Şimdi Ara

Vücut Değişim 1,5 Aylık ( SS'li ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben 35 yasındayım 95 kıloyum beyazından 15 tane falan yıyorum gram rahatsız etmıyor beyazından korkma sarısından kork.Bır halta yaramaz sarısı at gıtsın.Beyazı göm.Beyazı lezzetlendırmek ıcın bır servıse beyazları yay.Tuz kırmızı biber az kekik güzel bır lezzzete donusuyor tavsıye ederım.Bıde sıcak olması tabı daha keyıflı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Piyasada satılan proteın tozları ise bildiğimiz beyaz beynır suyunun tortusudur.Beyaz peynır parçalatılarak suda çözdürülür peynırın lifi dipte bir tortu olusturur.Bu tortu alınarak kurutulur ve peynır altı suyu dıye adlandırılan diğer adıyla proteın tozu olarak satılır.Yanı sızın yedıgınız proteın tozları bı nevı beyaz peynır özüdür.
    Hocam peynir altı suyunu BOŞNAK arkadaşımdan duymuştum sizin boyunuz neden bu kadar uzun demiştim bizim oralarda hep peynir altı suyu içeriz demişti. ama peynirin suyu fazla birikmiyor bahsettiği kutulardaki peynirlerde biriken su mu ?
  • Cicibebeyi nasıl yiyorsun hocam sporcu adam şekerden uzak durur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakimsiz tarzanin,az vucut bulmus hali

• fıstoffury kullanıcısına yanıt
    Askrlik sporcu beslenmesi acısından sıkıntı maalesef ogunlerde yıyebıldıgın kadar ye kılo kaybetmemeye calıs demekten baska sana verebılecegım tavsıye yok kardesım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 14 Ocak 2020; 0:6:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensyyla35

Cicibebeyi nasıl yiyorsun hocam sporcu adam şekerden uzak durur.
    Benim metabolizmam çok hızlı olduğu için sorun olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaKnight

Ben 35 yasındayım 95 kıloyum beyazından 15 tane falan yıyorum gram rahatsız etmıyor beyazından korkma sarısından kork.Bır halta yaramaz sarısı at gıtsın.Beyazı göm.Beyazı lezzetlendırmek ıcın bır servıse beyazları yay.Tuz kırmızı biber az kekik güzel bır lezzzete donusuyor tavsıye ederım.Bıde sıcak olması tabı daha keyıflı
    Anladım hocam sağol birde benim tek sorunum malesef metabolizmam çok hızlı bu yüzden geç gelişiyorum ve fazla kalori yakıyorum yaktığımı fark ettiğim içinde hareketsiz kalıp daha çok yapmamaya çalışıyorum nereye kadar böyle hızlı olacak hocam ? normalde belkide 90 kg'nin üstüne çıkmam gerekirdi beslenmelerimden ama en fazla 65'e çıktım.
  • Plaj vucududa neymis. Erkek dedigin cusseli olacak yapili olacak o kandaki proteinin testesteronun hakkini verecek yeri gelecek cikarip masaya vuracan testesteronu

• Kardeşim sen söylenenlere kulak asama şu vücudun aynısı bende vardı.2 senedir devamlı yapıyorum mükemmel bir değişim oldu.

İg: frknsmskk bakabilirsin vücuda.

• Güzel ama sanırım boyun kısa. Daha genç sen uzatmanın yolunu bul boy önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 ay kısa bir süreç, devam et sen. Kolların hafif şişmiş.
  • 1.5 ay zaten sipastik özürlüyü bile koysan köpek gibi şişiyor.

1.5 ayın hiç bir hükmü yok

6 ay git ondan sonra ben spor yaptım diye foto at

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cicibebe wtf...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.