Şimdi Ara

VPN uygulaması indirmeden 10 saniyede Instagrama nasıl girilir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
6.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    haniye icin yas tutmak istiyorsan,interneti kapat aksam mumla otur bolca dua ed,bizene haniyeden bizim zihniyete uzak,senin zihniyete yakinsa seni baglar bizleri baglamaz,ama cikibta bizle alakasi olmayan biri icin instagrami komple kapatmak ancak muz cumhuriyetlerinde olur

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    sanane kardesim milletin özgür iradesine dinamit koyamazsin,sen girme bizler girecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 7 Ağustos 2024; 13:00:14 >
  • TTNet'de ve Superonline'da işe yaramaz. Bende hep DNS ayarlı zaten, defaultu kullanmıyorum bile. Bu iki firma hükümete yakın olduğu için

IP block sistemi var direkt IP'leri yasaklıyor VPN'siz giremezsiniz. Turknet vb. daha küçük ISS'ler DNS'den engelleyip geçiyor, onlarda işe yarar.

• Arkadaşlar dns ile, vpn ile (bilindikler) bu iş olmaz. Tek ve kesin çözümü söylüyorum; bir tane VDS kiralıyorsunuz ve buna openvpn kuruyorsunuz. 2 cihaza kadar openvpn ücret almıyor. Ben bu işlerden anlamam diyorsanız da girin r10'da orada 100 lira civarına aylık vds kiralayanlar var ve size openvpn kurarak veriyorlar, daha iyi bir çözümü olan varsa buyursun.

• Proxy’den devam hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.