Şimdi Ara

vsx 921 dali zensor 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün itibari ile dali zensor 1 aldım ankara gsa elektronikten vsx 420 vardı bende önce onda dinledim sonra 921 e taktım hoparlörleri bide benim oda küçük olduğu için ses odayı dolduruyor s21w sub kapatıyorum basları rahatsız ediyor dali sensor 1 i bana tavsiye eden gsa elektronik e teşekkür ederim (hoparlörler piştikten sonra daha iyi olacağını düşünüyorum)

• Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • Merhaba,

Sanırım yanma süresini tamamlamıştır artık Zensor 1'ler. Yorumlarınızı paylaşabilir misiniz acaba? 35m2 bir odada kullanmak üzere almayı düşünüyorum. Harman Kardon'la kullanacağım.

Selamlar,
    Barış PEHLİVANOĞLU
  • 35m2 bir odada bırakın zensor1'i zensor7 bile ancak kafi gelir..Bu metrekarede zensor1'ler alt frekanslarda çok çok yetersiz ve tiz ağırlıklı çalacakları için keyif vermeyebilirler.. Zensor1'i ilk çıktığı günlerde alıp yaklaşık olarak sizin bahsettiğiniz metrekarelerde kullanmıştım şöyle söylemeliyim ki Wharfedale crystallerin alt frekans performansını bile yakalayamamışlardı keza midler tizlerin gerisinde gölgesinde kalıyor.. Sadece inanılmaz bir tiz çözünürlüğü ve netliği var zensor1'de. Daha küçük metrekarelerde, surround olarak ve kuvvetli ampliler ile olabilir tabii ama 35m2 de stereo'da istenilen keyifi vermeyebilir

Not: Zensor serisi için Burn-in süresi minimum 100 saattir
  • Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın Ben zensor 1 i vsx 921 ile kullanıyodum ama forumdan bi arkadaşına aldığım t sınıfı amfi ile strereo olarak kullanıyorum kulak olarak beni tatmin ediyor alt frekanslarda sorun yok bence zensor 1 satışı kalktıktan sonra efsane olacak bi hop. burn in den sonra gerçekten güzel sesler alabiliyorum t sınıfı amfi ile yaptıkları muhteşem vsx 921 i sattım ileride marantz ın cd playerlı air play destekli amfisini alıcam...

• Crystaller zensor serisine yaklasamaz bile bana göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu durumda sanırım Wharfedale Diamond ya da Evo-2'ye yöneleceğim sanırım. Benim de düşük frekanslarla ilgili tereddütlerim vardı zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barispeh -- 22 Temmuz 2013; 9:13:45 >
  • barispeh B kullanıcısına yanıt
    VSX 921 amfime Zensor 1'leri dün taktım, sesin kalitesi, sesin netliği, odanın içinde yarattığı doluluk hissi mükemmel.Fiyat/performans en iyi hoparlörler olabilir :) Daha önce wharfedale 9.6 hoparlörüm vardı, onlarda iyidi fakat Dali Zensor 1'lerde daha temiz ses duyduğumu söyleyebilirim. Bütçe elverdiğinde Zensor 3'de alıp sinema olayını bitirmek istiyorum.
  • Yaz tatilinden dönerken bir Wharfedale Diamond 9.6 aldım. Harman Kardon'la tatmin edici. Bir süreliğine arayışlarıma son verdim.
  • zensor 1 den sora 7 e gecen biri olarak 7 önerimdir front olarak
  • zombeejnr Z kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, iyi günlerde dinleyin inşallah. zensor 1 leri surround olarak mı kullanıyorsunuz front olarak mı , bende yakın bir zamanda inşallah oturma odamda stereo ses sisteminde kullanacağım, inşallah sistemimle de uyumlu olur. birkaç hafta önce mediamarktta stereo bir amfi ile dinlemiştim o büyük hacimde bile harika iş çıkarıyordu (boyuna ve fiyatına göre tabii). zaten birçok yabancı ve yerli sitede de fiyatına göre inanılmaz başarılı ses verdiğinden bahsediliyordu, dediğiniz gibi efsane olmaya aday bir bookshelf sanırım.
  • sgtkurt S kullanıcısına yanıt
    zensor 7 leriniz de hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun. bir dalici daha gruba katıldı
  • asafak76 A kullanıcısına yanıt
    Zensor 1 leri front olarak kullanıyorum, bence mükemmel performans. İlerde bütçem olursa zensor 3 alıp onları front bunları rear yapabilirim.ama front olarakta oda cok büyük değilse çok yeterliler. Tabi herşey bütçe meselesi @asafak76
  • zombeejnr Z kullanıcısına yanıt
    haklısınız bütçe işin başı ne yazıkki, bende aylardır zensor 1 leri alamadım birkaç ay daha da alamıycam sanırım. stereo sistemde hoparlörler eksik kaldı . şimdilik eski sony müzik setimin hoparlörleri ile idare edicem anlaşılan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.