Merhaba, Benim merak ettiğim VPS VDS ya da cloud bir server kiralarsam eğer o server üzerinde oyun oynama şansım olabilir mi sonuçta bağlantısı çok hızlı oluyor. Ya da stream yapmak istiyorum diyelim mevcut pc'min ekranını oradan canlı yayın yapabilir miyim? Bunu merak ediyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Teşekkürler.
Cloud üzerinden oyun oynamaya izin veren sistemler var. Oyun kütüphaneleri belirli, olmayan oyunları oynayamıyorsun. Aylık abonelik sistemi ile çalışıyor. Adresi hatırlayamadım şimdi. Stream konusunda ise cevap kısaca evet. OBS ile istediğin yere stream yapabilirsin. Sunucuda bunun altyapısını kurduktan sonra yayını sunucuya gönderebilirsin. Oradan da ne yapmak istediğin sana kalmış.
PcCopat
kullanıcısına yanıt
Anladım fakat benim upload hızım iyi olmadığı için yayın yapmak kendi bilgisayarımdan zor olur. O yüzden sunucu üzerinden oynayıp yayın yapabileceğim bir sistem gerekiyor. Anladığım kadarıyla böyle bir şey pek mümkün değil.
justinne
kullanıcısına yanıt
Sunucu olan bağlantın vnc yada ona benzer bir sistemle olacağından pingin de yüksek olacak ve vnc tarzı sistemler oyun oynamaya müsayit değil.