Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aliance değiştirmenin artık mümkün olduğunu söylemiştim daha önce,siz başka bir aliancede olduğunuz için heroturks e alınamadınız. bikaçkez osmali_hayaleti ve HayvanOglu veya benimle irtibata geçmeniz gerektiğini bildirdik.ama bana herhangi bir mesaj gelmedi.
    heroturks te hertürlü yardımlaşma mevcut,olmasa zaten bu duruma gelemeyiz guilde yeni girmiş arkadaşlarla konuşursanız bilgi alabilirsiniz.
    ayrıca battle shipi gun boat olarak military 50 lvle kadar kasın ve 6 lvl battle ship e upgrade yapın,oyunun verdiği gun boat gemi lvl 6 ile aynı ayardadır.tabi size kalmış.
    Şunu da belirteyim DaGama serverde gördüğünüz türk guildlerinden bir tanesi hariç hepsi HeroTurks guildine ait yardımcı guildlerdir,o diğer bir tane ise yine HT den kişisel meseleler dolayısıyla ayrılmış kişiler tarafından kurulmuştur.
    SAYGILARIMLA.
  • Oyuna başlamaya niyetlendim indirmeye başladım. Patchlerle beraber 1.5 gb , 4 saatte %98 i indi .%98 de iken kuzenim gelip fişi çeksin, flashgetinde devam etmeyeceği tuttu tabi(hep beni bulur ya bunlar ) Sinirden klavyeyi yumrukladım hafif hasar var . İşin yoksa bir daha indir

Tamda plan yapıyordum 22.30 gibi biterde başlarım oynamaya diye !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 9 Mayıs 2009; 22:14:37 >
  • Dagama Serverinda baya Türk var Ortam da iyi başlıyacaksan.
    Diger Serverların durumunu bilmiyorum bişi diyemem
  • Dagamada başladım lakin bir sorum var. Tüm lvllerimi geminin 2. lvline yeticek kadar geliştirdim malzemeleri alıp Genoa'ya gittim. Rebuild ship deyip lvl 2 savaş gemisini seçince gösterdiği özellikler hep - yönde. 2 lvl gemi 1 lvlden daha mı kötü özellik olarak
  • kardeş 3 mesaj önce yazdıklarımı bir oku istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JustFeeL™

Dagamada başladım lakin bir sorum var. Tüm lvllerimi geminin 2. lvline yeticek kadar geliştirdim malzemeleri alıp Genoa'ya gittim. Rebuild ship deyip lvl 2 savaş gemisini seçince gösterdiği özellikler hep - yönde. 2 lvl gemi 1 lvlden daha mı kötü özellik olarak

2 adet gemi veriyor zaten digerini secersin Dock yapıp (Dockerdan)
    lv 1 gemi ile idare et biraz hp yüksek , yelkenleri felan da iyi
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrath312 -- 27 Mayıs 2009; 8:09:49 >
  • merhaba ben eskıden bu oyunu ındırmıstım 3 saat oynadıktan sonra oyundan hc bısı anlamadıgım ıcın bırakmıstım fakat bu topıcı okuduktan sonra terkar oynamaya karar verdım.. oyunu hala oynayan varsa ondan rıcam bana pm attması ve oyunda neler yapmam gerektıgını anlatması yenı bı oyuncu yetıstırmek ısteyen varsa ben hazırım :)
  • turk guildlerine gir yardımcı olurlar...
  • dönemyi düşünüyorum fakat heroturks hala faliyettemi yada yeni bi guild kuruldumu bide heroturks ün sitesi vardı onun link ini verebilecek varmı?
  • uzun süredir yoksun oyun çok değişti gel de gör.

http://heroturks.50megs.com/
  • gerçekten Tales Of Piiratese çook benziyor
  • alperhan hatırlıyom la seni ben

savaşta vardım ben elite- heroturks de kale savaşı dipcihino neyse dönüyorum takılırız
  • arkadaşlar bişey sorucam level nerede yazıyor?
  • alt 'a bas kafanda yazar veya ctrl+c . gerçi şimdiye kadar bulmuşsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 7 Haziran 2009; 17:00:24 >
  • evet buldum ben bu oyunu ilk çıktığında oynamıştım fakat level yazan yeri bir türlü görememiştim yeni clientte gözle görünür bir yere koydukları iyi olmuş.
  • Bir sorum daha olucak ben şimdi verilen gemiden baska bir gemi yaptırdım (shipyard boss tan) 1lv ve buna yeni yelken,top,çapa vb... şeyler takmak istiyorum fakat olmuyor bunlar için gereken bir level var ama bu levelleri nasıl arttıracağımı bilemiyorum lütfen yardım.
  • 1-gemi armoru:geminin lvl ine eşit lvlde armor kullanabilirsin.
    2-top:charının sea battle skilinde cannon fight stuntu kaçsa o lvlde top kullanabilirsin.
    3-grapling:sea battle skilinde grapling stunt lvli ayarında grap kullanabilirsin.
    4-figurehead:gemi lvli ve cinsine göre fh takabilirsin.
    not:sea battle açık denizde battlefieldlere girerek kasabilirsin.
    bunları daha önce yazmış gibiyim ama neyse....

birde arkadaşım oyunda guilde gir türklerle tanış burda herşeyi soramazzsın oyunda sorulcak binlerce şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 8 Haziran 2009; 21:25:58 >
  • Merak ettiğim bir konu var Oyunda illaki gemi yapip yada ne bilim mob kesme olayi haricinde sadece craft oynama gibi bir olay mevcut mu ki yazan arkadaşlar vardır illaki 33 sayfayı tek tek bakmam cok zor aff ola :)
  • warehouse manager a gidip warehouse diyip oradan investment yapip butun parami yazdim paralar kayip oldu (((((: ben ne yaptim neden yaptim bilmiyorum .. Paralarimi yada saklamak istedigim esyalari nerede nasil saklayabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.