Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

TRTHD sorunu olan var mı? şöyleki başka bir kanaldan TRTHD'ye geçtiğimde görüntü ilk önce en son kanalın görüntüsü geliyor sonra pullanarak TRTHD nin görüntüsü geliyor.
    frekansı 1,2 artırıp,azaltıp denedim değişen bir şey yok.ilginçtir sadece TRTHD kanalına özgü bu durum,başka HD yada SD kanalda bu durum yok.
    fikri,düşüncesi,çözümü olan var mı?bu sorun cihaz ilk geldiğinden beri var.

Black Hole Vu+ Solo2 2.0.2.Rev.C - Meoboot Revenge Backup By AYBERK - 15.04.2013 Vrs.III

Üstteki yazılımı kullanıyorum.
    TRT HD kanalı Turksat, Eutelsat veya Dsmart sorunsuz.

@Ahmet

önerin için teşekkür ederim fakat backup kullanmıyorum.ben vti'ciğim:) ve kendime göre hazırladığım kanal listem var,kendime göre kullandığım plugınler ve skin var.
    bunun neden kaynaklı olduğunu anlamadım.Lnb den kaynaklı olabilir diye düşündüm bir ara ama diğer kanallarda böyle bir sorun olmayınca,aklıma başka bir şey gelmiyor.
    belki daha önce bu sorunla karşılaşmış birileri vardır diye yazdım.

• vuplus solo2 bende aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

vuplus solo2 bende aldım.

Hayırlı olsun.

@BJK@

Backup atma ile kanal listesinin bir zorunluluğu yok ki.
    herhangi bir yazılıma istediğiniz kanal listesini yukleyebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar bu cihazdan bende almayı düşünüyorum ama modüllü dsmart abonesi olduğum için dsmartta sorun çıkardığını duydum bu cihazadaki dsmart sorunu çözüldümü modüllü dsmart abonesi olupta cihazı kullanan arkadaşlar cevap verebilirmi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 19 Nisan 2013; 9:24:07 >
  • Çoğu kişi bir hevesle alıp 2-3 hafta sonra 600 TL ye satıyor!!
    Ne iş anlamadım...
  • Çoğu kişi derken mesela kaç kişi? Veya diğer cihazlardan satan yokmu? Gayet iyi olan cihazın çok az kusuru olduğu için sadece onlar ön plana gelmekte. Beğenmeyen almaz, olur biter. Olumlu katkı yapmak yok mu?
  • bu tür cihazları kullananlar genelde hobi olarak baktıkları için bu işlere cihazı 1 ay v.s. süre denedikten sonra satıp başka bir cihaz alırlar.çoğunluk bu şekilde,,
    diğeri ise taksitle aldığı ürünü nakite çevirmek içindir.geriye kalanlar ise daha önce enigma v.s.linux cihaz kullanmayıp bir hevesle alınıp,beceremeyip satışa koyanlardır.
    kendisi kullansa bile ev ahalisine çok yabancı gelmektedir.
    yoksa bu cihazın kötü olduğu için satmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 21 Nisan 2013; 20:59:18 >
  • Hayatımda ilk defa e2 cihaz kullanıyorum.
    SD lerde DT nin pace inden bile kötü :(
    HD ler idare eder ama amcı farklı cihazın.

Ben satmayı düşünmüyorum ancak Daha iyi görüntü veren bir cihaz çıkarsa yenilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alusta

Çoğu kişi derken mesela kaç kişi? Veya diğer cihazlardan satan yokmu? Gayet iyi olan cihazın çok az kusuru olduğu için sadece onlar ön plana gelmekte. Beğenmeyen almaz, olur biter. Olumlu katkı yapmak yok mu?

Ne diyosun birader ya! Kime neye olumlu katkı yapalım? Olumlu katkı yapmak için önce almak lazım.
    Almak için de araştırırken sadece hızı ön planda tutulup yok satan cihazın bir sürü eksiği bugu vs. ortaya çıktığında
    ürün iyi test edilmeden acele sürülmüş dendi. Ardından 800 e satılan cihazı 580 TL ye elinden çıkaranları görünce
    insanın içine şüphe düşüyor haliyle... Sıra kuyruk oluşturarak satılan bir cihazın 1 ayda 40 tane 2. el satışı olur mu?
  • @turoktr, sakin olunuz, gerginliğe yer yok. İsteyen istediği cihazı istediği fiyattan alır ve sonra istediği
    fiyata satar, genel kaide cihazın beklenen görüntü kalitesini veremediği yönünded lakin bu sebepten cihazı
    satan arkadaşların acaba kaç tanesi görüntünün ince ayarlarını denemiş ve istediği sonucu alamadığından
    emin olup satmıştır merak ediyorum
  • Arkadaşlar selam,

Ben e2 de yeniyim ama!

KAYAN ALT BANT taki yazı titremesinin çözümünü sanırım buldum.
    İki gündür hem görüntü daha güzel hemde yazılarda titreme bozulma yok.

Sorun CVBS/RGB çıkış ayarı ile alakalı.
    Cihaz default olarak CVBS geliyor!
    Ve maalesef Vu+ Solo² menü seçeneklerinde Görüntü çıkışı CVBS/RGB seçeneği yok!
    Düzeltmek için aşağıdaki yolu izlemelisiniz.

Önce ağınızdan Vu+ Solo² nize bağlanın.
    Açılan menüden aşağıdaki ilk resimde gözüken Kırmızı OK ile işaretlenen yeri tıklayınız.
     Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

Üstteki işaretli A/V Setings i tıklayınca aşağıdaki Resimde gözüken Kırmızı Çerçeve içindeki ayarları yapınız.
    Özellikle Kırmızı OK ile Gösterilen yerdeki RGB olmalıdır.
    Default hali CBVS ve bu durumda yazı titriyor.
    RGB yapınca 2 gündür titremiyor.
     Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

Dikkat RGB yapınca Enter Tuşuna 1 kez basıp Tarayıcınızı kapatın.
    Sonra tekrar aynı yere girdiğinizde RGB olarak duruyormu?
    Cihazınızı Restart yapın yine kontrol edin RGB mi diye.
    Ben zor sabitledim RGB ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 22 Nisan 2013; 0:03:17 >

• Arkadaşlar,

Evet RGB yaparak. HD kanallardaki kayan yazı sorun kalmadı ancak SD ler de sorun hala var.
    Ancak Panasonic TXP55VT50E deki görüntüdeki "SD" hafif bir kumlanma vardı yok oldu.
    Yani kısaca Görüntüde hissedilir bir iyileşme oluyor RGB mod ta.
  • Kayan Altyazı Sorunu Tamamen Çözüldü (Orjinal İmaj İçin).

Yapılacaklar:

1) Aşağıdaki siteden en güncel Solo2 imajını indirin ve cihazınıza kurun.
    http://code.vuplus.com

2) Şimdi sıra sürücü güncellemede, bunu yapmadan önce aşağıdaki klasörde yer alan sürücüleri ne olur ne olmaz yedekleyin.
    /lib/modules/3.1.1/extra

Şimdi yeni sürücüleri aşağıdaki linkten indirip yukarıda verdiğim klasöre atın yani eski sürücüleri yerine yenisini update etmiş oluyoruz.
    (Solo2 içindir sadece başka cihaza atmayın)
    http://archive.vuplus.com/download/drivers/vuplus-dvb-modules-vusolo2-3.3.8-4.4.3-20130508.tar.gz

3) Cihazı yeniden başlatın, hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 9 Mayıs 2013; 15:43:15 >

• @eozen81

Peki BH nereye gidiyor bu durumda?
  • quote:

@eozen81

BH çok yakında yeni kernellerle uyumlu imajını çıkarır Tabii diğerleri de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

@eozen81

BH çok yakında yeni kernellerle uyumlu imajını çıkarır Tabii diğerleri de.

Uğraşayımmı? Uğraşmıyayımmı?

Bu arada verdiğin adreste bugünde yazılım vermişler!
  • Valla ben uğraşmadım çünkü BH kullanıyorum, BH çıkarsın o zaman uğraşırım tekrar kendime özel kullandığım
    bir dünya plugin vs. var boş yere orjinal imaja kurmakla uğraşamam bir altyazı için

Yazılım çıkıyor işte ha bire, normaldir
  • quote:

Kayan Altyazı Sorunu Tamamen Çözüldü (Orjinal İmaj İçin).

Yapılacaklar:

1) Aşağıdaki siteden en güncel Solo2 imajını indirin ve cihazınıza kurun.
    http://code.vuplus.com

2) Şimdi sıra sürücü güncellemede, bunu yapmadan önce aşağıdaki klasörde yer alan sürücüleri ne olur ne olmaz yedekleyin.
    /lib/modules/3.1.1/extra

Şimdi yeni sürücüleri aşağıdaki linkten indirip yukarıda verdiğim klasöre atın yani eski sürücüleri yerine yenisini update etmiş oluyoruz.
    (Solo2 içindir sadece başka cihaza atmayın)
    http://archive.vuplus.com/download/drivers/vuplus-dvb-modules-vusolo2-3.3.8-4.4.3-20130508.tar.gz

3) Cihazı yeniden başlatın, hepsi bu.

ilave olarak şu çok meşhur modül sorunu da bir eklenti ile ortadan kalktı,yüksek bitrate denen zımbırtı
    plugını yapan @exenonline arkadaşımıza ve dikey elektr. çok teşekkürler.

yani cihazın artık hiçbir kusuru kalmadı.bundan sonra çıkacak güncellemeler v.s. ler bonus olacaktır.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 12 Mayıs 2013; 0:41:04 >

• quote:

atm41 ve Ahmet, ilk mesaja eklendi.

@Ahmet, şu atm'ye yapsan yapsan sen yardım edersin, Frame atlamaları var, bir işine yaramayacak NMT player gibi değil dedim dinlemiyor

qnap ts-212 ile videolar sorunsuz oldu seagate sorunlu paylasımda lınuxde bılgınıze ,

solo2 de altyazı problemi blackhole da devam etmıyor denıyordu ama hala altyazıları alamıyorum solo2 de ,

diğer cihazlarda ok ..nas 212 ile..

selamlar
  • BlackHole 2.0.3 HyperSpace

http://turbobit.net/beac2rwo8ks2.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.