Şimdi Ara

Vücut Değişim 1,5 Aylık ( SS'li ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Boya göre sağlam gelişim var.Normalde 1.7 altındaki erkek vucudu gelişim hızı daha yatkın.Yani boy ile gelişim hızı ters orantılı diyebilirizi.Lakin şöyle bir durum var beslenme tarzına dikkat etmelisin cicibebe olayı her ne kadar besleyıcı olsada bunu saf proteın ıle desteklemek zorundasın.Zayıf oldugun ıcın kas gelısımı belırgın oluyor fakat bu bir noktada duracak.Kas kutlesı kazanmak için en kötü hindi tavuk desteği ve diğer ekonomık çözüm yumurta beyazı.Sadece beyazı yemek suretıyle 6-7 yumurta beyazını pulla tuzla göm muhtesem proteındır.Protein takvıyesını spordan sonra yap ve zamanı oyle ayarlakı sporu bıtırıp yemegı yedıkten sonra aktıvıten olmasın ıstırahate geçmiş ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 13 Ocak 2020; 23:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusfRdem

Vucud yapmak için değilde kilo almak için bende cici bebe yedim.

Ama sadece cici bebe yemiyordum.
    15-16 tane cici bebenin üzerine yarım su bardağı kadar süt koyuyordum. İçine 6-7 tane fındık 10-12 tane yer fıstığı yine 10-12 tane kuru üzüm. 1 çay kaşığı kadar da tarçın koyuyordum.
    İçine de isteğe göre arzu ettiğin kadar şeker.

Hem tadı çok hoş oluyordu( pasta gibi)
    Hemde kalorili oluyordu.
    Bunu sadece gece yatmadan önce yapıyordum.
    Bu şekilde 58 kilodan 70.5 e çıktım.
    Hemde 2 ay içinde.
    Eğer imkanın varsa bu şekilde yap.
    Fındık fıstık çok maliyetli olmuyor içine azar azar koyuyordum.

Oturduğun yerde böyle baharat şu bu satan yerler varsa oraya git dostum. Kırık fındık içi satanlar var. Yada kavrulmamis. Onlar ucuz oluyor. (yarı fiyatına bulursun)

Onlardan al. Tüm olmasına gerek yok.

Bu şekilde iki övün yesen hem kalorili olur hem daha bereketli olur hemde hızlanır sürecin.

Şeker atmasan da olur bu arada. Ben sütü şekersiz severim mesela.
    Buz gibi soğuk süt ile çok güzel oluyordu bu dediğim.
    Bi dene istersen.
    Sağol hocam önerilerin için kuru üzümde var evde tüketiyorum bazen fındık fıstık olduğu zamanda tüketiyorum ama şuan yok yorumun için eyvallah o bana atıp tutanları takmıyorum zaten hocam kendileri ancak birilerini laf ederler kendileri sabahtan akşama kadar pc başında oturup kız peşinde koşan tipler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Tavuk şekline mi büründün
    Kolaysa sende bürün o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Boya göre sağlam gelişim var.Normalde 1.7 altındaki erkek vucudu gelişim hızı daha yatkın.Yani boy ile gelişim hızı ters orantılı diyebilirizi.Lakin şöyle bir durum var beslenme tarzına dikkat etmelisin cicibebe olayı her ne kadar besleyıcı olsada bunu saf proteın ıle desteklemek zorundasın.Zayıf oldugun ıcın kas gelısımı belırgın oluyor fakat bu bir noktada duracak.Kas kutlesı kazanmak için en kötü hindi tavuk desteği ve diğer ekonomık çözüm yumurta beyazı.Sadece beyazı yemek suretıyle 6-7 yumurta beyazını pulla tuzla göm muhtesem proteındır.Protein takvıyesını spordan sonra yap ve zamanı oyle ayarlakı sporu bıtırıp yemegı yedıkten sonra aktıvıten olmasın ıstırahate geçmiş ol
    Hocam yumurtaya maddi imkanım var ama hindi vs diğer proteinleri karşılamaya maddi imkanım yok o yüzden böyle besleniyorum.

• fıstoffury kullanıcısına yanıt
    Bende durumunu anladıgım ıcın kasmamaya calısıyorum yardımcı olmak için demem oki hındı tavuk durumu sıkıntıysa hındı fume tavsıye ederım.Super proteındır aksam yemegınden sonra spordan sonra ekmek arası hındı fume marul beyaz peynır güzel bir takvıye olur.Bımde bulabılırsın tek kullanımlık paketlerde satılır 2.5 tl bişedir 100%hındı fume proteın oranları cok yuksek
  • quote:

Bende durumunu anladıgım ıcın kasmamaya calısıyorum yardımcı olmak için demem oki hındı tavuk durumu sıkıntıysa hındı fume tavsıye ederım.Super proteındır aksam yemegınden sonra spordan sonra ekmek arası hındı fume marul beyaz peynır güzel bir takvıye olur.Bımde bulabılırsın tek kullanımlık paketlerde satılır 2.5 tl bişedir 100%hındı fume proteın oranları cok yuksek
    Önerin için sağol hocam dediğini yapayım bakalım işe yararsa devam ettirim bu şekil eyvallah :)
  • 1.7(170 cm boyu kastettim) o kadar yumurtayı sarısıyla yersen solugu hastanede alırsın karaciğere ciddi zarar verir. 7 yumurtada max 3 tane(yıne tavsıye etmem)sarısını yemek fazlasıyla yeterlı.Neden dersen sarısının bır olayı yok %40 yag ve %60 kolesteroldan olusan bırseydır yumurta sarısı.Ama beyazı %100 saf proteındır.
    Hındı fumeyı hergun yemesende bu süreçte en kötü 3 gunde bir yemenı tavsıye ederım.2 gunde bir yiyebilirsen daha faydalı olacaktır
  • quote:

1.7(170 cm boyu kastettim) o kadar yumurtayı sarısıyla yersen solugu hastanede alırsın karaciğere ciddi zarar verir. 7 yumurtada max 3 tane(yıne tavsıye etmem)sarısını yemek fazlasıyla yeterlı.Neden dersen sarısının bır olayı yok %40 yag ve %60 kolesteroldan olusan bırseydır yumurta sarısı.Ama beyazı %100 saf proteındır.
    Hındı fumeyı hergun yemesende bu süreçte en kötü 3 gunde bir yemenı tavsıye ederım.2 gunde bir yiyebilirsen daha faydalı olacaktır
    Hocam Bir tane daha sorum olacak ama sabah 3 tane yumurta yesem yeterli olmaz mı ? çünkü mide rahatsızlığım var yumurta bazen midemi çok bulandırıyor.
    Yaş kaç?
  • quote:

Yaş kaç?
    3 gün önce 20'ye girdim hocam 20 güne askere gidiyorum.
    Yaşına göre Saçma bir uyarı ama kolesterol,tansıyon gibi dertlerin yoksa yiyebılırsın problem olmaz
  • quote:

Yaşına göre Saçma bir uyarı ama kolesterol,tansıyon gibi dertlerin yoksa yiyebılırsın problem olmaz
    Anladım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1

Bu mesaj silindi.
    Bilmiyorum hocam güzel bir yere düşersem belki vücut çökmez ama yemek sıkıntısı olursa gerçektende vücudum çökebilir.
    Yumurtada beyazını tüket demekteki amaç vucuda protein sokmak.Spor aktivitesini yapmaya basladıgın zaman calısan kaslar kanamaya ve çatlamaya balar çatlayan bosluklarda barız yara olur.İçten içe kanama yapar.Agırlık kaldırırken cekılen acı budur.Vucut bu kanamaların oldugu catlaklara hemen stoktaki proteın ve amıno asıt mınerallerı yollar.Derkı bu catlakları gidin onarın.Vu vıtamınler orayı bır çeper gibi yapısır,yapısırken kası ıterek bana yer aç lan der ve kası genısletır.Kendısı orada tamırı yapınca yenı bır kas grubuna dönüşür.Bu yuzden spordan sonra alabıldıgınız kadar proteın alın deriz.
    Buda en ekonomık ve pratık olarak yumurta beyazında bulunmaktadır.
  • Piyasada satılan proteın tozları ise bildiğimiz beyaz beynır suyunun tortusudur.Beyaz peynır parçalatılarak suda çözdürülür peynırın lifi dipte bir tortu olusturur.Bu tortu alınarak kurutulur ve peynır altı suyu dıye adlandırılan diğer adıyla proteın tozu olarak satılır.Yanı sızın yedıgınız proteın tozları bı nevı beyaz peynır özüdür.
  • quote:

Yumurtada beyazını tüket demekteki amaç vucuda protein sokmak.Spor aktivitesini yapmaya basladıgın zaman calısan kaslar kanamaya ve çatlamaya balar çatlayan bosluklarda barız yara olur.İçten içe kanama yapar.Agırlık kaldırırken cekılen acı budur.Vucut bu kanamaların oldugu catlaklara hemen stoktaki proteın ve amıno asıt mınerallerı yollar.Derkı bu catlakları gidin onarın.Vu vıtamınler orayı bır çeper gibi yapısır,yapısırken kası ıterek bana yer aç lan der ve kası genısletır.Kendısı orada tamırı yapınca yenı bır kas grubuna dönüşür.Bu yuzden spordan sonra alabıldıgınız kadar proteın alın deriz.
    Buda en ekonomık ve pratık olarak yumurta beyazında bulunmaktadır.
    Bunu bilmiyordum hocam annem yumurta yaparken yumurtanın sarısı varya hani hocam bazen rengi değişik oluyor yeşilimsi oluyor ısırırken öyle bir iğrenç tat geliyor ki kusacak gibi oluyorum bundan sonra belki sarısını yemeye bilirim şu zamana kadar asıl protein sarısında var sanıyordum meğer beyazda varmış :) beyazdan rahat 7-8 tane yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1

Bu mesaj silindi.
    Hocam fazla kalori yakmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten sabah kalkıp spor yaptırırlar mı bilmiyorum ama yaptırsalar bile gün içinde hareketsiz olmaya çalışıyorum fazla kalori yakmamak için bazı arkadaşlarım vardı askerden geldi bir deri bir kemik kalmış bazı arkadaşlarım ise kilo alarak gelmişti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.