Şimdi Ara

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
10
Favori
49.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır Blackhole imaj kullanan bir kullanıcı olarak MyMetrix arayüzünü çok beğendiğim ve Buyukbang eklentisinin BH'de biraz sorunlu olmasından dolayı, IP TVlerde sağ ve sol tuşla zap yapılamıyor olmasından dolayı vs.. vs... son zamanlarda VTi imajı denemeye başlamıştım. Beğendiğim v stabil hale geldiğini düşündüğüm VTi imajımı sizlerle paylaşmak istedim. Amacım sadece kendi seyir zevkimi sizlerle paylaşmak yoksa üstadlarla yarışmak bize düşmez, hepsine bir kez daha selamlar İlk kez bir backup paylaşıyorum bu nedenle bir hata ya da sorun olursa affola

GENEL BİLGİLER:

- Cihazın IP'si 192.168.1.60 olarak ayarlanmıştır. Google DNS ayarları yapılmıştır.
    - Vuplus xxx buketi şifre korumalıdır (Şifre 0000)
    - Tuner A ve B dört uydulu olarak ayarlanmıştır. Ayarlarınızı mutlaka kontrol ediniz.
    - Harici altyazı rengi sarı olarak değiştirilmiştir.
    - Harici altyazının ekrandaki yeri aşağıya (olması gereken yere) alınmıştır.
    - Harici altyazı Türkçe karakter ayarları yapılmıştır.
    - Arayüz MyMetrix olarak ayarlanmıştır, harici altyazının rengi ve ekrandaki yeri MyMetrix ayarları değiştirilirse bozulur. Türkçe karakterde ise sıkıntı olmaz.
    - Zapping modu "Black" olarak ayarlanmıştır. Donmalı isteyenler eklentilerden ZappingModeSelection'ı seçip değişirebilir.
    - Arayüz MyMetrix olarak ayarlanmıştır, MyMetrix ayarları değiştirilirse harici altyazının rengi ve ekrandaki yeri bozulur. Türkçe karakterde ise sıkıntı olmaz.
    - Kanal seçim ekranında sol altta sonraki 3 programı görebilirsiniz. Hızlıca ne var ne yok öğrenmek için süper.
    - İzleme anında OK tuşuna 2 kez bastıgınızda SecondInfoBar çıkmaktadır, sinyal durumu + Mevcut Program ve Sonraki Programı görecek şekilde ayarlanmıştır.

PICONLAR:

- Arayüz MyMetrix oldugundan XPicon kullanılmıştır. XPicon'ların boyutu büyük oldugundan hepsi atılmamıştır. İsteğinize göre XPicon'larınızı FTP ile cihaza bağlanıp /usr/share/enigma2/picon klasörüne atabilirsiniz. Xpiconlar için @AYBERK üstada bir kez daha teşekkür ederim.
    - Kanal seçim ekranında picon görmek istemiyorum derseniz MENU / VTI / Setup Service List kısmına girin ve "Show picons directory for service list" kısmını hayır seçerek cihazı yeniden başlatabilirsiniz.
    - MyMetrix arayüzü kanal seçim ekranında 50x30 picon gösterimi ayarlanmıştır. Burada da eksik piconlar mevcuttur ancak ayarlanması saatler alan bir konu oldugundan şu an için bunlarla idare ediniz. Eğer kendim ayarlarım nereye atayım derseniz /usr/share/enigma2/picon50 klasörüne atabilirsiniz.

Önemli Not: Piconları USB cihaz kullanan arkadaş var ise tavsiyem USB'den çalıştırmasıdır. Örneğin media/usb olarak mount ettğiniz USB cihazınıza XPicon ve picon50 klasörlerini tanımlarsanız, VTi ayarlarından bu klasörleri gösterdiğinizde boyut derdiniz olmaz, ben bu şekilde kullanıyorum XPiconları.

GENEL BİLGİLER:

- Buyukbang eklentisi yüklenmiştir. (Teşekkürler @exenonline üstad, büyüksün.)
    - MultiQuickButton eklidir, bu nedenle renkli tuşlara istediğiniz gibi atama yapabilirsiniz.
    - Zap-History Plugin yüklüdür. Son gezdiğiniz kanalları kumandanın sarı tuşuna basarak hızlıca zap yapmanızı sağlar. Aşağıda resimlerden de görebilirsiniz bence harika bir eklentidir.
    - TS Panel yüklüdür.
    - CrossEPG yüklüdür.
    - MediaPortal yüklüdür.
    - Turk Vod yüklüdür.
    - seyirTURK yüklüdür.
    - MiniEPG eklentisi yüklüdür. Seyir sırasında OK tuşuna basılı tutunca açılır.
    - EPG Translator eklentisi yüklüdür. EPG tuşuna basılı tutunca açılır.
    - Enhanced Movie Center son versiyon yüklüdür.
    - CCcam 2.3.0 & Oscam-ymodv18-49 & MGcamd v138 CCcam cfg yüklüdür.
    - IPTV Updater yüklüdür.
    - MyMetrix ve OpenStore yüklüdür.

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)
     Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

• sende kapıldın solo2 backup hazırlamaya demek..
    bu imajda ağdaki nastaki mkv leri gömülü altyazılı oynatabiliyormuyuz?

harici altyazılılar ok de arşivdeki 300film dahili tr-eng subtitle yüklü..
    yada oynatan imaj yada film oynatıcı var mı?

md4 lü sistemde,my mexrixli,movie browser li,merlin mp3 lü,subtitle ddamir 3.29 lu,ts panelli,türk vod,seyirtürklü,media portallı,
    iptv uptader,enchanced movie center hatta valeri plugin i tavsiye ederim tüm film severlere yüklesinler..

yada kolayı eozen81 hazır backup a birkac ilave yapıp kullansınlar..

tekrar hayırlı olsun yeni backup ın..
    @atm

• @atm41

Aşağıda görebileceğiniz gibi Dual sesli ve gömülü TR altyazı olan belgeseli benim imajda
    sorunsuz olarak izleyebilirsiniz altyazı da aktif Dual ses de.

Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular) Vu+ Solo2 (Kullanıcı Listesi ve Tüm Konular)

• ellerine sağlık bu akşam bir denicem aksam black hole da alt üst ettim.
    media player 2 v0.50 , valerie,media deluxe,vlc player yok yarısını görüyor yarısıda ses te ileri geri takılıyor.
    vti olucak zaten gibi son imajım..
    selamlar,
  • İmajı yükledim ama problem yaşıyorum hd kanallarda bile netlik bozuk ve takılmalar oluyor ayrıca seyirturk turkvod vb. Yerlere giremiyorum bh yüklüydü enson neden olabilir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa* -- 27 Şubat 2014; 0:44:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizzat IP kanalları, Turkvod ve Seyirturk'un çalıştıgından emin olarak hazırladım backup'ı.

Bu imajı yükleyen arkadaşlar sizin yaşadığınız sorunları yaşamadı, dilerseniz diğer backup'ları da deneyin eğer sorun
    yaşamaya devam ederseniz BH'e geri dönün derim başka çare yok sanırım
  • tekrar yükledim ama yine aynı sonuç turkvod a girmek istediğimde donup kalıyo neden kaynaklanabilir acaba sizin hazırladığınız vti bh ye göre dahaçok beğendim
  • Dediğim gibi kimsede bu sorun olmamıştı, bir tek siz varsınız bunu dile getiren. Önerdiğimi denediniz mi, başka birisinin
    verdiği VTi backup'ı denediniz mi? Onda sorun var mı?
  • Akşam imageteam de bulunan Ayberk vti yükleyip deneyeceğim bakalım sonucu bildiririm.
  • arkadaslar varmı cıhazını satmak ısteyen:)
  • bytoshiba B kullanıcısına yanıt
    Kurlar bu haldeyken hele sanırım kimse satmak istemiyordur
  • kurlar yuksekte on sıparısle getırıyor dıkeyelektronık:)) o yuzden herhalde
  • Kur yükselmeden önce 600 TL ye satan biri vardı kaçırdım yaw...sanalpazarda taksitde yapacaktı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Kur yükselmeden önce 600 TL ye satan biri vardı kaçırdım yaw...sanalpazarda taksitde yapacaktı....

Selam ustad nasılsın solo2 alinirmi diyorsun yani ikinci eline bile birdunya para istiyorlar değermi diyorsun

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Selam kardeş ;) Alınır diyorum...ama bu fiyatlara değil !!! Sıkıntı çıkarmayan güçlü bir cihaz....
  • Çift tunerli cihaz arıyorsanız gözünüz kapalı f/p olarak Solo2 en iyi tercih, o konuda şüpheniz olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Çift tunerli cihaz arıyorsanız gözünüz kapalı f/p olarak Solo2 en iyi tercih, o konuda şüpheniz olmasın.

Hocam amacım cift tuner ve server olayi değiil sadece net bir sekilde tv izlemek elimdeki digiturk sagemcom receverden goruntu olarak memnun değilim sevdigim dizileri turksattan izlemek

• O zaman boş yere bence Solo2 ye o kadar para vermeyin, gidin bir uydu cihazı satıcısına görüntü kalitesi iyi bir
    alıcı istiyorum deyin, orada anlık size TV'ye takar, gösterir hangisi gözünüze güzel gelirse onu alın. Solo 2 yi
    alanların amacı ve pahalı olmasının sebebi görüntü kalitesi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

O zaman boş yere bence Solo2 ye o kadar para vermeyin, gidin bir uydu cihazı satıcısına görüntü kalitesi iyi bir
    alıcı istiyorum deyin, orada anlık size TV'ye takar, gösterir hangisi gözünüze güzel gelirse onu alın. Solo 2 yi
    alanların amacı ve pahalı olmasının sebebi görüntü kalitesi değil

Haklisiniz aynen oyle yapmak lazim cevap icin tesekkurler

• Arkadaşlar ben bu hafta içi vu solo2 alacam kararımı bu cihazda verdim sizlere 4 tane sorum olacak
    1-Bu cihaz IP TV de hangi uzantıları açar hepsini destekler mi mesela mms, htmp,rtsp açarmı
    2-Bu cihaz la tv üzerinden internete bağlanıp bir web sayfasında ki canlı streami mesela futbol maçını açıp sonra tam ekran yapıp izleyebilirmiyim
    3-Vu Ultimo neden Vu solo 2 den daha pahalı hangi özelliği yada özellikleri vu solo 2 den daha pahalı olmasının nedeni?
    4-Son sorum bu cihazın klonu da varmıs orjinalini nerden alabilirim güvenli bir site yada adres verebilirmisiniz?
    Şimdiden cok tesekkür ederim herkese..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.