Şimdi Ara

Vpn de fazla yüklenme olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar homeofice ve kalabalık bir ekiple vardiya usulü çalışıyorum , bazı saatlerde (gözlemlediğim kadarıyla) en kalabalık olduğumuz saatlerde ben ve bazı kişilerde bu verilerin gelmesinde gecikme yaşıyor ya da hiç çalışmaz hale geliyoruz ve bunu çözmek için uğraşıyorum, aklıma ilk gelen bağlı bulunduğunuz vpn nin bu yoğunluğu kaldıramadıgi yönünde ama konuya tam hakim olmadığım için bu sadece düşünce olarak kalıyor, sunu da belirtmeliyim ki internet saayicilarla ilgili ortak bir sonuc yok yani sorun yasayanlar su servis saglayiciyi kullaniyor gibi bir ortak nokta yok, herkes için farklı sağlayıcılar ve aşağı yukarı yüksek internet durumu var, bu halde neden böyle bir sorunla karşılaşıyoruz ve neden sadece bazılarımız bu sorunla karşılaşıyor anlamiyorum, yukarıda söylediğim vpn in bu yoğunluğu kaldıramamasi gibi bir mantık doğru olabilir mi ve bunu kesin olarak anlamam için ne gibi yollar önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurmuş olduğunuz mantık doğru olabilir.çünkü vpn mantığı şudur,yada en çok şu işlem için kullanılır:yasak olarak bilinen yada erişime kapatılmış sitelere ulaşmak için kullanılır,buna göre

1-ister istemez çok yoğunluk oluşur.

2-vpn ler'e erişimde zorlaştırılıyor,onlara da ve onlarında erişim ve erişmesi el altından engellenmeye yavaşlatılmaya çalışılıyor.

çözüm vpn sistemini tarayıcı yda site üzerinden değil,iyi güvenilir vpn yazılımlarını cihazına kurarak kullanacaksınız.ayrıca güncel dns adresleri kullanacaksınız.çözüm olabilir.

saygılar..................................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

VPN sanal kişisel ağ demek tabi sınırlamaları olacak kullandığınız VPN sağlayıcıya sorun...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

aynen.

saygılar................

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.