Şimdi Ara

Vu+ Duo En ucuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Delerıum
    Distribütör Firmanın Adresi Aşağıda Ürünle İlgili Tüm Detaylar Mevcut
    http://www.dikeyelektronik.com/category/vuplus-duo

evet linki inceledim bu uçmuş gerçekten. ileride param olursa bende alacağım :( teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
  • Rica Ederim. Tavsiye Edebileceğim Bir Ürün İmkanlar Dahilinde Sınıfında En İyisi Bana Göre..
  • vu duo 1.nci yılını doldurmuş, ama piyasada kampanya falan hiç yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

vu duo 1.nci yılını doldurmuş, ama piyasada kampanya falan hiç yok...

hepsijitalde kampanya var ben 949 tlye aldım en uygun fiyat orada
  • kullandıgım cihazı satıyorum
  • Siz neden satıyorsunuz? Memnun kalmadığınız yanı nedir? Bende almayı düşünüyorumda bu yüzden soruyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 23 Temmuz 2011; 8:43:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Siz neden satıyorsunuz? Memnun kalmadığınız yanı nedir? Bende almayı düşünüyorumda bu yüzden soruyorum...

Bu cihazdan memnun kalmamam 800hd den vu duo ya geçmiş kişi olarak cok zor.1 senedir kullanıyorum ve oldukça memnunum satma sebebim artık HD receiver a ihtiyac duymamam sadece.Sizede tavsiye ederim.
  • bende de 800 hd var, onu satıp duo almaya çalışıyorum, 6-7 senedir dreambox kullanıyorum, inşallah sorun yaşamam...
  • arkadaşlar bendede dm 800 vardı 7-8 aydır vu kullanıyorum kesinlikle ve kesinlikle tavsıye ederım sorunsuz izlemek istiyorsanız 10 numara tabii dm 8000 hariçbir tek onu denemedim onunda fiyatı malum o yüzden fiyatına göre en iyi performans vu dur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.