Selamlar, telekom daireye kadar fiber kablo çekti ama siz vodafone müşterisisiniz mhyi arayın iş emri açsınlar o şekilde kalan kurulumu vs yaparız dediler. MH'ye 5 saatin sonunda ulaştım ancak paket tarife değişecek mi, fiyat değişecek mi gibi sorularıma doğru düzgün yanıt vermedi bir de konuşma kesilip kapandı anlamadığım şekilde. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mıdır? Vodafonedan tt'ye iş emri kaç günde gider onlar ne zaman gelip daire içi kurulumu yapar, tarife değişiyor mu? Bilgiler için şimdiden teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vdsl- fiber geçişi
-
-
Vdsl den ftth ye geçiş talebinizi alırlar Tt ye iletirler. Tt kuruluma gelir
-
Bunlar kadar müşteri hizmeti rezalet bir firma daha var mı acaba? 5. Gün olacak hâlâ daha internet yok, kimseye ulaşılmıyor ilettik ilettik diyip duruyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haftaici cozulur hocam insallah durum
-
Çözülen bir şey yok hocam, vodafone fibere paketlere geç dedi onlar da mevcut ödediğim fiyatın 2 katı. Eski vdsl kablomu geri çekin dedim telekomculara bakırı kökünden kestik çekemeyiz diyorlar. Mecbur fiber paketlere geçirecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X ten vodafone desteğe yazın kesinlikle geri dönüş yapıyorlar, abone/müşteri numaranızı yazmayı unutmayın, devam eden bir tahahütünüz var ise mevctta aldığınız hıza ve tarifeye eş değer bir fiber paket sunmaları gerekir. alt yapı değişikliği sizden kaynaklanan bir durum değil sonuçta.
-
Şu an kullandığınız bir tarife/paket vardır hocam. Atıyorum işte 24 megabit 300tl diyelim. Adsl/vdsl den ftth ye dönüşüm olduğu zaman sen dönüşüm müşterisi olursun yani senin taahhüt kaldığı yerden devam eder aynı kosullar ile. Buna eklense eklense modem kirası eklenir en fazla.
Vodafonenet ile ilgili süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Lakin eğer taahhüt bozma bedeli gibi bir şey çıkmıyor ise ve iptal edebiliyorsanız orayı bırakıp baska isletmecilere bakabilirsiniz
tuketici.btk.gov.tr adresine de kayıt açabilirsiniz bu hususlarla ilgili
-
Yazdım hocam hep aynı saçmalıkları söyleyip duruyorlar. Ben talep etmedim diyorum haklı olduğumu biliyor susuyor sadece sonra ekip yönlendirdik diyip kapatıyorlar. Rezalet bir süreç yönetimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X