merhabalar ustalar vu+ duo yu en ucuz nerden bulabilirim? internette 950lerde ist. ucuza satan varsa bana ulaşsın.
yok mu toptancılar , ithalatçılar..
İntdeki çoğu fiyat güncel değil bence tel ile güncel fiyat alın hatta satış yerine gidip sıkı pazarlık yapın fiyat gerçekten fazlasıyla düşücektir
saolun sorayım.. bu arada Kathreinle ilgileniyorsunuz sanırım ben vu+ duo düşünüyorum ama önerinizi beklerim kathreine görüntü kalitesi en iyi cihaz deniyor ne kadar o cihaz?
Kathrein için hem ccam performansı hem görüntü kalitesinde bozulma olmayan firmware çıkar mı? önerir misiniz?
vu+ duo en iyi fiyat veren satıcı bilen arkadaş varmı??? birde internetten satış yapan site hangisi??
kardeşim ürünü en uygun satan internet sitesi vip uydu yazarsanız google a o sitedir ithalatçiları araştırıyorum 900civarı genelde
genel distribitörü ama daha ucuza satan yerler var
Suan da Vu Plus cihazları 1 yasını kutladıgı icin cihazlar indirim kampanyalı.
merhabalar haber için teşekkürler ancak resmi satış sitesi dikey elektronikte indirim gözükmüyor link verir misiniz
bilgisi olan yok mu? cihazlar 1.yılını kutluyormuş sanırım dikey satışta göremiyorum?
rklam gibi olacak ama 1.100 liradan 993 liralara indi dikeysatis tan ucuz olacak bazı sayfalar bayileri vardır rekabet sonucta dikeysatış ithalatçı firmadır.
quote:
Orijinalden alıntı: abidintopcu
merhabalar ustalar vu+ duo yu en ucuz nerden bulabilirim? internette 950lerde ist. ucuza satan varsa bana ulaşsın.
fiyat aynı halen.. konu güncel..
nazdijital.com da nakit 930 TL kargo ücretsiz...
ikinci ellerine adamlar sahibinde 900 tl yazmışlar, 930-960 civarında sıfır fiyatı var bunun!
Ben 1000 TL'ye 6 Taksit Ayrıca Yanında wi-fi Adaptörüyle Aldım. Kargoda Ücretsiz Olarak.
vu+Duo: peki bu cihazın hiremco fx turbo hd den ne gibi farklıkları var ? ben 3-4 ay önce 270 tl ye aldım memnununum. bu kadar para vermeyi gerektirecek + ları nedir ? veya link atarsanız bakmak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: vokiceki
vu+Duo: peki bu cihazın hiremco fx turbo hd den ne gibi farklıkları var ? ben 3-4 ay önce 270 tl ye aldım memnununum. bu kadar para vermeyi gerektirecek + ları nedir ? veya link atarsanız bakmak isterim.
aynı kefeye bile konmaz hocam hiremco ile vu+ arasında siyahla beyaz kadar fark var