Şimdi Ara

VPN gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. bu vpn dedikleri olay çok gerekli mi? illa edinelim mi bir tane? faydaları nelerdir? Bir de vpn önerebilir misiniz ücretli olanından (ucuz olsun kasma yapmasın tatava yapmasın)

• Normal internet kullanıcısı için gerekli değil.Şu son zamanlarda twitter ve youtube dns erişimi engellendikten sonra ilgi görmeye başladı.
    -Yasaklı sitelere girebilmek için
    -Yurt , işyeri gibi yerlerin koydukları erişim engellerini aşmak için (ben bu kısımdayım )
    -Türkiye'ye satış yapmayan yada pahalı fiyattan satan internet siteleri için
    -Bazı online oyun bağlantılarında
    -Türkiye'den erişim izni olmayan dizi-film siteleri için
    -İş amaçlı
    -Ya da kimliğini gizlemek istiyordur aklıma gelenler bunlar.
  • Duruma göre gerekli normal kullanımda gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Normal internet kullanıcısı için gerekli değil.Şu son zamanlarda twitter ve youtube dns erişimi engellendikten sonra ilgi görmeye başladı.
    -Yasaklı sitelere girebilmek için
    -Yurt , işyeri gibi yerlerin koydukları erişim engellerini aşmak için (ben bu kısımdayım )
    -Türkiye'ye satış yapmayan yada pahalı fiyattan satan internet siteleri için
    -Bazı online oyun bağlantılarında
    -Türkiye'den erişim izni olmayan dizi-film siteleri için
    -İş amaçlı
    -Ya da kimliğini gizlemek istiyordur aklıma gelenler bunlar.

Ben Phorm diye bir şey duydum. Kullanıcı bilgilerimizi kaydedip fişliyorlarmış. Onu engellemeye yarar mı bu vpn dedikleri nane?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosentolz

Ben Phorm diye bir şey duydum. Kullanıcı bilgilerimizi kaydedip fişliyorlarmış. Onu engellemeye yarar mı bu vpn dedikleri nane?

Phorm'un türkiyedeki adı gezinti, evet yarar engellemeye. Çünkü vpnler sizin ip adresinizi gizler. dolayısıyla internet aktiviteniz de 3. kişilerin eline (gezinti gibi) geçmemiş olur.
  • önce kullanacağınız vpni araştırın, purevpn gibi büyük firmalar dışındakine güvenmeyin -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dramine -- 28 Mayıs 2014; 18:58:56 >
  • 55 ulkede, 14.000'den fazla ip adresi ile ipvanish hiz konusunda cok iyidir. Hatta hız konusunda en iddialısıdır. Cunku ana isi HighWind firması olarak CDN ve UseNet hizmeti de verir. dünyanın en önemli backbone'larında network altyapıları mevcuttur.

TR partnerleri saklansana.com uzerinden alinan paketlerde Turkce destek ve ucret vs gibi anlasmazliklarda hizli cozum sunmakta.
    Ben de blog.saklansana.com uzerinde guvenlik yazilari yazmakta burada forum uzerindende yasayabileceginiz sorunlara cevap verebilmekteyim. Her turlu Online Gizlilik ve kisisel verilerin guvenliginin korunması konusunda.

Sıfır Log Politikası bulunur. (vpn baglantisi yaparken ki loglariniz dahi tutulmaz)
    DNS sızıntısı olmaz.

Senelik alirsaniz ayda 6.4 dolara gelir.

7 gun deneme suresi var. Ucretli alip 7 gun deneyip begenmezseniz sorgusuz sualsiz ucret iade ediliyor.

Tüm diziler, maclar kesintisiz hd kalitesinde oldukca hizli izleyebilirsiniz. Blog'ta hız testleri de mevcut.

VPN, veri güvenliği, Kişisel gizliliğin sağlanması ile ilgili her tur sorunuzu sorabilirsiniz.

Ozelden iletisime gecerseniz indirim kuponu verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fobix

55 ulkede, 14.000'den fazla ip adresi ile ipvanish hiz konusunda cok iyidir. Hatta hız konusunda en iddialısıdır. Cunku ana isi HighWind firması olarak CDN ve UseNet hizmeti de verir. dünyanın en önemli backbone'larında network altyapıları mevcuttur.

TR partnerleri saklansana.com uzerinden alinan paketlerde Turkce destek ve ucret vs gibi anlasmazliklarda hizli cozum sunmakta.
    Ben de blog.saklansana.com uzerinde guvenlik yazilari yazmakta burada forum uzerindende yasayabileceginiz sorunlara cevap verebilmekteyim. Her turlu Online Gizlilik ve kisisel verilerin guvenliginin korunması konusunda.

Sıfır Log Politikası bulunur. (vpn baglantisi yaparken ki loglariniz dahi tutulmaz)
    DNS sızıntısı olmaz.

Senelik alirsaniz ayda 6.4 dolara gelir.

7 gun deneme suresi var. Ucretli alip 7 gun deneyip begenmezseniz sorgusuz sualsiz ucret iade ediliyor.

Tüm diziler, maclar kesintisiz hd kalitesinde oldukca hizli izleyebilirsiniz. Blog'ta hız testleri de mevcut.

VPN, veri güvenliği, Kişisel gizliliğin sağlanması ile ilgili her tur sorunuzu sorabilirsiniz.

Ozelden iletisime gecerseniz indirim kuponu verebilirim.

Ama benim bir sorum var: ip vanishin Turkiye'de de serveri var ve Turkiye'de log tutmamak suç. Bilginiz var mı?

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de de log tutmuyorlar. V bu suc degil. Turkiye'den operasyonu yapilmayan firmalar 5651 yasasından etkilenmiyor. Turkiye'de bir isp'nin musterisi konumunda. Turkiye'de yasalarina bagli bir sirket degil. Turkiye'de vergi levhasi yok. Bir isp'nin musterisi.

Turkiye'de yasayan birinin gizlilik icin, vpn saglayicisinin TR sunucusunu secmesi anlamsiz. O halde, 55 ülkede 120 sunucusu olan bir vpn saglayicinin neden TR suncusunu baglanmak icin secersiniz?

Bunu genelde Turkiye disinda yasayan vatandaslarimiz, tvyo gibi disariya lokasyon kisiti olan kanallari izlemek icin seciyorlar. Turkiye'den sadece baglanilabilen oyun sunucularini kullanabilmek icin seciyorlar. Hatta TR icinde yasayalar oyunlarda fazladan karakterler alabilemk icin ekstra ip'ye ihtiyac duyduklarindan kullaniyorlar.
  • Çoğu insan lokal içeriklere ulaşabilmek için VPN kullanıyor olabilir ama biz Türkiye'de, genellikle, fütursuz sansürlerden ve İletişim Bakanlığı'nın takip mekanizmasından gizlenmek için kullanıyoruz. O yüzden PureVPN'i tavsiye etmiştim ben, 45,000'e yakın IP var ve 35 ülkede sunucuları var, Türkiye bunlardan biri.

İPvanish'i de denedim bu arada ücretsiz deneme pakeyti için mail atmışlar nerden buldularsa mailimi. Torrent le çalışmadı desteklemiyor ki en çok kullandığım program. Bir de benim öncelden kullandığım purevpn hulu'ya giriş yapıyordu. Steamden ucuza oyun alıyordum ve banlanmıyordum ama ipvanish bana zevk vermedi ben de purevpn paketini uzattım. zaten aralarında 2 lira fark var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paratoy -- 26 Haziran 2014; 15:08:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.