Şimdi Ara

vpcf12s1e bluray sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir hevesle bluray satın aldım hemde 3 tane. nede olsa bilgisayarın bluray okuyucusu var diye.

ama disk okuyucu okumadı. dvd taktım okumadı. evet yılda en fazla 2 kere disk takarım acaba bozulmuşmu yoksa başka bir olayımı var?

• Servisle iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır.
  • dvd taktım 2 3 kere denedikten sonra açıldı. deamon tools falan kaldırdım. ama bluray açılmıyor.

servisle iletişime geçsem nolacak ki? garantisi bitmiş bir cihaz. bozuk olsa ayrıca dvd yi açmazdı diye düşünüyorum. ama ilk taktığımda neden açmadı garip iş.
    ayrıca dönüyor içinde diskler. açınca hala daha dönmesi devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi küfrettin -- 28 Mayıs 2013; 13:03:30 >
  • üründe bir kere bile bluray kullanamadık varmı daha iyisi.
  • bilgisayarı tam restrore uygulayacakken boşver eski metodlarla çözelim dedim. aldım losyonu elime gittim bi güzel lensleri temizledim. diskleri yine okumadı.

1 gün geçti aradan tekrar bir disk taktım ve okudu. sorunsuz sessiz sıkıntısız ne taktımsa okudu. Allah nazardan beladan saklasın ama neden böyle oldu bilmiyorum. hatta okurken anlayamıyorum bile disk dönüyomu içinde diye. dvd içinde dönerken helikopter gibi oluyodu ayrıca..

neyse sorun çözülmüştür öyle birini okuyan birini okumayan arkadaşlar aynen 15 yıl önce oldugu gibi temizlesinler lensleri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 55PUS7600 mkv sorunu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.