Şimdi Ara

Vücudumdaki Çizgiler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
61.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan.A

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

şu şekilde ama tek farkı sırtta ve daha çok daha uzun olması
     Vücudumdaki Çizgiler ?

bende de vardı bu tür birşey hastaneye gittim boy uzaması ve derinin tam tutunamamasından kaynaklanıyomuş. resimde adı geçen stria ise doktorun söylediği kadarıyla bir hastalıkmış belirtisi yüzün aydedeye benzemesiymiş. hormonsal bir durum.

peki suanda o izler iyileşti mi?

• quote:

quote:

quote:

Vücudumdaki Çizgiler ?

bende de vardı bu tür birşey hastaneye gittim boy uzaması ve derinin tam tutunamamasından kaynaklanıyomuş. resimde adı geçen stria ise doktorun söylediği kadarıyla bir hastalıkmış belirtisi yüzün aydedeye benzemesiymiş. hormonsal bir durum.

pek sayılmaz. ama zararı yokmuş, tabi stria değilse.

• bende de war tam omuriliklerin orda bir sürü uzun biraz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vücudumdaki Çizgiler ?

pek sayılmaz. ama zararı yokmuş, tabi stria değilse.

Teşekkür anlaşılan bunlarla yaşamaya alışacaz

• quote:

Teşekkür anlaşılan bunlarla yaşamaya alışacaz

ben alıştım, onlar da bana alıştı
  • vallaha yazdan itibaren benim sırtımdada çıkmaya başladı yatay yatay uzun uzun nedir çaresi dostlar sağda solda bakdım bişey bulamadım tek bu konuyu buldum
  • aynen bende de var çatlak deniyor.. sırtımda var daha çok ani boy uzamasından o da.. doğum yapmış olanlarda olur daha çok ama ani durumlarda da oluyor işte.. çatlak kremi olarak satılıyor ancak nedir ne işe yarar bilemiyorum..
  • hızlı kilo alıp/vermekten hızlı boy uzamasından ve basketbol yüzme body gibi sporlarla ilgilenmekten oluşuyor

kremsiz çözüm istiyorsan kilodan kaynaklanıyorsa genellikle kolun orda ve kalçalarda çıkar yavaş yavaş kilo vermeni öneririm bende vardı geçti yada bir ciltçiye gidebilirsin
  • kas dokun hızlı gelişiyorsa yer açıyordur kendine. bende nerdeyse kanayacak gibi duruyordu o yarıklar. şimdi normal ten rengime döndüler tabi sporu da bıraktım ondan.
  • Bizim sülalede her erkegin belinde vardır bu cizgiler. malum boyumuz 1,85-2,05 arası degişmekte. hızlı uzamaktanmıs bizimki..
    seninkide böyle bişeydir.

krem falan kullanma kalsın o cizgiler sexy duruyor kızlar parmak uclarını gezdiriyor o cizgilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Ocak 2011; 22:31:18 >
  • Body yapıyor musunuz ?
  • bunlardan benim sırtım da bir sürü var
    görseniz acaip garip duruyor bakıorum bazen kertenkele gibi lan
    işin garibi benimkiler fazla simetrik,façadanda beter,seviyorum ama yukarıdan bi arkadaşta demiş
    sexy duruyor
  • Ben de var sırtımda baya olmuş yüzerken ne olacak ya?
  • Benimde var çoğu insanda var gerçi tedavisini öğrensek iyi olur.
  • bende de tam kasık bölgelerinde var merak ediyodum öğrenmiş oldum
  • Benimde omuzda var
  • arkadaş ne boyum hızlı uzar ne spor yaparım omuriliğimde sıralı şekilde bu çizgilerden çıktı nedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

arkadaş ne boyum hızlı uzar ne spor yaparım omuriliğimde sıralı şekilde bu çizgilerden çıktı nedir bu

Bişey olmaz merak etme, oluyor işte ille o şartlara uyacaksın diye bir şey yok.
    Herkesin vücudu aynı değil, seninkine fazla gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

arkadaş ne boyum hızlı uzar ne spor yaparım omuriliğimde sıralı şekilde bu çizgilerden çıktı nedir bu

Bişey olmaz merak etme, oluyor işte ille o şartlara uyacaksın diye bir şey yok.
    Herkesin vücudu aynı değil, seninkine fazla gelmiştir.

inş bişey olmaz 22 sinde randevu aldım bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.