Şimdi Ara

Vu SOLO2 opera web browser adobe flash player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba ben vu solo 2 cihazından OPERA WEB BROWSER kullanarak internete giriyorum.Fakat girdiğim sitelerde sporx örneğin burdaki videoları izleyemiyorum.video üzerinde ''adobe flash player kurulu değil buradan indiriniz'' diye uyarı veriyor.indiriyorum cihaz üzerinden fakat birtürlü olmuyor yine aynı hatayı alıyorum..Adobe flash player vu solo2 de calısmıyor mu yada opera web browser bu flash desteklemiyormu yardım edermisiniz lütfen tesekkür ederim.

• Cihaz video islemlerini HW kaynaklarini kullanarak yapiyor. Cihazin cpu komut setlerine gore yazilmis bir flash player gerekir ki bildigim kadariyla su anda boyle birsey yok. Cihazin web browser ozelliginin cok da gelismis olmadigi acika ortada. Bence cok da birsey beklememek gerek. Zira cihaz uydu yayinlarinda ve video oynatmada cok iyi. Isterseniz youtube videolarini oynatiyor ve oldukca basarili.
  • hadi yaf olmuyor demek hayal kırıklıgına ugradım simdi..Aslında amacım futbol live streams sitelerine girerek maçları acıp izlemekti ama olmadı insallah ilerde bir yolu bulunur.cevap verdiğiniz için tesekkür ederim.
  • Streamlari calistiran plugin var. hatta birkac kanal eklemistim, gayet de basarili. ismine bakip soylerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xargs

Streamlari calistiran plugin var. hatta birkac kanal eklemistim, gayet de basarili. ismine bakip soylerim.

Gercekten cok iyi olur..cevabınızı merakla bekliyorum..tsmedia yeni sürümünde streams sitelerini eklemis ama hic birini acmadı cihaz ..sopcast firstrow gibi mesela...
  • 2 adet plugin var, benim cihazimda yuklu geldi;
    StreamTVPlayer
    Add stream URL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Free Youtube Mp3 Converter Hatası
    13 yıl önce açıldı
    adobe flash player !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.