Şimdi Ara

VPCF13S0E Ekrandaki beyaz çizgi! EKRAN DEĞİŞTİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Bu modeli kullanan varmı bilmiyorum fakat sannırım bu seride olan kronik bir sorun bu. ekranın en alt kısmında boydan boya uzanan bir beyaz solma var. Yaklaşık 1 cm eninde. bu sorun yüzünden 2 defa servise verdim laptopu. 2sindede sorun yoktur cihaz düzgün çalışmaktadır diye geri döndü. ben bu sorunu aldıktan 1 ay sonra farkettim ve şuan garantisinin bitmesine 1 ay var. Sony destek ile irtibata geçtim. Sorun olduğunu kabul ettiler. Teknik servisle iletişime geçmemi söylediler. (2. servise gönderişim bundan sonra oldu ama sonuç alamadım) Sizce tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alanilirmiyim? Laptopum şuan serviste olmasa resim atardım ama şuan serviste. Ne yapabilirim bana fikir verirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 6 Aralık 2012; 20:05:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranda bu tip çizgiler olamsı eğer ekran kartın güncelse geçmediyse sürücüyle alakalı değil,diğer bir olasılık ekran kartından ekrana görüntüyü veren fleks kablolarda sorun olabilir,diğer bir seçenekse monitörle alakalı,uğraşmıyorlarki görüntü yollarını gözden geçirmeliydiler ekran kartından monitöre kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Ekranda bu tip çizgiler olamsı eğer ekran kartın güncelse geçmediyse sürücüyle alakalı değil,diğer bir olasılık ekran kartından ekrana görüntüyü veren fleks kablolarda sorun olabilir,diğer bir seçenekse monitörle alakalı,uğraşmıyorlarki görüntü yollarını gözden geçirmeliydiler ekran kartından monitöre kadar.

yazılımsal değil dostum eminim. Sony destek de görüştüğüm eleman yapılması gereken tüm testleri yaptırdı. Ekran kartı sürücüm güncel. Şimdiye kadar da 3-4 defa recovery yapmışımdır. bana ekranla ilgili gibi geliyor. bu modelden alan başka insanlarda da vardı bu sorun. konunun ilk sayfalarında var.

• Laptop'u servise verdim. Umarım bu sefer sorun bulurlar

Bu resim de sorunla ilgili;

http://db.tt/ZKPrG1SF
  • Laptop geldi arkadaşlar ekran değişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekranım mavi tonda gözüküyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.