Şimdi Ara

VU SOLO 2 SE LONRİSON KLON HD UYDU ALICISI SATLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz gayet temiz durumdadır.Kanal görüntüsü de gayet iyidir.İp tv gayet güzel çalışıyor.Çok fazla kullanılmamıştır.Kutusu ve 2 kumandası mevcuttur.Birinin ön camı yoktur.Diğeri sıfır gibidir.Ama çalışmasında sorun yok.Ön kapağın tırnağını biri kırık kapatınca düşmeden duruyor.Fanlı,vu solo 2 donanımına sahip,modül girişi bulunmamaktadır.

Cihazda hhd aparatı içerisinde monte edilmiş denemek için 2,5 inç notebook hdd yi takdım sorunsuz çalışıyor.Usb belleğe göre meboota imajları 1-2 dk gibi çok hızlı yüklüyor.

Lonrison patchli imajlarda yabancı forumlarda var kullanabilirsiniz.Son kernel yüklüdür.Flaşha güncel vu solo 2 için verilen orjinal imajları attım sorun yaşamadım.

İmajların patchleme işi çok kolay isteyen kendi patchleyerek istediği imajı kullanabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-vu-plus-solo-2-se-twin-tuner-enigma-2-hd-lonrison-clone-288704904/detay/

KART GİRİŞİ BULUNMAKTA MODÜL GİRİŞİ MEVCUT DEĞİLDİR.

Kargo alıcıya ait 300 TL dir.

PAZARLIK YOKTUR.

İlgimi çeken kullanmadığım üst model cihazlarla takas olabilir.

Multibootta vu solo 2 orjinal ve clon bir çok imajı yükledim sorunsuz çalışıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Eylül 2016; 14:25:14 >

• Kargo alıcıya ait 300 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Temmuz 2016; 13:59:05 >
  • Kargo alıcıya ait 300 tl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.