Laptopa recoveryden değil kendi orjinal windows 7 dvd im ile format attım fakat şimdi vaio control center da touchpadi açıp kapamayla ilgili olan kısım yok. Her ne kadar gerekli her şeyi yüklediysem de gelmedi ve touchpad'i açıp kapatamıyorum. Şimdi bana nasıl yardım edebilirsiniz...
Program Files (x86 da da olabilir) -> Sony -> Setting Utility Series klasöründe VCCPointingDevice.exe gibi bi dosya var. Bu dosya açıp kapatmayı sağlıyo touchpadi.. Bu dosyayı birisi benim için upload edebilirmi?
(Bunu çalıştırmak için aynı klasörden bazı .dll dosyaları gerekebilir, eğer gerekiyorsa onları da isteyecem )
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
"Denetim masası-->aygıt ve yazıcılar-->fare" kısmından kapanmıyor mu?
Hayır. Hiç bir şekilde kapatıp açmanın yolu yok. Yalnızca vaio'nun kendi zımbırtısı açıp kapatabiliyor.
Aynı dert bendede var.Bayadır yazı yazarken bi anda alt satıra geçiyodum.Çözememiştim.Sonradan elim bu lanet şeye çarpıyormuş. Vaio'nun kendi şeylerini sildim çok kastırıyor laptop'ı diye.Şimdi ise kapatamıyorum.Aygıt yöneticisindende devre dışı kaldır falan yaptım.Hala çalışıyor. Yokmu yardım edecek kimse
quote:
Orijinalden alıntı: Baterist
Laptopa recoveryden değil kendi orjinal windows 7 dvd im ile format attım fakat şimdi vaio control center da touchpadi açıp kapamayla ilgili olan kısım yok. Her ne kadar gerekli her şeyi yüklediysem de gelmedi ve touchpad'i açıp kapatamıyorum. Şimdi bana nasıl yardım edebilirsiniz...
Program Files (x86 da da olabilir) -> Sony -> Setting Utility Series klasöründe VCCPointingDevice.exe gibi bi dosya var. Bu dosya açıp kapatmayı sağlıyo touchpadi.. Bu dosyayı birisi benim için upload edebilirmi?
(Bunu çalıştırmak için aynı klasörden bazı .dll dosyaları gerekebilir, eğer gerekiyorsa onları da isteyecem )
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler.
Hocam bunu yükleyince çözdüm kapandı nihayet.sende kur.Sony vaio control center.