Şimdi Ara

VPN önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
7.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HMA coook eskidi.. artık büyüyemiyor ve serverler cok hantal
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

scaleway 2.99 euro, digitalocean 5 dolar.

istediğin kadar pc ve cihaza dosya yaratıp kullanabilirsin. ben scaleway kullanıyorum, seedbox olarak da yapılandırdım. misler gibi. 6 euroya her işimi görüyorum.

seedbox nasıl yaptınız hocam bilgi verir misiniz vpse mi kurdunuz?
  • server'a rtorrent kuruyorsunuz hocam. hazir seyi var orda. c1 seciyorsunuz alttan seceneklerde rtorrent var onu secip boyutu da seciyorsun. 50gb standart veriyor. istersen arttirabiliyorsun. sonra yeni bi server yaratiyorsun. o kadar. her bir server icin 2.99euro oduyorsun ama. ben vpn icin 2.99 seedbox icin 2.99 oduyorum ayri ayri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Opera tarayıcısının entegre VPN'i var. Şuana kadar hiç bir sorun yaşatmadı (blok vs.). Bir de Tor Browser kullanabilirsiniz (Ülkede bloklu, ona göre basit bir ayar yapmanız lazım).
  • Cactus VPN, ExpressVPN ve NordVPN arasındayım arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olur, oyun oynama, torrent ve güvenlik açısından tabi bir de hız.
  • öncelikle herkese selam olsun bildiğim bir konuda yormum olsun faydamız dokunması adına rahatsız ettim,vpn alcaksanız seed box alacaksanız arubada server kiralyın kendileri server kurulumunda ağır olsalarda ücretleri ile durumu telafı ediyorlar github konu için hazır bash scriptler var onları kurmanız yeterli adım adım anlatılıyor hangisini kullanıyorsun diyenlere pm atabilirm alaha şükür ayda 6 tl bluray dizi mi indriyorum,wikipedia mada giriyorum adamlar kalsa at gözlü tak deh dül die gezmeni bekliyorlar.
  • bir sorum olacak server kurdugun firmaların guvenilirliğinden nasıl emin olabiliyorsun ?
    Bu konuda pek bilgim yok ben 2 ticari firma kullanıyorum bunlar dunyada en bilinen 5 firmadan 2 si, bugune dek hız sorunu hic yaşamadım biri cepte calısmadı ama olsun pc de calısıyor.
  • Neden neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Express vpn

• quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

öncelikle herkese selam olsun bildiğim bir konuda yormum olsun faydamız dokunması adına rahatsız ettim,vpn alcaksanız seed box alacaksanız arubada server kiralyın kendileri server kurulumunda ağır olsalarda ücretleri ile durumu telafı ediyorlar github konu için hazır bash scriptler var onları kurmanız yeterli adım adım anlatılıyor hangisini kullanıyorsun diyenlere pm atabilirm alaha şükür ayda 6 tl bluray dizi mi indriyorum,wikipedia mada giriyorum adamlar kalsa at gözlü tak deh dül die gezmeni bekliyorlar.

Arkadaşın önerisiyle Aruba kurdum 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ediyorum...
  • TouchVPN yaz bütün cihazlarina kur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türksat ubee yeni modemde dns değiştiremiyor musunuz arkadaşlar bilgisayardan _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stxanger

güvenli mi ?

Diğer vpn hizmetleri ne kadar güvenliyse bu da o kadar güvenli...
  • Puffin windows browser i kurun sorunsuz tüm siteler hızlı açılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de monarchisoliders'a sordum müracaat ona...
  • https://github.com/Nyr/openvpn-install adımları değiştirmeden sağla.
  • quote:

https://github.com/Nyr/openvpn-install adımları değiştirmeden sağla.

Windows için olanı yok mu bu Vpn'nin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

quote:

https://github.com/Nyr/openvpn-install adımları değiştirmeden sağla.

Windows için olanı yok mu bu Vpn'nin?

Yok

• Yıllık 2-3$ a bir NAT VPS alınır. Ben Bulgaristan lokasyonu kullanıyorum. Ping düşük hız yüksek keyfine bakılır. NAT tarafında kurulum işi biraz daha detay gerektiriyor. Avantaj IP kirası olmadığı için ücret düşük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scaleway'de hazır imaj var, github'la uğraşmanıza gerek yok.Kurulum 1 dakika bile sürmüyor.Aylık €3 server kirası.Hollanda ve Fransa serverları var.İstediğin zaman kapat/aç yapabiliyorsun.Ben kullanıyorum, bir problem yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.