Şimdi Ara

VPN önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
7.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ticari olarak kim oldugu bilinmeyen firmalara bu amacla guvenmem. Ama uluslararası bir firma ise guvenilebilir. Bu konuda gecmişte bir sorun yaşadım kullandıgım VPS admin şerefsiz meger facebook sifrelerini yedeklemiş ve binlerfce facebook u ele gecirdi bir gecede. Allahtan kolayca kurtardım ben facebook umu. Bu yuzden bilinmedik serverlara guvenmem. Aaaa amacınız sadece oyun oynamak ve diger faaliyetlerde bu serverları kullanmam diyorsanız tamam.
  • Kurarsın.Ama sadece OpenVPN kullanacaksan minimum ubuntu configle hazır OpenVPN imajı var, içinde kurulu halde geliyor, sen sadece vpni yapılandırıyorsun o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoo bence daha iyi.Sıkıcı ayarlarla uğraşmana gerek kalmıyor.Ben bile ilk denememde hiç takılmadan kurabilmiştim. ;)

Sonradan anlamaya başladım sen local servera mı OpenVPN kurmaya çalışıyorsun yoksa VPS'emi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 10 Ocak 2018; 23:47:40 >
  • OpenVPN'i nereye kurmaya çalışıyorsun sen? İlk önce onu bir netleştirelimde.
    Yazdıklarından benim anladığım lokal ubuntu servera kurmaya çalışıyorsun.Doğru mu anlamışım ?
  • Sevindim, güle güle kullan ;)
  • Nordvpn iyidir.
    http://vpnbest.site/en-iyi-en-hizli-vpn/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttqq -- 3 Mart 2018; 18:12:33 >
  • Selamlar. Bende nordvpn satın aldım.Acaba bunu modeme uygulama yöntemi varmıdır? Yoksa yazılımla sadece bsayar ve cihazlar üzerinden mi kullanacağız?
  • privateinternetaccess

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi server_room -- 4 Mart 2018; 16:48:45 >
  • Selcuk benim hem laptop hem cep te var. Modeme vpn kurulmaz. Privateinternetaccess e giriş yok artık kapatıldı.

• worldwidewild W kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Artık cihazlar üzerinden kullanacağım. Sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.