Şimdi Ara

VPU recorder hatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DreDD1903 akrdesim ben toplama almıstım bılgısayarı garantisi yok sanırım..olsa da gecmıstır ...eğer bi çözüm bulamazsam bilgisayarcıyı cağırcam arkadaslar
  • atı CATALISTY GIBI PORGRAM KURULU DEGIL DIMI SOFTWARE YOK eger sıldı ısen bır dene aynı hataları verecekmı
  • güncel driver kurulu ise ve sıcaklıklar normalse ekran kartında overclock yoksa

ve bu hatayı alıyorsanız kartı garantiye verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermksk1912

arkadaslar ben oyun oynarken ATI VPUrecorder hatası verıyor ve oyun donuyor ..bu sorunu nasıl halledebılırım ..lutfen yardımcı olun oyun oynamaya hasret kaldım .. oynadığım onlıne oyunda bıle atıyor

bak dostum simdi Driver Cleaner FX Pro yu cek, onu kur ama öncesinde ekle-kaldirdan ATI ve tüm uygulamalarini kaldir...
    sonra güvenli modda ac makinayi driver clenaer i calistir orda ATI ile ilgili tüm sürücüleri sec ve kaldir...

sonra cihaza temizinden bir WHQL ati sürücüsü kur, ATI CCC yi kurmayi unutma, sonra ATI CCC yi calistir orda en allta VPU RECOVER sekmesi cikacak, orda VPU RECOVER ON-OFF ayari var, sorun $u; karta yüklenen sürücü vpu recovery özelligini yüklemedigi icin aktifmis gibi görüyor, sorunda bu zaten, biraz isinsin kart, hmn cihaza reset atiyor, banada oluyordu, üstte anlatilanlari yaptim aynen ilkten olmadi, sonra XP ye temizinden bi format ve yine aynilarini yaptim ve sonunnndaaa... VPu Recover orda gözüktü, hmn OFF yaptim ve simdi ok Sapphire X1600 PRO AGP!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 2 Mart 2009; 14:55:53 >

• metin arkadasım indirmek için link verirmisin aradım bitürlü bulamadım driver cleaner için...
  • http://downloads.guru3d.com/Driver-Cleaner-Professional_d745.html#download bul inkte var download diyiyorm yine aynı sayfa cıkıyor.
  • Driver sorunu değil ise sanırım Ekran kartının üzerindeki ram olması lazım arızalıdır. Aynı sorunlar Sapphire X1650 Pro kartımda da oluşmuştu, teknik servis merkeze postaladı. 3 aylık kart.
  • arkadaslar hepınıze tsk ederım verdığınız bılgıler ıcın ..vpu recorder hatası ekran kartının fanı ıle ılgılı fan bozulmustu calısmıyordu onu değiştirdim ve sorun cozuldu...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.