Şimdi Ara

VS 650 ile ilgili soru (Öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben vatan'dan toplama pc yaptırdım. Özellikleri gtx 1060 6 gb i7 7700K 16 gb 2400 mhz ram 250 gb samsung ssd 1 tb wd hdd z270 anakart ancak psu'su vs650 ve bu psu üzerine çok olumsuz yorumlar var. Söz konusu psu ile oyun oynanamaz mı? Resetliyor tarzında yorumlar var bilgisayar ağır yükteyken. Ayrı bir PSU almama gerek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VS650 de kronik bir ses sorunu var onun haricinde hiçbirşey yok bir psu resetliyorsa bozuktur veya güç yetmiyordur.
  • Ben ses sorununa razıyım inşallah olmaz ama, oyun bilgisayarları için yetersiz ve ya güçsüz psu demişlerdi o sadece söylenti mi yani rahat oynatır mı oyunları parçalara sıkıntı oluşturmadan?

• dkutluturk6 D kullanıcısına yanıt
    Corsair Vs modeli güç kaynaklarının fanları Yelestone ( ismini tam hatırlayamadım şimdi ama fan ureticisi ismi öyle bir şeydi ) kronik olarak ses yapıyor . Vs550 deseydiniz çok şikayet alan bir modeldi hatta servise gonderdiğinizde Vs650 ile değiştiriyorlardı bir ara ama Vs650 fan sesi harici sorun çıkaracak bir güç kaynağı değil , Ses takıntınız yoksa sorunsuz kullanırsınız .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Ses sıkıntı değil benim için ya yeterki oyunlarda takır takır işlesin o reset kapanma gibi sorunlar olmasın her türlü yeterli benim için 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkutluturk6 -- 16 Mayıs 2018; 1:39:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.