Şimdi Ara

VPN seed4.me SINIRSIZ ÜYELİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
29
Favori
14.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky soul

Ensorunsuz- hızlı ülke hangisi ?
    Öncelikli

Belçika
    Hollanda
    Bulgaristan
    Almanya
    -----------

Üsttekiler bağlanmazsa

İsviçre
    İtalya
    Polonya
    Fransa

----------

En kötü ihtimalle bağlanabileceğin
    Rusya
    Ukrayna
    Çek Cumhuriyeti
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Kayıt tutmayı ben de yok derim sıkıntı da yok. Nordvpn tutmuyorum dediği halde kırılınca nelerin ortaya saçıldığını gördük. Kayıt tutma olmayan, ücretsiz bir vpn servisi wwwde yaşatmazlar. En iyi tahminle zaman damgaları, dnsler ve ip adresleri kayıtlanıyordur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölgeyi sonradan nasıl değiştiriyoruz?
  • otuzyedi kullanıcısına yanıt
    Ana hesabınızdan mı hocam? Epic daha önce oyun alınmış hesaptan bölge değişimi yapmak için özel mailleşme istiyor. Yani VPN'le daha önce oyun gelen hesaptan bölgeyi TR'den çıkartamadım. Siz yeni hesap açarak falan mı yaptınız?
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum, normal olarak Web hesabına girip lokasyon değiştirdim. Daha sonra vpn ile aynı lokasyonu denedim. Ve oldukça fazla denemeler yaptım. Lokasyon her değiştirdiğimde Web panelden de lokasyonu değiştirdim. Sonunda kabul gördü. Daha önce de kullandığım hesabımda yaptım bunu yeni değildi. Umarım tam ifade edebilmişimdir. : )

Anladım hocam bende o kısım pasif olduğu için değiştiremiyorum ne yazık ki..

VPN seed4.me SINIRSIZ ÜYELİK
    İki adımlı doğrulamaları yapıp dener misiniz? Mail ve SMS gibi bir de öyle bakın isterseniz.

Bölge değişimi yaptığınız bu hesapta hocam daha önce oyun almış mıydınız? Ücretli ya da ücretsiz. Şimdi söylediklerinizi kontrol ediyorum.
    Evet oyun alımım mevcut. Gta için bir hesap değil. Umarım sizde de işe yarar bu yöntem hatta en son ücretsiz olarak Sherlock oyununu almıştım.

Zaten açıkmış hocam 2 aşamalı doğrulama durduk yere o kilitli yer de açıldı

Öncesi

Sonrası

Dediğim gibi bundan sonrası bol bol deneme kolaylıklar

Teşekkür ederim :)
  • Katılıyorum hocam. Bu be benzeri ücretsiz kampanyaları olan servisler gizlilik amacıyla kullanılmaz. Her şey ücretsizken sunucu masrafını nasıl karşılıyorlar bu bile en temel masraf onlar için.
    Bu tür ücretsiz kampanyaları olan vpn servisleri gizlilik amacıyla değil ama lokasyon değiştirmek için kullanılabilir. Örneğin oyun sitelerinin ülkelere göre yaptığı indirimlerden yararlanmak için lokasyon değiştirilebilir.

Kullanmadım ama paralı olan vpn servislerinden NordVPN ve ExpressVPN çokça öneriliyordu. Ama düzgün çalışan bir servis yok sanırım şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-751620F32 -- 15 Mayıs 2020; 23:23:39 >
  • 10 yıl nasıl uzattınız acaba .
    Linkte tıklayıp email yazıyorum 365 günlük uzatıyor aynı kodu giriyorum kullanılmış uyarısı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokoci35

10 yıl nasıl uzattınız acaba .
    Linkte tıklayıp email yazıyorum 365 günlük uzatıyor aynı kodu giriyorum kullanılmış uyarısı veriyor
    tekrar farklı bir mail ile farklı bir kod alıp kullanarak.
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    nasıl kuruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

nasıl kuruyoruz
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 4 Haziran 2020; 7:32:38 >
  • Netflix de deneyen var mı uk netflix izlenebiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.