Şimdi Ara

Vu+ Duo En ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vu+ duo yu en ucuz nerden bulabilirim? internette 950lerde ist. ucuza satan varsa bana ulaşsın.

• yok mu toptancılar , ithalatçılar..
  • İntdeki çoğu fiyat güncel değil bence tel ile güncel fiyat alın hatta satış yerine gidip sıkı pazarlık yapın fiyat gerçekten fazlasıyla düşücektir
  • saolun sorayım..
    bu arada Kathreinle ilgileniyorsunuz sanırım ben vu+ duo düşünüyorum ama önerinizi beklerim kathreine görüntü kalitesi en iyi cihaz deniyor ne kadar o cihaz?
  • Kathrein için hem ccam performansı hem görüntü kalitesinde bozulma olmayan firmware çıkar mı?
    önerir misiniz?
  • vu+ duo en iyi fiyat veren satıcı bilen arkadaş varmı???
    birde internetten satış yapan site hangisi??
  • kardeşim ürünü en uygun satan internet sitesi vip uydu yazarsanız google a o sitedir ithalatçiları araştırıyorum 900civarı genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.dikeysatis.com/?urun-1-VU--Duo-Twin-Linux-HDTV-PVR.html
  • genel distribitörü ama daha ucuza satan yerler var
  • Suan da Vu Plus cihazları 1 yasını kutladıgı icin cihazlar indirim kampanyalı.
  • merhabalar
    haber için teşekkürler ancak resmi satış sitesi dikey elektronikte indirim gözükmüyor link verir misiniz
  • bilgisi olan yok mu?
    cihazlar 1.yılını kutluyormuş sanırım dikey satışta göremiyorum?
  • rklam gibi olacak ama 1.100 liradan 993 liralara indi dikeysatis tan ucuz olacak bazı sayfalar bayileri vardır rekabet sonucta dikeysatış ithalatçı firmadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidintopcu

merhabalar ustalar
    vu+ duo yu en ucuz nerden bulabilirim? internette 950lerde ist. ucuza satan varsa bana ulaşsın.

fiyat aynı halen..
    konu güncel..
  • nazdijital.com da nakit 930 TL kargo ücretsiz...
  • ikinci ellerine adamlar sahibinde 900 tl yazmışlar, 930-960 civarında sıfır fiyatı var bunun!
  • Ben 1000 TL'ye 6 Taksit Ayrıca Yanında wi-fi Adaptörüyle Aldım. Kargoda Ücretsiz Olarak.
  • vu+Duo: peki bu cihazın hiremco fx turbo hd den ne gibi farklıkları var ? ben 3-4 ay önce 270 tl ye aldım memnununum. bu kadar para vermeyi gerektirecek + ları nedir ? veya link atarsanız bakmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokiceki

vu+Duo: peki bu cihazın hiremco fx turbo hd den ne gibi farklıkları var ? ben 3-4 ay önce 270 tl ye aldım memnununum. bu kadar para vermeyi gerektirecek + ları nedir ? veya link atarsanız bakmak isterim.

aynı kefeye bile konmaz hocam hiremco ile vu+
    arasında siyahla beyaz kadar fark var
  • Distribütör Firmanın Adresi Aşağıda Ürünle İlgili Tüm Detaylar Mevcut
    http://www.dikeyelektronik.com/category/vuplus-duo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.