi ordanda voxline dvd ye girecek ?yanılıyormuyum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X