Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen warehausenin loadını yükseltmişsin.
    eşyalarını warehausede saklayabilirsin,3 tane şehre wh açabilirsin.
    paralarını ise bankklerk te saklayabilirsin ve başka oyuncuya transfer edebilirsin.warehause transferlerinde ise dikkatli ol wh de eşya varken transfer edersen eşyalar yanar.
  • öncelikle hrkse selamlar..bn bu oyunu 1-2 sene önce yüklemistm ama sınavlar yzndn silmek zorunda kalmstım..Bayaa ii oynuodum oyunu ama unuttum smdi..Turks vardı(server'n adını htırlamıorm) The Black Hand,Dynasty_Ming fln..Htta Turks dağılınca TBH'ye girmiştm..Hala var mı acaba onlar?Yada neler deişti 1-2 öncesine göre..Edoras vardı ynls htırlamıosam Orkun abi tnıyanınz var mı hala oynuo mu??Siz hangi serverdasınz çoğunlkla?
  • Videolarını felan izledim bu oyunun.İndirmeye başladım.Yalnız kafama takılan birkaç şey var.Oyunda genelde türklerin takıldığı bir sunucu felan varmı.Yalnızlık çekmeyeyim.
  • İndiriyorum güzel bişeye benziyo hangi ırk ve hangi serverde acam ?!?
  • Marco Polo'da başladım oyuna.Biraz kurcaladıktan sonra hoş bir oyun.Korsan oldum.
  • arkadaşlar ben indirdim oynuyorm karımdaki adamla konuştum jonny dep tipli birine tıkırdattım şimdi sol taraftan geçilen bi yere geçtim crablere kafa göz allah ne verdiyse dalıyorum ne yapmalıyım yardım
  • adamın verdiği görevlerle devam et hem öğrenirsin hem lwl alırsın
  • Arkadaslar Ben Bu Oyunu Eskıden Oynuodum Dagama da Hero Turks Deidim.Fakat 1 sendeir felan oynamıorum 1 kac ay once Baslım dedım oyun acılmadı.Simdi gecen hafta İndirdim Marco Polo Serverindayim 2 charım var Biri Caribbean Pirate 18 felan lvl dieri İmperor Guardian oda 18 felan
    Simdi bazi sorularım olacak
    1.Serverda Turk Guildi Varsa Bana Pm atabilirsiniz Guilde Girmek İstiyorum.PirateKinq nickim
    2.Ben İmperor Guardian Sectim İlk Pirate secmistim.Sonra İmperor Sectım Cunku ben Korsan Kesmek Istıyorum Ve Kara Savaslarina Onem Veriorm.Peki Bu Classla Boss Da Kesebilirmiyim
    3.Dier bi sorum İmperor Guardianla Emperors Guardians Aynımı ben Emperor alcaktım İmperor varmıs
    4.Bu Sorum Bana Gorevden Bisi verdi odul olarak resimde Hazıne gibi bisi var altınlar sag tıklayınca para cıkıo faakat bi sag tıkladım map parcaları cıktı 6 tane bunlar ne ise yarıo.
    5.Boss Kesmek İcin Nerelere Gitmek Lzm?
    6.Sizce Hangi Skilleri 31 Ustu Yapmalıyım Benım Dusuncem:
    Falcion
    Bare H.
    Voyage
    Equ
    Sea B.
    Founder veya Ship Build
    Medicine
    Timber veya Mining

Benım Dusuncem Bunlar Sizde Bana Fikirlerinizi Ltfn Solein Dorumu Yapıom

Nickim:PirateKinq (Bu imperor Guardianın Nicki)
    Pm Atabilirsiniz Birlikte Kasarız.

• 1 Marco Polo serverindan haberim yok , Dagama da devam ediyoruz biz.. Türk Guildleri de var..
    2 Kara Savaşcısı dedigin gibi herkes kesiyorsa zmaanı gelinde sen de kesersin :)
    3 emperor - imperal aynı sanırım hiç dikkat etmedim xD
    4 maplar birlestirilip hazine cıkarabiliyorsun su an erken sanırım senın ıcın onlar
    5 Boss oyunda hemen hemen her map da var her mob'un bossu , instance bossları , BF bossları vs vs
    6 mine timber founder alt charla daha iyi olur kasmak , sekiz skill hakkını bosuna harcamamıs olursun
    ayrıca önerim bunları oyun ıcınden oyunu bilen saglam birilerıne sorman böyle forumda saglıklı bilgi alamazsın,
    Dagama serverini öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Deniz.. -- 23 Haziran 2009; 3:20:44 >
  • Dagamada BAslim O zmn Yeni Acip İmperial Guardian olacam Peki Bi sorum daha Var Ben Yan Chardaki İtemleri Bankaya Koyup Dier Chara Alamiorum Neden Gozukmuo İtemler?
  • öyle bi sistem yok bu oyunda her char ın kendi bank ı var
  • Yeni VCO Clienti indirip deneyen oldu ise yorumları alalım ( şu an test ediliyor , 1 ay sonra aktif olacak)
    Ben şu an indiriyorum..
  • deniz indirdim ama kurmadım test serverini.pek bişey değişmeyecek zaten yeni instanslar glecek anladığım kadarıyla.
  • arkadaşlar dagama da oynuyorum oyuna başlıyalı çok olmadı.benim silah yapmam lazım.yapacağım silahın mazemeleri bende var ama"foundry tools haven't been equipped!"şöyle bi hata alıyorum.bu ne anlama geliyor ?
  • foundry toolu alman lazım eline , blacksmith'den... ( Silah yapımı için gerekli aleti eline alman lazım yani )
  • Çok teşekkürler.gerçekten işime yaradı.ya aslında eşya varmış bendede silahı yapmak için onun takmak gerektiğini bilmiyordum :D :D
  • oyunda baya Türk var , oyun içinden takıldıgın seyleri de ögrenebilirsin..
    Nickini yazarsan tezgah charına eklerim xD ( benden çok online tezgahcı )
  • burdaki ile aynı yine dudaktriyakisi
  • arkadaslar bu gemıye bınmek ıcın docker da saıl off dıyoruz ama ben yapıyorum olmuyo acaba yapmam gerek baska seylerde mı war? bı yardım edermısınız?
  • Yeni Patchle beraber bir olay geldi
    Preapering The Voyage görevini yapmadan veya 20 Lvl olmadan denize açılamıyorsun.

Provasion veya Gerekli Tayfanda yoksa açılamazsın
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.