Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı satacağımdan hiç kullanılmamış wifi dongle ve klawye kumandayı ikisini 100 tl ye vermeyi düşünüyorum ikiside orjinal faturalı üründür ve sıfırdır ilgilenen pmden dönüş yaparsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selamlar

Geçen hafta Solo2 alarak Vu+ kullanıcısı kervanına katıldım.
  • Listeye benide ekleyin :)

AYBERK :)
  • satacak arkdaslar varsa ıletıseme gecelım urunu alacak cok sanırım benım gıbı :)
  • Cihazın fiyatı 1000 TL yi geçmiş arkadaşlar. Yuhhh artık...
  • bunun adı devalüasyon malesef.dolar almış başını gitmiş,diğer elektronik ürünlerdede durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murlek

1,5 aylık cihazımı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa pmden dönüş yapabilir

sattınız mı ürünü hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: murlek

1,5 aylık cihazımı satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa pmden dönüş yapabilir

sattınız mı ürünü hocam ?

Forum dışına satıldı hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmet değilmiş diyelim hocam .
    Hayırlı günler
  • benide ekliyebilirsiniz
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Buralarda kimse kalmamış, herkes Duo 2'ye mi geçti acaba?

Ben aranıza yeni katıldım, 'vali flex hd' skin kullanmak istiyorum.

Bu skin'i duyan/gören/kullanan var mı acaba?

Bu skin hangi imaj/imajlarla uyumludur?

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

• Bildiğim kadarıyla VIX Image ile uyumlu, bende VTi var dener yazarım ayrıca.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Bu arada dün akşam VTİ kurdum, 'Vali Flex HD' yoktu eklentilerde ama 'Vali HD', 'Vali HD Nano' ve 'Vali HD Warp'ı sırayla denedim ama ben yine de 'Vali HD Flex'i istiyorum, çünkü onda info barda görünmesini istediğim her bilgi mevcuttu, örn:
     Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel Plus HD -- 20 Şubat 2014; 17:01:13 >

• Size önerim MyMetrix adlı arayüzü kullanın. İngilizceniz ve araştırmaya yetecek kadar vakitle sabrınız varsa
    hemen herşeyi özelleştirilebiliyor. VTi kullanıyorsanız mutlaka deneyin. TS Panel eklentisi yüklüyse oradan
    VTi arayüzleriden bulup indirebilirsiniz.

• Gerçekten çok şıkmış, bunu yazdım bir kenara. Şu 'Vali flex hd'yi bulup biraz kullanıp hevesimi almak istiyorum ama bunu da çok beğendim, tşk. ederim tavsiyeniz için.

Bu arada konudan bağımsız dün akşam Black Hole'un son imajını yükledim, o kadar detay vardı imajda ama bir türlü CcCam ve cfg eklentilerini bulup kuramadığım için kaldırdım ama tuhaf gelmedi de değil hani cccam olmaması. Neyi eksik yaptım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackHole'de cccam kurmak biraz çetrefilli olabiliyor bu nedenle hazır backup veren arkadaşların backuplarını
    kullanabilirsiniz, onlar sağ olsunlar cccam dahil bir çok eklentiyi hazır olarak bize veriyorlar, siz istemediğinizi
    silersiniz en kötü.
  • uzun bir süredir imaj team ler cccam olayını konunun dışında tutuyorlar yani hazır,imajın içinde gelmiyor.illegallite işlerinden dolayı sorumluluk almıyorlar.
    TS panel kurup (eklenti-plugın) yükleyebilirsiniz istediğiniz emuyu
  • SOLO2 1-2 ay kullandım sorunsuzdur sonra satıp DUO2 ye geçtim..

Arkadaşlara tavsiyemdir..
  • ironman kullanıcısına yanıt
    Neden Duo2'ye geçtiniz acaba, özel bir nedeni var mıydı?
  • Yok sadece biraz özellik farkı var ilave olarak

DUO2
    VFD ve LCD Olarak 2 Ekrana Sahip Dünyada'ki tek Uydu Alıcısıdır.
    BCM 7424 - 1.300 MHz Çift Çekirdekli İşlemci Hızı ile Dünyanın En Hızlı Uydu Alıcısıdır.

1GB Flash
    2GB DDR3 DRAM
    2 x Modül Giriş gibi farklar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 24 Şubat 2014; 13:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.