Şimdi Ara

vs code alakalı kod çıkmıyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar visual studio codede c# kodlama yapıyorum fakat kod yazarken yazdığım kelime çıkmıyor yani,Vector3 yazıcağım Arkadşımda V yazınca aşağıda çıkıyor ben Vector3 yazsam bile bişey çıkmıyor.Neden olabilir? vs code yi açınca .net framework hatası veriyor acaba o mu diye baktım fakat kurulum yardımcısında .net framework 4.8 bu işletim sisteminde desteklenmiyor yazıyor.

• google da hiç bir şey bulamadım yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.
  • sanırım adı otomatik tamamlamaymış
  • Eklentiler kısmından C# indirmelisin.
  • yüklü zaten abivs code alakalı kod çıkmıyor hatası
  • https://forum.donanimhaber.com/unity-visual-studio-otomatik-tamamlama-yok--134848443 burda net. framework yükleyine düzeldi yazılmış fakat bende bu işletim sisteminde desteklenmiyor yazıyor.Win10pro kurulu nasıl desteklemez?
  • Console projesi mi?
  • o ne demek abi bu konularda biraz cahilim unity ile kullanıyorum btk akademiden eğitim alıyorum.
  • vs code ve unity kapatıp bunu kur sonra tekrar dene
    microsoft download center
    Microsoft .NET Framework 4.6 Targeting Pack
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48136

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDanielDD -- 25 Temmuz 2020; 19:14:41 >

• sorunun ne olduğunu buldum aga
  • babam windows updateyi devre dışı bırakmıştı windows sürümümün güncel olmadığını fark ettim. windows sürümüm 2015 in ilk sürümü imiş 2019 sürümünü yüklemem gerekiyor. .net framework yüklemem gerektiğini vs code un net sitesinden öğrendim.net framework için sitemin güncel olması gerekiyor.
  • windows update icin masaüstü sağ tık>görüntü ayarları>sol üstteki çark simgesi>güncelleştirme ve güvenlik>windows update. buradan güncelleyerek tekrar denerseniz oluyor bu sorunu yaşayanlar bakabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.