Şimdi Ara

VPN uygulaması indirmeden 10 saniyede Instagrama nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VPN kullanmadan Instagram'a giriş yapmak için kullanıcıların DNS adresini değiştirmeleri gerekiyor. DNS adresini değiştirmek için kullanıcıların şu adımları takip etmeleri gerekiyor:

Birçok kullanıcı DNS ayarı sonrası Instagram'a girebiliyor

• Ayarlar menüsüne giriş yapın.

• Wi-Fi seçeneğini seçerek bağlı olduğunuz ağın yanındaki yuvarlak içindeki "i" harfine tıklayın.

• Karşınıza çıkan ekranı aşağıya kaydırarak "DNS'i Ayarla" seçeneğini seçin.

• "Elle" yazan seçeneğe tıklayarak açılan ekstra bölümden "Sunucu Ekle" seçeneğine tıklayın ve "1.1.1.1" yazın. Diğer DNS bilgisini silmeyi unutmayın.

• Android kullanıcıları ise "8.8.8.8" ve "8.8.4.4" olarak iki DNS sunucusu ekleyerek Instagrama erişebilirler. Bu yöntem her iki işletim sisteminde de çalışıyor.

• Son olarak Wifi bağlantınızı kapatıp açın ve Instagram'ı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Erişim engeli sonrası ilginç istatistik: Türk kullanıcılar Instagram'ın zirvesinde

Wi-Fi bağlantısını kapatıp açtıktan sonra sorunsuz bir şekilde Instagram'a giriş yapabileceksiniz. Ancak bu yöntem Superonline ve Superonline altyapısı kullanan diğer internet servis sağlayıcılarında çalışmıyor.

VPN birçok açıdan daha güvenli olarak görülse de VPN servis sağlayıcısında yaşanan teknik sorun, güvenlik açığı veya siber saldırı banka, sosyal medya hesapları ve ev adresiniz gibi kişisel bilgilerinizin dolandırıcıların eline geçmesine neden olabilir.

• Yaptım işe yaramıyor bende. Samsung a52 de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagiroda S kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanıyorum. Türk Telekom alt yapısı internetim. İlk yöntemi denedim 1.1.1.1 olanı işe yaradı. Android için olan 2 DNS'li yöntemi denediniz mi?

• memrev kullanıcısına yanıt
    Merhaba böyle yaptım işe yaramadı. Türk Telekom evdeki internet VPN uygulaması indirmeden 10 saniyede Instagrama nasıl girilir?

Önce 8.8.8.8 sonra 8.8.4.4 yazalım. Bir de öyle dene :) Cihazdan cihaza bile farkediyormuş. Bazıları tam bazıları kısıtlı da olsa kullanıyor şu an. Umarım olur

• memrev kullanıcısına yanıt
    Yok olmadı maalesef, vpn ile sorunsuz girildi demin denedim

• Mobil için yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

bu şekil giriyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yaptım şimdi aynısını girmiyor benim cihazdan. Burdada çok kişi yorum yapmıyor zaten

• Bağlantı seçenekleri menüsüne girin ve aşağıdaki gibi özel dns girişi yapın

dns.adguard.com

Kesin çözümdür, ayrıca reklamlar da engellenir. Ama nadiren bazı sitelere girmede sorun çıkarabilir. Hayırlı forumlar

Düzeltme: Artık işe yaramıyor, Instagram açılmıyor bu şekilde de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenakif -- 3 Ağustos 2024; 16:22:58 >

• instagrama girmek için bu kadar çabaya gerek var mı bilemedim. şahsen varlığı yokluğu aynı benim için. başkaları için farklı sanırım

• Superonline kullanıyorsanız merkezden müdahale ediyorlar modem ayarlarına. DNS değişikliği yapamıyorsunuz, yapsanız da devreye girmiyor.

Ne güzel ülkeyiz; kraldan çok kralcı, sansürcüden çok otosansürcü!

• OpenVpn giriyor mu? Asus modemim var , OpenVPN aktif edip , PC yazılımını da yükledim ve bağlandı yazdı ama yine giremedim. İlk defa denediğim için de bilemiyorum doğru mu yaptım.

• ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Buda işe yaramıyor

• Yıl olmuş 2024 milleti uğraştırdıkları şeylere bak

• Evet haklısınız, dün bu şekilde giriyordum ama şu anda bu da işe yaramıyor.

• sizin düşündüğünüzü btk düşünemiyor he? tipik chpli herşeyi ben bilirim kafası🤣

• ISS Türk Telekom ise sabit internet için işe yaramıyor. IP ban atmışlar beklendiği gibi. Turknet'de giriyor diyenler vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke koreye rahmet okutacak hale geldi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.