Şimdi Ara

VPCEB1LFX/BI SONY VAIO karar verdim alacam ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uuzn süren bi kararsızlıktan sonra bu makineyi almaya karar verdim.ne dersiniz bu paraya değermi makine?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-eb1lfx-bi-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,17341.html

yorum yaparsanız sevinirim....

• ekran kartının kaç mb'ı harici yazmıyor. ayrıca stokta yok sanırım. stok sorunuz diyor. ve istanbul bilişim güvenilir bir firma değil diye biliyorum ben.
  • özellik olarak gayet iyi. ekran karti ati5650 1 Gb paylaşımsız ve dx11 destekli bir kart. yani performans konusunda cok sorun yasayacagını zannetmiyorum. ama 2.7 kg ağırlığında yazıyor. eger bilgisayarını yanında tasıman gerekecekse daha tasınabilir bilgisayarlara yonelebilirsin bence. ama bu bilgisayarla yeni oyunların cogunu performanslı bir şekilde oynayabilir ve pek çok profesyonel programları rahat kullanabilirsin. (daha çok hangi amaçla kullanacağınızı bilmiyorum ama) yanlız istanbul bilişim olması insanı ister istemez biraz tedirgin ediyor. (bende bu siteden lcd almayı düşünüyorum ama halen cesaret edemedim sipariş vermeye:) )
  • Cihaz gayet iyi ancak İstanbul Bilişim'den alışveriş yapmanı tavsiye etmem.
  • daha çok çizim programları için alıyorum makineyi.ağırlık okadar önemli değil benim için.

ablamlar istanbul bilişimden lcd televizyon aldılar adamlar tv gelene kadar 4 defa aradılar geldikten sonrada bir sorun varmı diye aradılar.lcd de şu ana kadar bir sorun yaşamadılar ama yorumlardan sonra bende düşünmeye başladım şimdi ancak dhaa ucuza satan bi yer yok aralarında epey fark var :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.