Şimdi Ara

VPU recorder hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben oyun oynarken ATI VPUrecorder hatası verıyor ve oyun donuyor ..bu sorunu nasıl halledebılırım ..lutfen yardımcı olun oyun oynamaya hasret kaldım .. oynadığım onlıne oyunda bıle atıyor

• Bende de oluyor aynısı. (Sapphire HD4850)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizma

Bende de oluyor aynısı. (Sapphire HD4850)
    driver güncelleyin ilk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

driver güncelleyin ilk olarak

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Hem anakartı hem ekran kartını güncelleyeceğim. Peki güncelleme sonrası format attığım zaman tekrar güncellemem gerekecek mi??? Bide uzun sürer mi bu işlem ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 18 Şubat 2009; 1:22:33 >
  • quote:

Teşekkürler. Hem anakartı hem ekran kartını güncelleyeceğim. Peki güncelleme sonrası format attığım zaman tekrar güncellemem gerekecek mi??? Bide uzun sürer mi bu işlem ???

Alıntıları Göster
    anakartı güncellemene gerek yok bu sorun için, güncelleme dediğim en son çıkan sürücüyü yükle dedim yani , formattan sonra tabikide sürücü yükleyeceksin tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

anakartı güncellemene gerek yok bu sorun için, güncelleme dediğim en son çıkan sürücüyü yükle dedim yani , formattan sonra tabikide sürücü yükleyeceksin tekrar

Alıntıları Göster
    VPU recover hatası sıcaklıktan da oluşur.Ekran kartınızın sıcaklığını kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

VPU recover hatası sıcaklıktan da oluşur.Ekran kartınızın sıcaklığını kontrol ediniz.

Alıntıları Göster
    ben güncellemeyi yaptım yine aynı sorun =S onlıne oyun oynarken bıle atıyor lutfen care! VPU recorder hep hata verıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermksk1912

ben güncellemeyi yaptım yine aynı sorun =S onlıne oyun oynarken bıle atıyor lutfen care! VPU recorder hep hata verıyor...

Alıntıları Göster
    SICAKLIK

quote:

Orjinalden alıntı: ermksk1912

Ekran kartının kontrol merkezinden vpu recover hata iletisini kapatabilirsiniz fakat bu ekran kartının yanmasına sebep olacak bir sürece sebebiyet verebilir.Lütfen üstte yazdığım
    yorumumu dikkate alınız ve sıcaklığına bakınız ekran kartının.

• quote:

SICAKLIK

quote:

Ekran kartının kontrol merkezinden vpu recover hata iletisini kapatabilirsiniz fakat bu ekran kartının yanmasına sebep olacak bir sürece sebebiyet verebilir.Lütfen üstte yazdığım
    yorumumu dikkate alınız ve sıcaklığına bakınız ekran kartının.

Alıntıları Göster
    peki kerdesim ekran kartının sıcaklığını nasıl kontrol edebılırım! daha detaylı anlatırsan sevınırım neler yapmalıyım tam olarak =S ekran kartı ayarları hakkında fazla bı bılgım yok da... sana da zahmet oluyor ama kusura bakma kardesım..

• quote:

peki kerdesim ekran kartının sıcaklığını nasıl kontrol edebılırım! daha detaylı anlatırsan sevınırım neler yapmalıyım tam olarak =S ekran kartı ayarları hakkında fazla bı bılgım yok da... sana da zahmet oluyor ama kusura bakma kardesım..

Alıntıları Göster
    Ekran kartının marka modeli lütfen?
  • quote:

Ekran kartının marka modeli lütfen?

Alıntıları Göster
    ATI Readon X1550 series 512MB..yeterli bilgiyi verdim sanırım
  • quote:

ATI Readon X1550 series 512MB..yeterli bilgiyi verdim sanırım

Alıntıları Göster
    Ati kontrol merkezi kurulu ise orada sıcaklığı göstermesi lazım.Eğer program yok veya var ama göremiyorum dersen everest ultimate edition da görebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 18 Şubat 2009; 13:09:08 >
  • quote:

Ati kontrol merkezi kurulu ise orada sıcaklığı göstermesi lazım.Eğer program yok veya var ama göremiyorum dersen everest ultimate edition da görebilirsin.

Alıntıları Göster
    Sıcaklıktan oluyor olabilir evet ama örneğin PES08'i açtım daha ilk oyunda bu hatayı verdi.O kadar sürede ısınma problemi olabilir mi? Hiç oyun felan açmadım catalyst control center'a baktım CPU sıcaklığı 34 derece gösteriyor. (Sapphire ati HD4850)

Benim kart = SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink

Bunu nasıl güncelleyeceğim.Sapphirenin sitesinde bir sürü driver var???
    http://www.sapphiretech.com/ty/support/drivers.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nizma -- 18 Şubat 2009; 13:30:15 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Ati kontrol merkezi kurulu ama ingilizce =S .. hala daha sıcaklığa bakıyorum ama bi turlu bulamadım pff
  • quote:

Sıcaklıktan oluyor olabilir evet ama örneğin PES08'i açtım daha ilk oyunda bu hatayı verdi.O kadar sürede ısınma problemi olabilir mi? Hiç oyun felan açmadım catalyst control center'a baktım CPU sıcaklığı 34 derece gösteriyor. (Sapphire ati HD4850)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nizma

Seninkisinin sıcaklık ile alakası yok arkadaşım.Ama CPU değildir o,GPU dur.

ermksk1912
    Everesti dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 18 Şubat 2009; 13:31:08 >

• quote:

Ati kontrol merkezi kurulu ama ingilizce =S .. hala daha sıcaklığa bakıyorum ama bi turlu bulamadım pff

Alıntıları Göster
    nizma catalyst control center bende de kurulu ama sıcaklığa bakamıyorum yardımcı olursan sevınırım ...
  • quote:

nizma catalyst control center bende de kurulu ama sıcaklığa bakamıyorum yardımcı olursan sevınırım ...

Alıntıları Göster
    Sıcaklık bilgisi benimkinde "ATI overdrive" sekmesinde.
  • quote:

Alıntıları Göster
    everesti kurdum sıcaklık:CPU'nun üzerinde 29-30 arasında gelip gidiyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    nizma bende ATI overdrive seceneği yok bulamadım ...Ati'nin altını ustune getirdim yok pff
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

cpu değil ekran kartı sıcaklığına bakmalısın..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.