Şimdi Ara

VPU Recover Hatası ATI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mirac06

Evet yukardakı mesajın aynısından geliyor..Ekran kartı boşta oldugu zaman da belırlı bir seviyede olmuyor devamlı bi değişim durumunda.. 35 oluyor 2 oluyor 61 oluyor devamlı değişiyor..

35-2-61 diye degismemesi lazim. Enteresan cidden. Ekran kartinin fanini manual olarak %45 almayi dene. 9.12 surucusunu kullan (hotfix olan degil) cunku en stabil surucu bu suanda.

Eger sorun hala devam ederse garantiye yollayin yada karti aldiginiz kisiye iade edin.
  • nasıl sabitliyoruz fanını kusura bakmayın pek anlamam o işlerden..
  • bendede hd3650 256mb pci var bendede sims 3 e girerken yükleme ekranında veriyor bazen ama sadece sims 3 te oldu bu güne kadar bende kendi programından kartı oc yaptım ama niyeyse yeni driverlarda oluyor bu sorun hep eski driverlara dönünce bir sorun olmuyo boştayken kartın ısısı 39-40 derece sizce bende neden bu hata oluyor?
  • Bence bu sorunun en iyi çözümü, sistemine format atıp işletim sistemini sıfırdan kurmaktır. Eğer sistemini format atıp sıfırdan kurduktan sonra hala aynı hatayı veriyorsa Ati ekran kartı almamaya bir daha yemin edip ekran kartını garantiye göndermektir.
  • o kart atı nın naletlenmıs gpu larından bırını kullanıyor.ondan kurtul

yada guncel drıver ındır.oyle dene.
    olmadı garantı kapsamında gerı yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9
    Hocam kapat VPU-Recovery özelliğini.. Bişey olmuyor merak etme . HD4830 da oyunda verdi birkaç kere tam hatayı verdiği an sıcaklığa baktım 47 derece.. Saçma sapan bir sebepten dolayıda hata vermiş olabilir. Oyunda vermiyorsa kafaya takılacak bir durum değil .

Aynı sorun bende de var benim de 4830 cod6 oynarken hata veriyo reset atıyodu ve güncel driveri indirdim tam kurulmadı paket yükleme hatası verdi.Ardından bilgisayarı yeniden başlattım atı cc hata raporu gönder çıktı.Cod 6 ya girdim şimdi sorun olmadı hiç de takılma yoktu.Oyunu akıcı bicimde bitirdim.Ama şimdi bu hatadan nasıl kurtulacam kaç defa sildim yukledim düzelmiyor yahu...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.