Şimdi Ara

VPN seed4.me SINIRSIZ ÜYELİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
29
Favori
14.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu vpn bana hiç güven vermedi nedense şimdide 10 yıl hayrına çalışacaklar
  • Tesekkurler 2 yıl uzattım ben de
  • aylık kota ne bunda?
  • Paylaşan arkadaşa çok çok teşekkürler
  • 1 yılda benden.

SOS-ECAQLHZEOU

3-5 hesap açıp çine giden abilerim için 5 er yıllık aldım. orada google servisleri çalışmadığı için lazım oluyor. bende kendime 10 yıllık aldım sürekli aktif olarak kullanıyorum çünkü.
  • vay çakaalll, kurnaz zekandan dolayı verdim şukunu...
  • epic için kullandım. ancak sepete attığımda turkey olarak tespit ettik dedi. :)
    ben mi beceremedim yoksa epic mi yakaladı ?
  • Arkadaşlar benim için önemli olan hızı, kullanan arkadaşlar hızıyla ilgili bilgilendirme yaparsa sevinirim. Herkese yardımcı olmuş olursunuz.
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    amerika oldukça berbat, ancak diğer ülkeler fena değil.
    abd olayı da gta'dan ötürü diye düşünüyorum.
  • otuzyedi kullanıcısına yanıt
    yeni bir hesap oluşturman lazım vpn açık iken, trden giriş yaptığın için yakalıyor direk epic games vpn açtığında. yeni hesap şart yani.
  • Teşekkür ederim. Ek bilgi olarak on beş dk önce yapabildim. Sürekli olarak bir saat boyunca lokasyon değiştirdim ve epic uygulamasını baştan açtım sonunda işe yaradı. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal

• Bulgaristana bağlanmaya çalıştım mesela 195.123.227.66 - Bulgaria sabit ip adresi veriyor. İnternet sitelerinden görüntüleyebilirsiniz hangi ülkeye hangi ip adreslerinin verildiğini.

Epic games için her ip 5 hesap açımına izin veriyor. Neticede VPN ile epic games'e üye olup gta almak için kullanılamayacağını düşünüyorum. Bu iplerden biri ip ban yerse bütün kullanıcılar mağdur olur.
  • 10 yıl uzattım eyv
  • la 10 yıl hayrına çalışan vpnden ne bekliyorsunuzki kendi vpninizi kurun rahatlayın full hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: press-tij

İsminde hayır yok nasıl güvenipte kullanıyorsunuz?
    Kayıtta tutuyormuş hem.
    Kayıt tutma falan yok.

VPN seed4.me SINIRSIZ ÜYELİK

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• bu bedavayı veren site de sıkıntı var rakip vpn firması bile olabilir o derece şüphelendim

paralı vpni bedava dağıtıyorsun buraya kadar sıkıntı yok ama verdikleri hediye vpni indirip yine o vpnin içindeki tüm ülkeri kullanarak ekstra kod alabiliyorum adamları batırcaklar email doğrulama sistemi bile yok varolmayan bir şey sallasan bile oluyor

ben acıdım 2 yıl aldım yazık la adamlara taş mı yesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 15 Mayıs 2020; 19:32:53 >

• 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    Benim arubada aylık 1 euro verdigim kendi vpn sunucum var bu bedeva olanlardan cok hizli kendi hizin ne kadarsa okadar kullaniyorsun
    Hem telefonda hem de bilgisayarda openvpn ile kullaniyorum zaten openvpn kurmustum

• otuzyedi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.